Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 16:06:22

Asys írta:csababarca!

1. Szerintem Sergi már most jobb.

2. Szerintem Touré azért megy el, mert idén jogosan kevesebbet játszott és ez nem tetszett Neki.

3. Úgy vélem Busi klasszis lesz.
1. Mond el kérlek miben.Tényleg érdekelne miben látod jobbnak.

2. Jogosan? a triplázó Barcában minden poszton játszott szó nélkül klasszisként. Erre a következő évben kikerült.Miért? Ez minden csak nem jogos.

3. Az is lehet,hogy az lesz,viszont még semmit nem mutatott ami erre engedne következtetni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.19. 16:06:21

Csak egy valamit nem szeretek, ha annyira bíznak a saját igazukban, hogy a kételkedés szikrája sem merül fel bennük. Nem Neked címzem ez utóbbit elsősorban.
Pepnek? :D
Mert ez aztán rá illik...

Nekem senki nem fogja bemesélni,hogy Ő aztán játszatta volna Touret,ha jól teljesít.
Toure még akkor sem játszott,mikor már nem volt Középpályás. Akkor inkább Maxwellt tette be középre.Realt megvertük ugyan,csak épp az Intertől cumiztunk.

Innentől számomra értelmét veszíti a normális elbírálás.
Asys
Entrenador del Barça

2010.06.19. 16:02:57

csababarca!

Némi iróniával...

1. Szerintem Sergi már most jobb.

2. Szerintem Touré azért megy el, mert idén jogosan kevesebbet játszott és ez nem tetszett Neki.

3. Úgy vélem Busi klasszis lesz.

Tessék, a Te szavaid az enyém ellenében... ugyanúgy már megbocsáss, de nem ér semmit egyikünké sem! Egyikünknek sincs kompetenciája a kérdésben.

Csak egy valamit nem szeretek, ha annyira bízik valaki a saját igazában, hogy a kételkedés szikrája sem merül fel benne, annak ellenére, hogy ténylegesen köze nincs a dolgokhoz. Nem Neked címzem ez utóbbit elsősorban.
socio66

2010.06.19. 15:51:11

Senki nem tud semmit,de egy ilyen edzőnek,akivel mindent megnyertünk,meg aki már ennyit tett játékosként is a klubért,meg lehetne adni a tiszteletet azzal hogy nem hülyézem le,meg hasonlók.
Ő van ott,ő látja a dolgokat és biztos vagyok benne hogy a legjobbat akarja a csapatnak.
Sok dolog nem tűnhet logikusnak abban a pillanatban mikor megtörténik.
Ha Rijkaard a Bl-győztes év után anno elküldte volna a Deco-Ronaldonho párost,mindenki ökörnek nézte volna. Aztán kiderült,hogy pont az ő eladásuk a kulcs a további sikerekhez.
Most ebbe nem kell belekötni,tudom hogy nem húzható rá teljesen a Touré-témára,csak egy példa volt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 15:49:34

Asys írta:Ajjaj... én vagyok a hülye, hogy leállok vitázni... már megbántam.
Ezért csak néhány kérdést tennék fel:

1. Komolyan eltudjátok képzelni, hogy Guardiola rosszat akar a csapatnak? (mert néhányatok szerint klasszisokkal jobb Touré, akkor miért nem Őt játsztatja?)

2. Talán Pep nem ért a futballhoz vagy mi? (biztos dilettáns és nem látja, hogy Sergi ennyire béna...)

3. Hogy tudjátok ennyire biztosan, hogy ki hova fejlődik, meg, hogy ki mennyire jó játékos? (akkor miért nem játékos megfigyelők vagytok az Ajaxnál vagy miért nem ti irányítjátok a Barcelonát?)

1. Biztos hogy nem akar rosszat. Viszont az tény,hogy klasszisokkal jobb Touré,én még nem hallottam senkitől fordítva ezt. De elég csak nézni a két ember játékát,minden tekintetben ég és föld a különbség.

2. Ért hozzá,csak a fejébe vette,hogy bebizonyítja mindenkinek hogy ez a Busquets nevű nagy találmány mekkora húzás tőle.
Akkora hogy el is megy miatta a number one vkp.

