Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Jah, Tomasson sztem is jó megoldás lehet! Ráadásul nagyon jól fejezi be az akciókat, csak nem tom mennyire menne neki átállni az olaszból a spanyol bajnokságba...Lujo írta:Tomasson is remek megoldás, azt tudja játszani, mint Larsson, gyors, erőszakos, jól fejel (az pedig fontos lenne, mert most egyedül Marquez jó fejelő). A Milan valószínüleg kölcsönadná. Egyedül a BL szerepléssel lehet gond. De arra szerintem esélyünk sincs, hogy olyan csatárt szerezzünk, aki megfelő és a BL-be is lehetne nevezni.
ronaldinho írta:ma olvastam sztár sportban van az Freddy Adu nevű amerikai (de ghánában született) srác aki most 15 éves és évi 1milko dolcsit kap csak a nike-tól és rendes felnőtt csapatban focizik és europábol eddig "csak" a reál, Inter,psv, MU meg ilyen csapatok keresték meg őt kéne leigazolni aztán 12évre kb meglenne a csatárunk![]()
![]()
forca barca
Enrique írta:Tevez még mindig Boca-s, Robinho pedig még mindig Santosos...![]()
Különben az lenne a baj Saviolával, - amellett h szeretném h visszajöjjön - h a mostani taktikába nem lenne helye... Mert nem elég erős ahhoz, h elől falngáljon Etoo helyén...Max jobboldalon tudnám elképzelni, ahol Larsson szokott néha játszani... (Azaz Giuly helyén)
![]()
És ilyenkor még mindig nem fognak megoldódni a csatárgondjaink...![]()
Szal Saviola mellett nagyon nem ártana 1 vérbeli centert igazolni...
K.Bálint írta:Esetleg még megpróbálhatnánk leigazolni Tevezt is.Én nagyon örülnék neki , ugyanis az a srác egy Ronaldinho kaliberű játékos és még aszem 20 éves!!!!!
Igen,de 30 miku alatt nem is köszönhet neki Laporta.K.Bálint írta:Szerintem télen mindenképpen kell igazolnunk egy csatárt. Én Saviolát visszahoznám, de itt nem hagynám abba mert még leigazolnám Bosinov-ot aki a Lecce-ben játszik. Nagy előnye Bosinovnak , hogy a kedvenc csapata a Barca! Így szerintem nem lenne olyan nehéz megszerezni őt!
Robinho is ezt böfögte még anno hogy csak a Barca,és lám......na azért várjuk ki a végét.Lujo írta:Torres azt nyilatkozta, hogy soha nem akarja elhagyni az Atleticot, de ha mégis el kellene, akkor sem menne SOHA a RM-ba, sokkal inkább jönne a Barcába.
Max. amilyen hülye csak a reálba menne...Charlie írta:Pénz beszél.redlions írta:Torres az istenért sem hagyná el az Atleticot! Kár álmodni róla!
C.