Szerintem is inkább hazajönne Torres,úgy érzem elege van a PL védőinek faragásából.Plusz azért nézzük meg a két lehetséges csapatot.Jó jó a MU,de azért ez a mostani Barca keret sztem többre hivatott.Plusz mi nagyobb fizut is tudunk neki adni,ugye a MU-nál nem frankó minden.És Torres ugye címeket akar nyerni.Sztem ő is érz,hogyha most ide igazol,akkor számíthat egy-két bajnoki,meg bl címre

.Nehéz elképzelni,hogy bárki föl fogja tudni venni a versenyt egy:
Valdes,Alves,Pique,Puyol,Abidal(Maxwell),Fabregas,Xavi,Iniesta,Messi,Villa,Torres
kezdővel,ami elég valószínűleg összejön itt jövőre.Könnyen lehet hogy ez lesz a történelem legjobb csapata.Pláne hogy nem akármilyen cseréink lesznek mellé,tavaly láthattuk mire képesek!A sok spanyol játékos azért lenne jó egy csapatban,mert nem egy mérkőzést nyomtak már le együtt,és tuti meglenne az összhang.Sztem Villa megoldaná a balszélt is,emlékezünk hogy mennyit kritizáltuk a barcát 2008-09-es szezon előtt,hogy nincs igazi szélsőnk,és miért kell ott kényszerből játszatni Henryt,hát bejött!Sztem Villa meg tudja oldani olyan szinten a balszélt,mint Henry,egy olyan 25 gól szinten

!
Torres ugye spanyol focivilágban nevelkedett,az egész csapat ismeri,xavi,ini,(Fabregas)ismeri a mozgását,nem egyszer rugattak már vele gólt,26 éves,viszonylag fiatal,de ugyan akkor tapasztalt,jó korban van,bizonyítani akar,nyerni akar,címeket akar,megvan benne a sikeréhség az fix!
Egyszóval mindent összevéve Torres a legkisebb kockázattal járó igazolás,sztem ezért is akarják őt elsődlegesen!Plusz,ha madridosan nézzük a dolgot

, nem kevés bevétel lenne a mezeladásokból!Torres hazajön,pfff sztem 2 hónap és behozza az árát!Megalkudni meg meg fogunk tudni,most ugye 45-ről van szó,60-at kérnek,50 körül jön!
Szerk.: Ja és megjegyzem 50ért elpasszoljuk a citynek Ibrát,és meg is van az ára,a fizuja meg csak nem lesz több Ibráénál,aki 11-et keres!