3. Aki néz futball egy ideje,az látja,hogy ebből a Busquetsből egy erős közepes játékosnál sosem lesz több.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.06.19. 15:41:49

Fecooo írta:egy dolog biztos: ha annyira fontos lenne, h maradjon, akkor nem engednék el ennyiért... túl gyorsan megegyeztek a felek...
Touré el akar menni... Akkor mit lehet tenni? Mi is játsszuk el a sértődött gyereket, mint az Arsenal és tojjuk le a játékos érdekeit? Szerintem ez így normális és helyes.

Bár sajnálom, hogy elmegy, de nincs mit tenni. Már megbékéltem vele.
Asys
Entrenador del Barça

2010.06.19. 15:37:53

Ajjaj... én vagyok a hülye, hogy leállok vitázni... már megbántam.
Ezért csak néhány kérdést tennék fel:

1. Komolyan eltudjátok képzelni, hogy Guardiola rosszat akar a csapatnak? (mert néhányatok szerint klasszisokkal jobb Touré, akkor miért nem Őt játsztatja?)

2. Talán Pep nem ért a futballhoz vagy mi? (biztos dilettáns és nem látja, hogy Sergi ennyire béna...)

3. Hogy tudjátok ennyire biztosan, hogy ki hova fejlődik, meg, hogy ki mennyire jó játékos? (akkor miért nem játékos megfigyelők vagytok az Ajaxnál vagy miért nem ti irányítjátok a Barcelonát?)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.19. 13:42:32

egy dolog biztos: ha annyira fontos lenne, h maradjon, akkor nem engednék el ennyiért... túl gyorsan megegyeztek a felek...
Kardi
Capitá del Barça

2010.06.19. 13:40:06

Nagyon tudok gratulálni Pepnek hogy elengedi aprópénzért a világ egyik legjobb védekezőközéppályását....Sajnálom Yaya Touré távozását az egyik kedvencem amióta csak megvették a Monacotól, sok sikert kívánok neki a Citynél! :cry: :cry: :cry:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2010.06.19. 13:23:06

Én is bízok Pepben, mivel az elmúlt két évben elég sok mindent le tett az asztalra. Az egyetlen hibája neki az, hogy önfejű. Szerintem Touré a posztján a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb játékosa. Pep is szerintem akkor fogja ezt észrevenni, amikor könnyedén átfutnak majd az ellenfelek a középpályánkon. Busquets tehetséges játékos, de még van hova fejlődnie. Főleg erőnlétileg, hogy ha védekező középpályás lesz a csapatban. Mindenesetre bízok Pepben, és Busiban is, és Tourénak sok sikert a Cityhez. :(
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.06.19. 12:58:56

Bobán írta:Én imádom Tourét, és azt látom, hogy az áll a hátérbe, hogy inkább játszatnak Spanyol játékost(BUSQUETS) Nem hiszem, hogy más oka lenne az eligazolásának! Busquets-nek van még hova fejlődnie ez tény, de nem rossz játékos. Pep tudja mit csinál!!!! Mi innen nem láttunk bele a dolgokba nem értem a lázadást!
"Lázadás": Ismét megindokolatlanul marad a csapat egyik kulcsfontosságú játékosának az eligazolása, de nevezhetném elüldözésnek is...

Lehet hogy Pep tudja mit csinál, de afelöl erős kételyeim vannak, hogy tisztában van-e a döntésének a súlyáról és helyességéről. :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bobán
Jugador del Barça

2010.06.19. 12:34:48

Én imádom Tourét, és azt látom, hogy az áll a hátérbe, hogy inkább játszatnak Spanyol játékost(BUSQUETS) Nem hiszem, hogy más oka lenne az eligazolásának! Busquets-nek van még hova fejlődnie ez tény, de nem rossz játékos. Pep tudja mit csinál!!!! Mi innen nem láttunk bele a dolgokba nem értem a lázadást!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
duncan
Jugador del Barça

2010.06.19. 12:32:41

gergo9 írta: Sergi formája visszaesik :lol: :lol: :lol: Hihetetlenek vagytok.
Bebaxna ha még innen is visszaesne pár lépcsőfokot
:lol: :lol: :lol:
Egyszerre nevetek,de egyet is értek a hozzászólásoddal, Busquets,ha játszik a válogatottban sem vkp,m ott van mellette Xabi Alonso. Egyedül Pep hiszi azt,hogy Busi tökéletes vkp.
gergo9
Director del Fútbol

2010.06.19. 12:20:22

Asys írta: Egyetértek!

