Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Milan nem fog annyit kifizetni, egyedül a Manchester City képes erre, ők meg most még nem foglalkoznak komolyabban az üggyel.visca el barca írta:barcalaci84 írta:kiváncsi vagyok szerintetek ki venné meg jelenleg Ibra-t 45-50 milláért és 10millió pluszos fizetésért+Ibra is hajlandó lenne abba a klubba igazolni?
AC Milan
Pont hogy nem.visca el barca írta:barcalaci84 írta:kiváncsi vagyok szerintetek ki venné meg jelenleg Ibra-t 45-50 milláért és 10millió pluszos fizetésért+Ibra is hajlandó lenne abba a klubba igazolni?
AC Milan
ebben egyetértünk...Attika 25 írta:Én nem is akarom,hogy menjen,egy év még jár neki,s szerintem Villa "segitségével" ő is sokkal jobb fog lenni
Milan-ba tuti,hogy nem megy,azok sóherok,sem a fizuját sem az árát nem adnák meg. Itt a City jöhet képbe,s nem vagyok benne biztos,hogy nem menne oda,már csak Mancini miatt is,a másik meg a Chelsea lehet,bár ők nem nagyon érdeklődnek iránta.barcalaci84 írta:Galliani a pletykákra válaszolva kategorikusan tagadta még az érdeklődést is....
ők mindenképpen olcsóbb megoldásban gondolkoznak, jóval olcsóbban...
Majd megint vesznek egy 34 év körüli középcsatárt 2milláértbarcalaci84 írta:Galliani a pletykákra válaszolva kategorikusan tagadta még az érdeklődést is....
ők mindenképpen olcsóbb megoldásban gondolkoznak, jóval olcsóbban...
barcalaci84 írta:kiváncsi vagyok szerintetek ki venné meg jelenleg Ibra-t 45-50 milláért és 10millió pluszos fizetésért+Ibra is hajlandó lenne abba a klubba igazolni?
A City mondjuk gond nélkül eleget tudna tenni a feltételeknek, de egyrészt nem biztos hogy Ibra szívesen menne oda, másrészt komolyan nem is érdeklődnek.barcalaci84 írta:kiváncsi vagyok szerintetek ki venné meg jelenleg Ibra-t 45-50 milláért és 10millió pluszos fizetésért+Ibra is hajlandó lenne abba a klubba igazolni?
Igazatok van, Sociónak abban, hogy Mata érkezésével Ibrahimovics menne és akkor mindenki a posztján lenne, de Attikának is, hogy Pedro ezzel nem lenne "lepattintva". Pedro még szerintem nem olyan futballista, aki elsőszámú szélső lehet a csapatban, kell mellé valaki, akivel felveszi a kesztyűt és versenyhelyzetet teremtenek ezzel maguk számára.Attika 25 írta:Nem értelek. Darabra semmivel nem leszünk többen. Sőt,a fiatalok szempontjából még Ibra távozása lenne a jobb,mert ha itt van Ibra akkor valszeg ő a középcsatár,Villa a bal szélen,de ha Ibra sérült vagy bármi akkor Villa menne középre jó eséllyel és nem Bojan. Ellenben ha Mata jönne akkor középre Villa lenne és Bojan ami tökéletesen jó,2 ember egy posztra,a bal szélen meg ugyancsak 2 ember lenne Mata és Pedro személyében. Szóval abszolút nem értem milyen saját nevelésű kulcsfigura lenne ezzel lepattintva. Az csak jót tenne Bojan-nak ha ő is Villa maradna mint befejező csatár. Na de mindegy,várjuk ki mi lesz a dologból,remélem marad Ibra.socio66 írta:Egyedül azért szurkolok Mata idehozatalának,mert akkor Ibrahimovic elhúzna és lenne egy olyan támadótriónk,ahol mindenki a helyén játszik.
De amúgy beszarás,hogy egy ugyanolyan korú saját nevelést,aki a tavalyi csapat egyik kulcsfigurája volt,lepattintunk ezzel.
És az lesz a durva,hogy Pedro simán ki fogja szorítani ezt a gyereket,ha lehetőséget kap és a tavalyihoz hasonlóan játszik.
