Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És itt mi lenne a lényeg amugy?FCBMessi19 írta:Ja,ezt én is játszottam,de én ezt nem bírom végig idegilegS.Agüero írta:Végén kicsit felidegesített, de amúgy nem rossz játék.
Ja,ezt én is játszottam,de én ezt nem bírom végig idegilegS.Agüero írta:Végén kicsit felidegesített, de amúgy nem rossz játék.
Itt tegnaphoz, egy hétre volt ilyen szép idő.FtcSikiHun írta:Szép időnk van Sárospatakon
szünetel a meghívás.pg66 írta:Sziasztok!
Nem tud valaki küldeni nekem egy BeLoad meghívót, nagyon örülnék neki!
Előre is köszönöm!
Állítólag van fenyő ízű meg mag ízű is.lui1698 írta:Hát én lemaradtam a barackos joghurtnál. Fagyiból meg már vagy 10 éves koromtól csak vaníliát szoktam nyomni, úgyhogy ott se nagyon olvasom el mi van még.
Most nem értem mit akadsz ki ezen a mai világba, vannak ennél hüly.ébb ízesítésűek is. Lásd: fagyi. pl: hupikékes fagyi meg rágó ízű meg tutti-frutti.lui1698 írta:Reggel felkelek. Nézem a hűtőt valami táp után vadászva, látok egy négyes joghurt pakkot. Nézem milyen ízű: epertorta, madártej. WTF????![]()
Nem kell mondanom, hogy köze nem volt egyiknek se ezekhez.
De, hogy minden állatságot kitalálnak, hogy eladják a cuccukat.
Lassan jön a gorillabicepsz ízű meg a fahéjas cementes finomság.
Ismét új hír!!!!Forcabarca8 írta:új bejegyzés az nCorenewson
ami arra jó, hogy megtudjuk,hogy még ők se tudják,hogy pontosan mi lesz
köszi szépen, megkésve akkor nekedis!mes írta:9 nappal vagy fiatalabb nalamKardi írta:Én is szeretném megkérni valamelyik Modit, hogy írjon be a kalendárium topicba!
Kardi-----1992.06.17-------------Ádám
Előre is köszi szépen!
kicsit megkesve boldog 18.-at neked is
Osztom, ezzel csak a helyet semmisítik meg, a torrentezőket nem, lehet h levadászták az ncore-t, de ugyanazok a seederek átmehetnek máshova és ott ugyanúgy folytatjákPerrero írta:Esélyük sincs a sünöknek megakadályozni, max. lassítani tudják a torrentezéstKrojf írta: Ha már egyszer rájuk szálltak, akkor már rajtuk is ragadnak.
Ez csak pünkösdi királyság lesz.
Az invázió tovább fog folytatódni...
K.
9 nappal vagy fiatalabb nalamKardi írta:Én is szeretném megkérni valamelyik Modit, hogy írjon be a kalendárium topicba!
Kardi-----1992.06.17-------------Ádám
Előre is köszi szépen!
Ha már egyszer rájuk szálltak, akkor már rajtuk is ragadnak.Kardi írta:most kaptam egy e-mailt a pirateday-ről:
Sziasztok!
Az utóbbi napok forgataga a hatalmas torrentvilágban sok változást és megannyi negatívumot hozott, amit sokan nem fogunk egy darabig elfelejteni. Sajnos, a történések - mint ahogy olvashattátok is - oldalunkat is magukkal ragadták, és pár napra le kellett állnunk. De ez már a múlt, még ha csak pár napról is volt szó! Újra itt vagyunk - habár ennek lehet sokan nem örülnek, de - újult erővel belevágunk és folytatjuk, amit pár éve elkezdtünk! Megnyugtatásotokra legyen: az oldalon mindenki adata biztonságban van, de ugyanez mondható el a szerverről is.
Az eseményekkel kapcsolatban további fontos változások: úgy láttuk jónak, ha az oldal biztonsági üzemmódban fut tovább (azaz nem látható a peer-lista, sem mások adatai, de a statisztikák sem elérhetők a továbbiakban)!
Mindazonáltal várunk mindenkit vissza szeretettel! Reméljük senki kedvét nem vették el a történtek és egy ugyanolyan közösséget tudunk (újra) alkotni, mint régen! Vár a Kalózok Szigete mindenkit!
Az oldal jelenlegi elérhetősége: http://pirateday.ath.cx/
Ui.: a szabad regisztráció továbbra is tart az oldalon valamint ezt még mepótuljuk egy kis free leech-el, hogy kárpótoljunk titeket a kimaradásért!
Üdvözlettel:
PirateDay Staff