Néhányan itt szerelmesek Touréba...

Az Ő kedvükért, tegyük fel marad Touré és játszik a meccsek 90%-án Businak marad a 10%. Hú de jó tapsolhatunk, mert valószínűleg Sergi fejlődése megtörne...
Sergionak nem Touré helyén kellet volna játszania, soha az életbe nem lesz klasszis vkp , sokkal több esélye van ezt elérni tkp poszton. Ott meg ugye jövő évtől a top3 lesz itt valószínűleg már ha jön Cesc.
Busquets meg nyugodtan fejlődhetne a padon is minthahogy sok más játékos is megtette előtte.

Aki meg arra élvezkedik, hogy majd ha pocsékabb évek jönnek vagy Sergi formája vissza esik és majd mondhatj: "Én megmondtam előre..."
Az örüljön magának! :roll:
Sergi formája visszaesik :lol: :lol: :lol: Hihetetlenek vagytok.
Bebaxna ha még innen is visszaesne pár lépcsőfokot, robbanásszerűen kell fejlődnie ha vkp poszton be akarja tölteni azt az űrt amit Touré hagy
LOLer
Barça B

2010.06.19. 11:54:50

Sziasztok!
Ahogy olvasom a híreket szinte biztos, hogy megy(nagyon sajnálom kedvenc focistám...).:( Én csak azt kívánom neki ,hogy legyen olyan jó , mint Snejder az Interben, Robben a Bajernben és annyira sajnáljuk, mint ahogy a Madrid sajnálhatta…
:roll:
sjd
Llegenda del Barça

2010.06.19. 11:18:57

Őszintén szólva sajnálok ebben néhány dolgot:

Most tegyük fel h nem számít, Busuqets v Touré jobb, de szükség volt arra, h két jó vkp-ból az egyik elmenjen? Teljesen felelsleges és elkerülhető helyzet, mind2en megkaphatták volna az elegendő lehetőséget

Eto'o azért nem sajnáltam (vagy sajnáltam kevésbé), mert láttam az alternatívákat, utódokat (Villa, Ibra), de most Busquets lesz egyedül, aki szóba jöhet a poszton.

És sztem egy 21 éves játékosért még nem kell beáldozni egy tapasztaltabbat, Busquetsben van lehetőség, de ezt el tudja úgy is érni, h 21 még nem alapember. Vagy akkor miért költünk Villára, Ibrára, ha itt van Bojan?

Szóval engem itt nem a különböző képességek értékelése, vagy a dolog emberi oldala bánt, hanem ahogy eltékozolunk kiváló futballistákat
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 11:12:12

Asys írta:.

Az Ő kedvükért, tegyük fel marad Touré és játszik a meccsek 90%-án Businak marad a 10%. Hú de jó tapsolhatunk, mert valószínűleg Sergi fejlődése megtörne...

Patthelyzet... Pep döntött és kész! Nem kell megindokolnia sem a pártolótagoknak sem a magyar szurkolóknak. Az elnökségnek tartozik beszámolással, mind Laporta mind Rosell bíznak benne, felesleges követelőzni, kritizálni, bírálni stb.

Csak az a baj,hogy Busquets soha az életben nem fog arra a szintre jutni mint Touré.
Ez most olyan hogy küldjük el Messit,hogy Bojan vagy Pedro fejlődése meg ne törjön?Ez igaz Xavira is,őt is küldjük el,hogy Thiago,vagy Jonathan fejlődése meg ne törjön?
Ne vicceljünk már.
Adott két vkp,az egyik klasszisokkal jobb a másiknál.
Itt nem lenne elvileg miről beszélni.

Drukkolok Busquetsnek hogy fele olyan játékos legyen belőle mint Touréból,mert ezt kívánja a csapatérdek most már.

Nem szerelmes vagyok Touréba,csak zavar,hogy találtunk egy kincset,aki a világ legjobb vkp-vá fejlődött,és idejön Pep és elüldözi,egy olyan ember miatt,aki semmit sem tett le az asztalra.

