Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nana... VV nem szedjük most ki a kapuból 10 évig!Taibi írta:Ha más nincs, akkor játszana Valdes helyett!redlions írta:Kit érdekel, hogy ki helyett játszon?? Csak legyen itt!!!
Ha más nincs, akkor játszana Valdes helyett!redlions írta:Kit érdekel, hogy ki helyett játszon?? Csak legyen itt!!!
Háát igen... Ő is "idő előtt" távozott... Kár h már nem játszik.Zsolti írta:Azé egy jó Luis Enriqe-t is el tudnék viselni a kezdQben.Enrique írta:Álmok... Szép dolgok azok..![]()
![]()
Bár tényleg jó lenne, de ez is csak álom sajnos...
Sajnos már rég nem az igazi. Rivaldo még csereként is komoly erőt képvisel. Bár képességeivel bárkit ki tudna szórítani a kezdőből.Zsolti írta:Azé egy jó Luis Enriqe-t is el tudnék viselni a kezdQben.Enrique írta:Álmok... Szép dolgok azok..![]()
![]()
Bár tényleg jó lenne, de ez is csak álom sajnos...
Azé nagyon nem mindegy nekem,mert én azt a Decot nagyon megszerettem,meg ronaldinhot már régóta csodálom.De talán jácchatnának hárman felváltva.redlions írta:Kit érdekel, hogy ki helyett játszon?? Csak legyen itt!!!
Hát én nem tudom,hogy beféren-e,de a panatinaicosnak nagyon nagy gólt lőtt.Amugy én szívesen látnám,csak igen,akkor ki nem játszana?Ronaldinho22 írta:Szerintem még simán beférne! Egy pár hét alatt ismét a régi lenne!Lujo írta:A lényeg, hogy ma már nem férne be a csapatba. Talán jobb Ronaldinhonál, vagy Deconál? Mert szerintem nem.
Szerintem még simán beférne! Egy pár hét alatt ismét a régi lenne!Lujo írta:A lényeg, hogy ma már nem férne be a csapatba. Talán jobb Ronaldinhonál, vagy Deconál? Mert szerintem nem.
Nem V.G. miatt távozott?? Nem mondd máár... 1értelműen csakis miatta.boggabor írta:En is imadtam de Koeman es Guardiola voltak a kedvenceim, de Rivaldo nekem csak a Tv-ben tetszett en legalabb 12 lattam eloben es olyan volt mintha 6m savban mozogna de ott mindenkibol hulyet csinalt de most mar nem ferne be ebbe a csapatba es nem Gaal miatt tavozott a 10MEur fizetese miatt
Azért nem mindegy ki hívja az embert!K.Bálint írta:Nagyon szeretem Rivaldo-t ,de nem értem mért ment a Milanba. Onnantól kezdve csak lefelé ívelt a pályája és mindenféle "jött-ment"(bocsánat az Olympiakosz szurkolóktól) csapatokban játszik. Ő többet érdemel. Itt kellett volna csendben befejeznie méltón a csodálatos pályafutását!
Enrique írta:Háááát...Zsolti írta:Nekem azis megfordult ám a fejemben,hogy ugye Henke kidőlt,és Rivaldot meg kelllene próbálni télen visszahozni.Csak Ő nem az a kimondott befejező csatár,de attól még visszajöhetne itt befejezni!Enrique írta: Tényleg nem lehet leírni őket, pláne Rivaldót, de mégiscsak jobb lenne, ha 1 jobb csapatban lenne vezéregyéniség, nem mint az Olympiakoszban...![]()
Jobbat érdemelne, csak már nem olyan fiatal és így már nehéz lesz onnan eligazolnia..Végülis...
Bár sztem elég kicsi az esélye ennek, ráadásul neki sincs EUs útlevele...