Borzasztóan sajnálnám, ha elmenne Yaya, márpedig nagyon úgy tűnik, hogy el fog. összességében meg lehet érteni a szándékát, 27 éves, most van pályafutása csúcsán, és két nála jóval gyengébb figura mögött padoztatják. pedig, láthattuk a Valladolid ellen, hogy még Iniesta helyetteseként se lett volna utolsó, nemcsak a védekező középpályás posztján. talán csak ezt a City-dolgot nem értem, ha szóba került az Arsenal, akkor miért nem őket választja? jobb csapat, jobb edzővel, több eséllyel a nemzetközi porondon. franc tudja. még nem írok olyat, hogy sok sikert Yaya, meg viszlát, mert még nem igazolt el, és egy kicsit reménykedem, bármekkora hülyeség is

. az árról meg annyit, hogy amint a cikkben is írták, lesznek benne ilyen kitételek, hogy pl. bizonyos számú meccs után még valamennyi, mint amilyen Dani Alves átigazolásában is volt, tehát összességében ez egy cirka 30 M € lesz azért.
Mikaos írta:Értem...tehát Del Bosque a madridi foci és edző karrierje ellenére csak azért is a katalánokat játszatja, így Busquets-et is...de ha andalúz lenne, akkor a padon ülne. (Tudom, hogy Pep-re gondoltál, viszont nagyon érdekes, hogy a hozzád hasonló kritikák megfogalmazói is ilyenkor totál elfelejtik azt, hogy a válogatottban is aktívan kezdőjátékosként szerepel Busquets).
erre már írtam egy másik topikban; csak azért játszik Sergi a spanyol válogatottban, mert nincs nála (elérhető) jobb. Senna már kicsit kiöregedett, nem is volt túl jó szezonja a Villarreallal és sok sérülése is volt, pl. ha jól tudom, most is sérült; De La Red csórikám, ha nem lenne szívbeteg, valószínűleg ő is megelőzné, és aki még rajta kívül lehetne: Javi Martinez, de ő nemzetközi szinten rutintalanabb. vkp pedig kell, ez a mai futball egyik alapvetése, de a spanyolok ezen a poszton meglehetősen rosszul állnak. nem is véletlenül lett ám honosítva Senna... meg is mondtam, hogy ezen a vb-n rendes ütköző, labdaszerző vkp nélkül nem jutnak semmire. Senna szerepe azt hiszem alul van értékelve, pedig nélküle az EB-t se nyerték volna meg.

de tényleg, egy 189 centis és 73 kilós ember hogy akar Drogbákat leütközni? legalább 10 kiló izmot rá kéne pakolni, hogy egyáltalán számításba lehessen venni. azonkívül súlyos problémák vannak a helyezkedésével, ami kb. az egyik legfontosabb azon a poszton. amikor találkozik egy rendes irányítóval, az elfogyasztja sonka és tojás mellé (ld. Sneijder, meg az Inter egyenlítő gólja előtti helyezkedés, brr, rosszul leszek, ha eszembe jut). és akkor még a Jászai Mari-díjas alakításairól nem is beszéltem.