No mindegy, de remélem nem tetőzik azzal a hülyeséget,hogy idehoznak egy másik vkp-t.
duncan
Jugador del Barça

2010.06.19. 11:04:47

kristop írta:- a posztján második számú opció volt
- Busquets bőven jobb annál, hogy Touré cipőjét kötögesse
- és nem kapunk meccsenként egy gólt a fiatal katalánon
- keveselte a játékidejét ezért elmegy, konkrétan ennyi
Azért ez nem pont így igaz. Westerngom hozzászólásával jobban egyetértek.

Az első dolog az sztem,amit mindketten rosszul írtatok,mert Yaya nem amiatt megy el,hogy nem lehet kezdő vkp a Barcában. Yaya azért megy el,mert keveset játszatták. Ez egyrészt nyilván az általatok leírt Busquets javára történt,viszont amikor Iniesta sérült volt nem Yaya játszott a helyén,hanem Keita. Szóval a kp-sok közül Pep Tourét tartotta az UTOLSÓ-nak. Na ez a nem mindegy.

Aztán- Busquets attól függetlenül,hogy lehet belőle még bármi,messze áll még attól a szinttől,amit Touré képvisel. Busi a kis csapatok ellen jó,nagyobbak ellen kevés. Pl. nemrég láttam újra,amit ősszel a reál ellen művelt. 10 emberrel,de Touréval stabilabb volt a csapat,mint Busival 11-en. Ráadást egy el classicot egy kiállítás bőven eldönthet,úgyhogy szerencsénk is volt,hogy Busquets balfaroksága miatt nem lett rossz vége... Aztán az Inter ellen is hulladék volt. Ezt még lehetne folytatni ,befejezve a spanyolok legutóbbi VB-meccsével. Szóval ha ne mis cipőkötő,de azért messze van még Tourétól,aki a portugálok ellen hibátlanul lehozta a meccset.

Abban egyetértek,hogy a kevés játékidő miatt megy el -hozzáteszem jogosan.
Remélem idehozzuk Mascherano-t,aki ha nem is olyan jó,mint Yaya,de nincs messze tőle-mint Busquets. Egyébiránt a katalának jót tenne,ha úgy épülne be ,mint Iniesta. Rijkaard azt baromi jól csinálta és látszik az eredménye. Emberileg is és játékban is,ráadást a csapatnak sem vált a kárára. Pep pedig ebben megint hibázik.De ez most nem az ő topicja.
Szóval sok sikert kívánok én is Tourénak!
ha pedig leépül a Pool,mert elmegy Mascherano,Torres(mondjuk hozzánk :P ) és Gerrard(sajnos reálhoz valószínűbb),akkor Touré a cityvel ott lehet a BL-ben huzamosabban.

Asys hozzászólásán pedig jót mosolyogtam. A Barca érdekel,csak az a baj,hogy Busquets kezdő tagsága a csapat teljesítményére negatív hatással van,mert menne kel rajta rangadók,továbbjutások. És aki replikázik,hogy valamikor fejlődnie is kell- idézlek: "Kit érdekel Buszkec?" - bmeg. (Erre a válasz:Pepet) :lol:
Asys
Entrenador del Barça

2010.06.19. 11:01:18

kristop írta:- a posztján második számú opció volt
Egyetértek!

Néhányan itt szerelmesek Touréba...

Jönne erre a replika rögtön:
Na és kit érdekel Buzkecc?
Válasz:
Kit érdekel Touré bmeg?

Patthelyzet... Pep döntött és kész! Nem kell megindokolnia sem a pártolótagoknak sem a magyar szurkolóknak. Az elnökségnek tartozik beszámolással, mind Laporta mind Rosell bíznak benne, felesleges követelőzni, kritizálni, bírálni stb.

Eleve nincs jogalapja itt senkinek se rá és még csak érdemi belelátása se a dolgokba. Ezek után minden további ilyen irányú hozzászólás szélbe kiáltott szó...

Touré távozik én is sajnálom, de törődjetek bele... Aki meg arra élvezkedik, hogy majd ha pocsékabb évek jönnek vagy Sergi formája vissza esik és majd mondhatj: "Én megmondtam előre..."
Az örüljön magának! :roll:

Na pá!
kristop
Entrenador del Barça

2010.06.19. 10:48:31

- a posztján második számú opció volt
neobarca
Director del Fútbol

2010.06.19. 09:58:11

varnagykrisztian írta:
westerngom írta:Miért is ment el?

