Én meg tutira emlékszem,h még itt is megjelent a főoldalon,h Xaviék kérésére vette le a kívánságlistájáról Pep Robinnyot.Átfutottam a Hírarchívumot,de nem találtam,pedig tuti volt ilyen.Szerintem Mikaos is erre a cikkre gondolt...sjd írta:Szerintem is ez voltd írta: Hmm, én ilyen nyilatkozatra nem emlékszem. Úgy rémlik Guardiola azt mondta, hogy nem szeretne télen igazolni senkit (és itt Robinhoról volt szó elsősorban), mert nem akar a szezon közepén változtatni a csapaton. Legalábbis erre emlékszem.
Ez még önmagában nem jelenti azt, hogy Robinhoval lenne gondja. De aztán lehet rosszul emlékszem.
Barca Igazolások 2010-2011
- miihii
- KHAL
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Szerintem is ez voltd írta: Hmm, én ilyen nyilatkozatra nem emlékszem. Úgy rémlik Guardiola azt mondta, hogy nem szeretne télen igazolni senkit (és itt Robinhoról volt szó elsősorban), mert nem akar a szezon közepén változtatni a csapaton. Legalábbis erre emlékszem.
Ez még önmagában nem jelenti azt, hogy Robinhoval lenne gondja. De aztán lehet rosszul emlékszem.
- danko94
- Entrenador del Barça
Sztem azért lehet mert mocsok drága.(40 milla alatt nm nagyon adnák) Azért 2 éve a Chelsea sokmindent megtett érte...Suarez meg zsákbamacska én szivesen elnézném itt...Attika 25 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Suarez meg a Barca hivására vár. Őszintén szólva én inkább hoznám őt mint Robinho-t. Sokan mondják itt,hogy Robinho mekkora playa,ilyen gyors olyan gyors igy biciklizik ugy biciklizik,de akkor kérdem őket,hogy miért van az,hogy Robinho a kutyának sem kell? Senki a világon nem is érdeklődik iránta,pedig eladó. Lehet mégsem akkora játékos,nagyobb a füstje mint a lángja? Én továbbra is tartom,hogy ha megy Ibra akkor ide nem kell Robinho,inkább jöjjön egy kevésbé (túl)sztárolt Mata vagy akár Luis Suarez,Robinho meg keressen magának csapatot a jövőhéten rajtoló Tour de France mezőnyében,ott biciklizhet kedvére.
Csak kipróbáltam hogy működik ez a más színnel irás

mondjuk, suarez, szerintem g.ci jó, abszolút jó lenne, csak nehogy huntelaar betegségben szenvedjen..Attika 25 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Suarez meg a Barca hivására vár. Őszintén szólva én inkább hoznám őt mint Robinho-t. Sokan mondják itt,hogy Robinho mekkora playa,ilyen gyors olyan gyors igy biciklizik ugy biciklizik,de akkor kérdem őket,hogy miért van az,hogy Robinho a kutyának sem kell? Senki a világon nem is érdeklődik iránta,pedig eladó. Lehet mégsem akkora játékos,nagyobb a füstje mint a lángja? Én továbbra is tartom,hogy ha megy Ibra akkor ide nem kell Robinho,inkább jöjjön egy kevésbé (túl)sztárolt Mata vagy akár Luis Suarez,Robinho meg keressen magának csapatot a jövőhéten rajtoló Tour de France mezőnyében,ott biciklizhet kedvére.