Jeffren meg ezzel kuka lenne.
Nem értelek. Darabra semmivel nem leszünk többen. Sőt,a fiatalok szempontjából még Ibra távozása lenne a jobb,mert ha itt van Ibra akkor valszeg ő a középcsatár,Villa a bal szélen,de ha Ibra sérült vagy bármi akkor Villa menne középre jó eséllyel és nem Bojan. Ellenben ha Mata jönne akkor középre Villa lenne és Bojan ami tökéletesen jó,2 ember egy posztra,a bal szélen meg ugyancsak 2 ember lenne Mata és Pedro személyében. Szóval abszolút nem értem milyen saját nevelésű kulcsfigura lenne ezzel lepattintva. Az csak jót tenne Bojan-nak ha ő is Villa maradna mint befejező csatár. Na de mindegy,várjuk ki mi lesz a dologból,remélem marad Ibra.socio66 írta:Egyedül azért szurkolok Mata idehozatalának,mert akkor Ibrahimovic elhúzna és lenne egy olyan támadótriónk,ahol mindenki a helyén játszik.
De amúgy beszarás,hogy egy ugyanolyan korú saját nevelést,aki a tavalyi csapat egyik kulcsfigurája volt,lepattintunk ezzel.
És az lesz a durva,hogy Pedro simán ki fogja szorítani ezt a gyereket,ha lehetőséget kap és a tavalyihoz hasonlóan játszik.
Jeffrenben én sok fantáziát nem látok, aztán persze lehet, hogy rámcáfol, de épp Pedro miatt én sem szeretném ha leigazolnánk Matat. Ha jobb sem jelentene minőségi javulást Pedrohoz képest és a saját nevelést, lojalitást többre értékelem...socio66 írta:Egyedül azért szurkolok Mata idehozatalának,mert akkor Ibrahimovic elhúzna és lenne egy olyan támadótriónk,ahol mindenki a helyén játszik.
Persze hogy Robinho nem Ronaldinho, de benne vannak meg azok a kvalitások amiket egy baloldali támadótól elvárok. Elsődlegesen a jó egy-egyezés, aztán jó passzkésség, végül hogy sok gólt is lőjön. Továbbá nálam fontos hogy alapvetően jobblábas legyen, hogy befelé tudjon cselezni. Ráadásul jó lenne tényleg kiforrott felnött labdarugó,mert fiatal tehetséggel tele a padlás.Attika 25 írta:Azt megkérdezhetem,hogy Robinho mitől is olyan kumma nagy király? Attól,hogy x éve volt a Real-ban egy jó szezonja? Azóta a City-ben kalap sz.ar,(senkit nem érdekel miért,mutatott valamit?Nem.Ha jó lett volna biztos játszott is volna)a brazil bajnokság nem mérvadó,ott Henrique is király volt biztos,mert megvettük. Robinho pont nem az a játékos akiért én tűzbe tenném a kezem. Mata lehet hogy nem akkora biciklista,de az is biztos,hogy nem hisztizne ha lecserélik és akkor sem ha véletlenül Pedro kezdene helyette. Én kerek perec megmondom,nekem NEM KELL ROBINHO. Ha választanom kell köztük akkor Mata,ha nem jön Mata akkor se Robinho jöjjön. Sokan el "vagyunk" itt szállva,hogy Ronaldinho brazil volt s milyen jó volt akkor biztos ő is az lenne,csak azt felejtjük el,hogy Ronaldinho egy volt,Robinho meg olyan messze van tőle mint Makó Jeruzsálemtől (Mata is,ez tény,de őt nem is ajnározzuk).menczel írta: ha szélsőt akarunk venni akkor vagy Robinho vagy senki.
Bocs,ha lekezelőnek tűnt az irásom,senkit nem akartam megbántani.
Offtorrestoni írta:
Olyanok is bevésődnek ide, ami nagyjából a legalja szint...
Az meg már tényleg nehezen megfogalmazható szavakkal - talán az űber-infantilis megjárja, bár roppant finom megfogalmazás -, ami Ibrahimovics ügyét illetően a többség véleménye.