- nem volt elég jó a posztján az edzőnk számára, aki csak a 3. számú játékosként tartott rá számot.
- nem pénzt akart, csak tudásához mérten több játéklehetőséget, a kereten belül olyan játékosokkal szemben akik normál esetben a cipőjét sem köthették volna be az öltözőben!
- nem bizonyított eléggé, amikor egy fél szezont beinjekciózva, gerincsérvvel játszott végig, mert szükség volt rá!
- alul fizetett volt a csapat játékosállományához képest!
- nem volt katalán....

Sok sikert Szikla, Te többet érdemelsz!
A szívemből szóltál :!:
Akárcsak az enyémből! Nagy hiba Pep-től, hogy Busi kedvéért még a világ legjobb sziklájától is képes megválni... :(
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2010.06.19. 09:39:14

westerngom írta:Miért is ment el?

- nem volt elég jó a posztján az edzőnk számára, aki csak a 3. számú játékosként tartott rá számot.
- nem pénzt akart, csak tudásához mérten több játéklehetőséget, a kereten belül olyan játékosokkal szemben akik normál esetben a cipőjét sem köthették volna be az öltözőben!
- nem bizonyított eléggé, amikor egy fél szezont beinjekciózva, gerincsérvvel játszott végig, mert szükség volt rá!
- nem volt katalán....

A szívemből szóltál :!:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.06.19. 09:29:12

Nem fogok emiatt Pepre nagyon megorrolni, mert tisztelem annyira az eredményei és az emberi nagysága miatt,h ne tegyem,de iszonyat nagy keserűség van bennem. Emlékszem a tavalyi szezonra, amikor tudtam minden más focirajongó ismerősömet cikizni, hogy 1-től 11-ig a Barcelonaban játszanak a világ legjobb focistái és senkire sincs szüksége a csapatnak a kezdőbe. Persze kis túlzás volt, de az eredmények és a szubjektív értékítéletem ezt igazolta (persze ott volt Titi, aki azért nem a legjobb volt akkor sem a posztján stb-stb). Most pedig... Már nem nálunk fog játszani a világ legjobb vkp-ja sem, akire ez a jelző lehet sokak szerint vitatott, még alapja is lehet, de hogy a számunkra a legjobb, az nem lehet kérdéses. Ilyen technikás vkp nincs a piacon... Így voltam Eto'o-val, mármint, hogy lehet nem ő a legjobb a posztján (bár biztosan ott van a top 5-ben), de számunkra ő a legmegfelelőbb. Annyi volt a különbség, hogy Eto'o esetében még mondjuk Villat vagy Torrest el tudtam képzelni a helyén. Mást nem a piacról. Míg Toure esetében senkit sem. Óriási bennem a hiányérzet, és nem azért, mert jövőre nem leszünk jók emiatt, még az is lehet, hogy triplázunk, de már nem lesz ugyanaz a tripla. Nem lesz egy olyan játékosunk, aki alázatban példát mutatott mindenkinek, ha kell belső védőt játszott. Emellett a kicsit lomhának tűnő játékában, olyan technika rejlik, ami egészen elképesztő, a megindulásai, cselei, passzai, még egy Xavi-szerű középpályásnak is dicséretére válna. Szomorú! Köszönjük Yaya ezt a 3 gyönyörű évet, remélem a Man. Cityben sikereket érsz el!
westerngom
Entrenador del Barça

2010.06.19. 09:03:16

Miért is ment el?

- nem volt katalán....

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 09:02:56

Ennyi volt,elmegy. :cry:
Mérhetetlenül csalódott és szomorú vagyok.Szép volt Pep,köszönjük hogy a világ legjobb középpályását elüldözted.
Éljen Busquets,akivel legalább a meccsenkénti egy kapott gól tuti.

Megtört a bizalmam Pep felé,nem fogok kiállni érte soha többé.

Jah,és remélem ad egy nyilatkozatot ahol lehordja Pepet.Mert amit művel az igazolásokkal az vicc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2010.06.19. 09:06:16-kor.
Lezárt