Hmm, én ilyen nyilatkozatra nem emlékszem. Úgy rémlik Guardiola azt mondta, hogy nem szeretne télen igazolni senkit (és itt Robinhoról volt szó elsősorban), mert nem akar a szezon közepén változtatni a csapaton. Legalábbis erre emlékszem.miihii írta:... tavaly kinyilatkoztatták a srácaink,h nem szeretnék,ha jönne a kis brazil.
- miihii
- KHAL
Itt a pont.Mikaos írta:Aki inkább Robinho leigazolása ellen van (pl. én), az elsősorban nem a technikai tudását firtatja, hanem a hozzáállását a focihoz, a csapathoz. Természetesen nem ismerjük őt személyesen, ezért mi is csak az újságokból és nyilatkozatokból tudunk szemezgetni - pl. kapásból eszembe jut az, amikor télen a csapat kérésére Pep nemet mondott az igazolásra (az indok akkor az volt, hogy: "nem lenne jó, mert megbontaná a csapategységet").
Nálam a technikai tudás felett áll az egységesség megtartása (szerintem ez nemcsak a foci területén érvényes dolog).
Ugyanakkor afelől is vannak kételyeim, hogy Robinho tudása elég lenne-e a Barcába?! Mert az nem kérdés, hogy valszeg 300-at tud dekázni, "600" biciklicselt tud egyhuzamban megcsinálni, de szerintem a játékintelligenciája nem éri el azt a szintet, ami a mi csapatunkba elengedő lenne. Konkrétan olyan hiányosságokra gondolok, hogy nem lát a pályán, állandóan lehajtott fejjel játszik, szinte csak magára figyel, saját szórakozását előtérbe helyezi -> akkor játszik csak jól, ha saját mulatása éppen megegyezik a csapat érdekeivel is.
A Robinnyo "ügyet" azért nem akarom komolyan venni,mert tavaly kinyilatkoztatták a srácaink,h nem szeretnék,ha jönne a kis brazil.Ez nekem többet jelent,mint bármilyen fórumer okfejtése a zsenialitásáról,szükségességéről.
Az én véleményemet is tükrözi,amit a második részben leírtál.Ügyes gyerek ez,de igen öncélú a játéka,trükközése.Ráadásul gyakran hasztalan,értelmetlen ugrabugrálnia a labda fölött.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kicsit a Barca sikerességének, nagyságának hátulütője, hogy most minden klub úgy érzi, hogy jó zsíros üzletre számíthat és legalább másfélszeres áron engedik el a kiszemelteket, mert tudják, hogy megengedheti magának a csapat és ki is adja a komoly összegeket - mindenféle korábbi fogadkozással ellentétben. Vigyázni kell ezzel, nem szabad beadni a derekunkat, mert hosszú távon szívás lesz.
-
- Jugador d'estrella
ha jól értem , akkor arról van szó , hogy jelenleg kb. 22 millió euró a piaci ára és a City reménykedik , hogy a vb egy kicsit ezt megemeli majd , illetve remélik hogy a Barcanak kell majd (csak ha esetleg Ibra menni akar innen)danko94 írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Ez a hír jelent ma meg a Sport.es en ami ha jól értem annyit takar, h Robinho nem hajlandó a cityben játszani a City a Barcának akarja eladni Robinho-t csak hogy ők 40 körül kérnének érte (mivel 46 ért vették és 2 év alatt nem jött vissza az ára) mi pedig 22 nél nem adnánk többet. Aki jobb spanyolos fordítsa le pls...
Aki inkább Robinho leigazolása ellen van (pl. én), az elsősorban nem a technikai tudását firtatja, hanem a hozzáállását a focihoz, a csapathoz. Természetesen nem ismerjük őt személyesen, ezért mi is csak az újságokból és nyilatkozatokból tudunk szemezgetni - pl. kapásból eszembe jut az, amikor télen a csapat kérésére Pep nemet mondott az igazolásra (az indok akkor az volt, hogy: "nem lenne jó, mert megbontaná a csapategységet").
Nálam a technikai tudás felett áll az egységesség megtartása (szerintem ez nemcsak a foci területén érvényes dolog).
Ugyanakkor afelől is vannak kételyeim, hogy Robinho tudása elég lenne-e a Barcába?! Mert az nem kérdés, hogy valszeg 300-at tud dekázni, "600" biciklicselt tud egyhuzamban megcsinálni, de szerintem a játékintelligenciája nem éri el azt a szintet, ami a mi csapatunkba elengedő lenne. Konkrétan olyan hiányosságokra gondolok, hogy nem lát a pályán, állandóan lehajtott fejjel játszik, szinte csak magára figyel, saját szórakozását előtérbe helyezi -> akkor játszik csak jól, ha saját mulatása éppen megegyezik a csapat érdekeivel is.
Ki mondta, hogy leírjuk? Miért ne lehetnének fenntartásaink? Az tény, hogy problémás alkat, ezt kár is lenne tagadni. Éppen ezért kockázatos lehet a leigazolása.mes írta:Most ugyanaz lesz , mint tavaly Ibra erkezesekor?
Mindenki ugy le tud irni egy embert, hogy kar is rola beszelni. Talan ismeritek ot szemelyesen ?
Honnan tudod, hogy nem lesz gond vele? Talán ismered őt személyesen?
- danko94
- Entrenador del Barça
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Ez a hír jelent ma meg a Sport.es en ami ha jól értem annyit takar, h Robinho nem hajlandó a cityben játszani a City a Barcának akarja eladni Robinho-t csak hogy ők 40 körül kérnének érte (mivel 46 ért vették és 2 év alatt nem jött vissza az ára) mi pedig 22 nél nem adnánk többet. Aki jobb spanyolos fordítsa le pls...

