retek írta:Give call 1270! Megrendeled a Gprst.a szolgáltatások menü alatt.
köszi, majd megpróbálom
retek írta:Give call 1270! Megrendeled a Gprst.a szolgáltatások menü alatt.
GPRS-tretek írta:ingyen sms-t?Badi írta:és hogy lehet olyat kérni?
Szakacs írta:azt szeretnem kerdezni h nekem miert nem megy a wap.eurobarca.hu a telefonomon(sony T630 om van)
Nem kötekedésképp írtam!Csak én ezt nem tudtam Sorry!redlions írta:Fifa '99ben volt a saját csapatom.... De ezt a Portrékban már leírtam....Maxi írta:
Akkor miért az a neved, hogy redlions?Amúgy meg mindenki "red"-nek hív....
Fifa '99ben volt a saját csapatom.... De ezt a Portrékban már leírtam....Maxi írta:Akkor miért az a neved, hogy redlions?redlions írta:Csak red.... Amúgy csak a semmi hír miatt írtam....rhynn írta:A Webmestertől azt az igéretet kaptuk, hogy október 25 körültől tesztelhetjük, és november 1-jén indul a dolog, kb 90%os készültséggel.
Remélem összejön.
Redlions hidd el, rengeteget dolgozunk rajta.
Akkor miért az a neved, hogy redlions?redlions írta:Csak red.... Amúgy csak a semmi hír miatt írtam....rhynn írta:A Webmestertől azt az igéretet kaptuk, hogy október 25 körültől tesztelhetjük, és november 1-jén indul a dolog, kb 90%os készültséggel.
Remélem összejön.
Csak red.... Amúgy csak a semmi hír miatt írtam....rhynn írta:A Webmestertől azt az igéretet kaptuk, hogy október 25 körültől tesztelhetjük, és november 1-jén indul a dolog, kb 90%os készültséggel.
Remélem összejön.
Kira!rhynn írta:A Webmestertől azt az igéretet kaptuk, hogy október 25 körültől tesztelhetjük, és november 1-jén indul a dolog, kb 90%os készültséggel.
Remélem összejön.
Biztos, csak az összetettségét kell talán majd szétszedni, mert ez így együtt igen nehezen kivitelezhetö.redlions írta:Lesz belőle valami?