kristop írta:- a posztján második számú opció volt
- Busquets bőven jobb annál, hogy Touré cipőjét kötögesse
- és nem kapunk meccsenként egy gólt a fiatal katalánon
- keveselte a játékidejét ezért elmegy, konkrétan ennyi
Azért ez nem pont így igaz. Westerngom hozzászólásával jobban egyetértek.
Az első dolog az sztem,amit mindketten rosszul írtatok,mert Yaya nem amiatt megy el,hogy nem lehet kezdő vkp a Barcában. Yaya azért megy el,mert keveset játszatták. Ez egyrészt nyilván az általatok leírt Busquets javára történt,viszont amikor Iniesta sérült volt nem Yaya játszott a helyén,hanem Keita. Szóval a kp-sok közül Pep Tourét tartotta az UTOLSÓ-nak. Na ez a nem mindegy.
Aztán- Busquets attól függetlenül,hogy lehet belőle még bármi,messze áll még attól a szinttől,amit Touré képvisel. Busi a kis csapatok ellen jó,nagyobbak ellen kevés. Pl. nemrég láttam újra,amit ősszel a reál ellen művelt. 10 emberrel,de Touréval stabilabb volt a csapat,mint Busival 11-en. Ráadást egy el classicot egy kiállítás bőven eldönthet,úgyhogy szerencsénk is volt,hogy Busquets balfaroksága miatt nem lett rossz vége... Aztán az Inter ellen is hulladék volt. Ezt még lehetne folytatni ,befejezve a spanyolok legutóbbi VB-meccsével. Szóval ha ne mis cipőkötő,de azért messze van még Tourétól,aki a portugálok ellen hibátlanul lehozta a meccset.
Abban egyetértek,hogy a kevés játékidő miatt megy el -hozzáteszem jogosan.
Remélem idehozzuk Mascherano-t,aki ha nem is olyan jó,mint Yaya,de nincs messze tőle-mint Busquets. Egyébiránt a katalának jót tenne,ha úgy épülne be ,mint Iniesta. Rijkaard azt baromi jól csinálta és látszik az eredménye. Emberileg is és játékban is,ráadást a csapatnak sem vált a kárára. Pep pedig ebben megint hibázik.De ez most nem az ő topicja.
Szóval sok sikert kívánok én is Tourénak!
ha pedig leépül a Pool,mert elmegy Mascherano,Torres(mondjuk hozzánk

) és Gerrard(sajnos reálhoz valószínűbb),akkor Touré a cityvel ott lehet a BL-ben huzamosabban.
Asys hozzászólásán pedig jót mosolyogtam. A Barca érdekel,csak az a baj,hogy Busquets kezdő tagsága a csapat teljesítményére negatív hatással van,mert menne kel rajta rangadók,továbbjutások. És aki replikázik,hogy valamikor fejlődnie is kell- idézlek: "Kit érdekel Buszkec?" - bmeg. (Erre a válasz:Pepet)