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
d írta:Nem a játéktudásával van elsődlegesen a gond, neki fejben vannak komoly gondjai. A pályán és a pályán kívül is.
Most ugyanaz lesz , mint tavaly Ibra erkezesekor?
Mindenki ugy le tud irni egy embert, hogy kar is rola beszelni. Talan ismeritek ot szemelyesen ?
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- LM10
- Director del Fútbol
Amúgy már észrevettem, hogy itt a fórumon sosem volt olyan, hogy mindenki egy játékosnak örült volna, de ez normális
Most is a fél fórum örülne, a másik nem, ha Robinho jönne, de akkor még többen elleneznék, ha Mata jönne. Még olyan is van, hogy maradjon Ibra.
Szóval lehet itt vitatkozni, hogy szeretnénk-e vagy nem, ha a csapat ŐT választja majd, nekünk bele kell törődni, és szurkolni neki.

Most is a fél fórum örülne, a másik nem, ha Robinho jönne, de akkor még többen elleneznék, ha Mata jönne. Még olyan is van, hogy maradjon Ibra.
Szóval lehet itt vitatkozni, hogy szeretnénk-e vagy nem, ha a csapat ŐT választja majd, nekünk bele kell törődni, és szurkolni neki.
Robinho a legjobb megoldas hiaba okoskodnak egyesek szerintem a legjobban vele jarnank o szuletett focista!!!
- LM10
- Director del Fútbol
Én azért nem írnám le őt. 26 éves, a Realba ment neki a játék el kell ismerni, lehet, hogy nem mindig példamutató a magatartása, de Alvesé, vagy Ibráé milyen volt a Barca előtt?? Mindenki félt, hogy úristen itt van Ibra és majd nem lesz csapategység. Hát nem a magatartása miatt van távozóban Ibra. Főleg, hogy újra bizonyítani akar Robinho, és főleg itt a Barcába, biztos vagyok benne, hogy nem bomlasztana meg semmit.Dehogynem. Egy alibi játékosért, aki beégett Európában, és visszatakarodott haza igenis sok ez a pénz. Ha ők fizetnének ennyit, nem akkor sem kellene ide bomlasztani a csapategységet.
Nem a játéktudásával van elsődlegesen a gond, neki fejben vannak komoly gondjai. A pályán és a pályán kívül is.
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Nem tudom itt páran Robinhot nem látták játszani a Realba???
Szerintem igen is elférne itt HA IBRA MEGY!
CESC meg mindenképp kell még idén!!Ha Ibra távozik akkor én Torresnek örülnék a legjobban de nem leszek szomorú ha csak egy Robinho jön
Mata nem nagyon hoz lázba de szerintem ő se egy rossz opció!
Szerintem igen is elférne itt HA IBRA MEGY!
CESC meg mindenképp kell még idén!!Ha Ibra távozik akkor én Torresnek örülnék a legjobban de nem leszek szomorú ha csak egy Robinho jön

Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
-
- Jugador d'estrella
értem én , hogy miért ennyi , csak úgy gondoltam a neve , túlsztároltsága stb. miatt azért többért próbálkoznak elsózni...d írta:Mitől lenne magas a piaci értéke? 3 éven ár nem mutatott semmit, idén kezdett el teljesíteni a Brazil bajnokságban. Nem akar a jelenlegi edzőjével együtt dolgozni. Magas a fizetése. Nem csak nálunk értékelődnek le a labdarúgók...
nekem se kellene még ennyiért se , de Mata pláne nem...
sőt senki, a támadószekciónk kész...
Dehogynem. Egy alibi játékosért, aki beégett Európában, és visszatakarodott haza igenis sok ez a pénz. Ha ők fizetnének ennyit, nem akkor sem kellene ide bomlasztani a csapategységet.barcalaci84 írta:kicsit meglepődtem Robinho állítólagos árán...
22 millió euró nem is tűnik "olyan soknak"...
kb. egy árban van Mataval
Mitől lenne magas a piaci értéke? 3 éven ár nem mutatott semmit, idén kezdett el teljesíteni a Brazil bajnokságban. Nem akar a jelenlegi edzőjével együtt dolgozni. Magas a fizetése. Nem csak nálunk értékelődnek le a labdarúgók...
-
- Jugador d'estrella
kicsit meglepődtem Robinho állítólagos árán...

Mert a spanyol válogatottban 3 gólt lőtt így az legutóbbi két meccsen? Bocs, látom nem erre gondoltálP-e-d-r-o írta:Hát szerintem azoknak van igazuk akik szeretnének még1 baltámadót,mert Villa szerintem tuti hogy nem ott fog játszani,és meg is indoklom hogy miért!
Lemaradtam vmiről?P-e-d-r-o írta:Pep többször kihangsúlyozta hogy Pedro az egyik legnagyobb kedvence,és ha már az egyik legnagyobb kedvence nem fogja őt a padra ültetni!
Sztem Pedro idén nem játszott olyan sokat,azt is inkább Henry teljesítménye és Iniesta sérülései miatt
Ez Ibrára is igazP-e-d-r-o írta:De Villát játszatni kell,a tudása és az ára alapján is!