Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lujo,Lujo írta:De azt hiszem egyikőnk sem sajnálná, ha 10 év múlva már Ronaldinhot választanák!!!
Elmész a Nou Campba ott játszanak Kubaláról filmet ha jól emléxem a múzeum részlegen.Enrique írta:Nem tud vki videjót Kubaláékról??redlions írta:O.K. Ronnie jó, de Kubala miatt építették a NouCamp-ot! Ronnie-éknak sokszor még a teltház sem jön össze...![]()
Szívesen megnéznék legalább 1et!
Nem tud vki videjót Kubaláékról??redlions írta:O.K. Ronnie jó, de Kubala miatt építették a NouCamp-ot! Ronnie-éknak sokszor még a teltház sem jön össze...
Én már most is őt választanámEnrique írta:Én biztos nem!Lujo írta:De azt hiszem egyikőnk sem sajnálná, ha 10 év múlva már Ronaldinhot választanák!!!
De az sem lesz baj, ha Kubalát nem tudja megelőzni, legalább öregbíti a magyarol akkori hírnevét!
Én biztos nem!Lujo írta:De azt hiszem egyikőnk sem sajnálná, ha 10 év múlva már Ronaldinhot választanák!!!
Sztem nem...Rapika írta:Guardiola írta:Bujan ronaldo valoban nagyon tehetseges jatekos volt de nem volt meg csillag amikor a Barcaban jatszott !!!bujna írta:Kubala volt a legnagyobb játékos, de soha nem láttam játszani bruhhahahaha![]()
Charlie ezt jól megmondtad. Gratula.
Ronaldo csak véletlenül lett aranylabdás abban az évben, amikor a Barcánál játszott???
Hidd el, hogy Barca drukker vagyok és utálom a Real Madridot, de attól még leírhatom a véleményemet.
Ezt komolyan is gondolod???
Szoktál te régi videókat-felvételeket látni a Barcás Ronaldoról??
Guardiola írta:Bujan ronaldo valoban nagyon tehetseges jatekos volt de nem volt meg csillag amikor a Barcaban jatszott !!!bujna írta:Kubala volt a legnagyobb játékos, de soha nem láttam játszani bruhhahahaha![]()
Ronaldo csak véletlenül lett aranylabdás abban az évben, amikor a Barcánál játszott???
Hidd el, hogy Barca drukker vagyok és utálom a Real Madridot, de attól még leírhatom a véleményemet.
Bujan ronaldo valoban nagyon tehetseges jatekos volt de nem volt meg csillag amikor a Barcaban jatszott !!!bujna írta:Kubala volt a legnagyobb játékos, de soha nem láttam játszani bruhhahahaha![]()
És felvételen láthattuk, és amiket a szüleink meséltek róla az alapján el lehet dönteni!redlions írta:Igaz, hogy nem láttam játszani, de láttam, hogy mit művelt a labdával (még idősebb korábban is).Silvanus írta:SENKI sem látta Kubalát játszani a Barcelonában, ezért nem értem, hogy miért tekinthetitek őt a legnagyobbnak?!...
Igaz, hogy nem láttam játszani, de láttam, hogy mit művelt a labdával (még idősebb korábban is).Silvanus írta:SENKI sem látta Kubalát játszani a Barcelonában, ezért nem értem, hogy miért tekinthetitek őt a legnagyobbnak?!...
bujna írta:Neked van disznó kép berakva nem Ronaldónak!Charlie írta:bujna írta:Kubala volt a legnagyobb játékos, de soha nem láttam játszani bruhhahahaha![]()
Figyelj bujna,nem érdekelx túlságosan,te csak ne kötözködj velemTalán megkérdőjelezed Kubalát?Jobbnak találod Mr disznót?
C.