Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi a linket!(Annak ellenére,h folyamat szinten megállogat,de ez nem a Te hibád...)
tisztában vagyok a körülményekkel, bár a teljes meccset nem láttam, de összefoglalót igen, plusz amit írtak róla elolvastam, mindezek ellenére sem mondanék mást, mint lentebb. egy barca szurkolónak mindig különleges egy klasszikus, és mindig kimagasló eredménynek számít egy barca győzelem, pláne ilyen különbséggel. és már csak azért sem vagyok hajlandó lelkiismeretfurdalást érezni, mivel van szerencsém ismerni jónéhány olyan madridszurkoló "munkásságát", akik nálam nagyságrendekkel gyökerebb módon viselkednek egy hasonló szituban, ilyenkor annak is örülök, h ők nem örülnek.Raul#7 írta:Nem azzal van a gond, hogy örül valaki, hanem amikor ilyet ír, miközben nincs tisztában azzal, hogy milyenek voltak a körülmények, ennek ellenére gratulálok a Barcelonanak, mert jelen pillanatban foci mellett kosárban is zseniális csapatuk van, és bár remélem nem történik meg, elég nagy az esély rá, hogy fociban és kosárban is Európa legjobbjai legyenek tavasszal.i....
Nem azzal van a gond, hogy örül valaki, hanem amikor ilyet ír, miközben nincs tisztában azzal, hogy milyenek voltak a körülmények, ennek ellenére gratulálok a Barcelonanak, mert jelen pillanatban foci mellett kosárban is zseniális csapatuk van, és bár remélem nem történik meg, elég nagy az esély rá, hogy fociban és kosárban is Európa legjobbjai legyenek tavasszal.ilyenkor jönnek a kifogások, de ez hozzátartozik az összképhez. megszokhattuk már hogyha melegebb a pite, akkor ennyit tudtok, nemcsak te, hanem úgy en bloc, tisztelet a kivételeknek.
én kérek elnézést, mert örülni merek a csapatom győzelmének. hasonló szituban, de barca zakónál biztos te lennél az első, aki idejönne sajnálkozni.Raul#7 írta:Egyébként pedig örülj legalább volt egy jó napod, megint mocskolhattad a Madridot, sz**rsz te a kosárlabdára.
most akkor te is megnyugodhatsz, sokkal jobban szeretem a barcát, mint amennyire a madridot utálom, ezért örülök rendkívüli módon, ha nyernek ellenetek a kedvenceim.Nazario írta:Boixos, sajnállak, mert jobban utálod a Madridot, mint amennyire a Barcát szereted. Ebből fakad az, ahogyan reagálsz a két csapat párharcaira. Győzni is tudni kell.
azon kívül, amit Boixos is leírt még hozzátenném azt, h általában a meccsek előtt az van, h "nah most alázva lesz a Barca", utána meg jön az, h még nincs összeszokva a csapat... nem baj, ha helyén kezeli mindenki az eredményt, de akkor az elvárások is legyenek reálisak a meccsek előtt....Nazario írta:Azt biztosan nem. Csupán arra akartam rávilágítani, hogy helyén kell tudni kezelni minden eredményt. Persze ahhoz nem árt ismerni a körülményeket is.Boixos írta: okés, akkor most megnyugodtam, biztos röhögőgörcsöt kaptak a játékosaitok, a szurkolókkal együtt.
ilyenkor jönnek a kifogások, de ez hozzátartozik az összképhez. megszokhattuk már hogyha melegebb a pite, akkor ennyit tudtok, nemcsak te, hanem úgy en bloc, tisztelet a kivételeknek.Nazario írta:Azt biztosan nem. Csupán arra akartam rávilágítani, hogy helyén kell tudni kezelni minden eredményt. Persze ahhoz nem árt ismerni a körülményeket is.Boixos írta: ....
Azt biztosan nem. Csupán arra akartam rávilágítani, hogy helyén kell tudni kezelni minden eredményt. Persze ahhoz nem árt ismerni a körülményeket is.Boixos írta: okés, akkor most megnyugodtam, biztos röhögőgörcsöt kaptak a játékosaitok, a szurkolókkal együtt.
okés, akkor most megnyugodtam, biztos röhögőgörcsöt kaptak a játékosaitok, a szurkolókkal együtt.Nazario írta:Mivel a fél csapat hiányzott, köztük a két legjobb, nem hinném, hogy felvágták az ereiket a madridiak.