Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nemtudom. Azért nemhinném, hogy kétballábasozni kéne. Ha van kedve focizni, top 5-ös balszélső. Itt meg azért kétlem, hogy ne lenne kedve. Azt meg tudjuk, hogy akit Pep szeretne, az játszani is fog.neobarca írta:Te jóóó ég! Csak nehogy ide kerüljön az a kétballábas Robinho. Főleg nem Ibra áron! Pffff...
Nagyon remélem, hogy kamu az egész, mert szerintem az évszázad legrosszabb igazolása lenne...
Hát ő tökéletes lenne Iniesta cseréjének... Robinho szélső, Paulo meg irányító középpályás. Ha már Santos és nem Robinho, akkor Neymar szerintem. De őt még szóba se hozták, úgyhogy hagyjuk is...bali 15 írta: Akkor már Paolo Henrique-t hozzuk el a Santosból. Ne őt.
Te nem tudom akkor mit nézel, ha neked Robben...gergo9 írta:Robben h*lye a játékunkhoz meg drágai is lenne.Ronaldinho&Barca írta: Robinho nem kell ide, akkor már Robben.
Ő a jobb oldalon az igazi,nem fog eljönni a Bayern-ből,amúgy meg egy porcelánbaba.akkor már Robben.
wáháháááhháááA sport.es és az el mundo is lehozta , hogy az Arsenal
70 millió Euro-ban határozta meg Fabregas árát.
Akkor már Paolo Henrique-t hozzuk el a Santosból. Ne őt.Te jóóó ég! Csak nehogy ide kerüljön az a kétballábas Robinho. Főleg nem Ibra áron! Pffff...
Nagyon remélem, hogy kamu az egész, mert szerintem az évszázad legrosszabb igazolása lenne... Crying or Very sad
Bárcsak igazad lenne, hogy pletyka. Úgy örültem, hogy egy időre kikerült a látképből ez a cirkuszi mutatványos...erre most visszatércsaba86 írta:-A zsurnaliszták felvetették az Ibra - Robinho cserét. Ugye a Brazilnak aug. 4. -ig van kölcsön szerződése a Santosnál, de ő kijelentette, hogy nem akar visszamenni a City -hez. Viszont a lóvé meg kevés a Braziloknál(6 milla). Állítólag 10 millió különbség van a két játékos ára között Ibra javára. Szerintem erősen pletykaszagú a dolog.
Te jóóó ég! Csak nehogy ide kerüljön az a kétballábas Robinho. Főleg nem Ibra áron! Pffff...csaba86 írta:A mai sajtó ezekről cikkez (sport.es, el mundo deportivo, marca):
-A zsurnaliszták felvetették az Ibra - Robinho cserét. Ugye a Brazilnak aug. 4. -ig van kölcsön szerződése a Santosnál, de ő kijelentette, hogy nem akar visszamenni a City -hez. Viszont a lóvé meg kevés a Braziloknál(6 milla). Állítólag 10 millió különbség van a két játékos ára között Ibra javára. Szerintem erősen pletykaszagú a dolog.
Cesc? Szerintem kevés lesz de második ajánlatnak hogy komolyan vegyenek minket, ahhoz jó.xavi12 írta:adjunk 45 millát s jöjjön márrrrrrrrr már idegesit az egész, nagyon szeretném már ha itt lenne!!!!!!!!!!!!
Szerintem Csiga nem megy el,ő még fiatal,sokat fejlődhet. Arra szerintem nagyobb az esély,hogy Marquez elmegy. Egyébként én nem is adnám Csiga-t,lehet belőle még jó védő Pep kezei között,meg amúgy is,még 10 millát sem kapnánk érte,akkor meg inkább maradjon nálunk,hátha lesz belőle valami.
Ezt hol hallottad? Csiga úgyse megy sehova. Esetleg kölcsönbeBarca_10 írta:Állítólag Csiga a Bayernben folytatja,de még ha igaz is lenne maximum 8 milliót kapnánk érte.Ezt bebuktuk sajnos..
Szerintem full kamu az egész a hivatalos oldalukon egy szó sem esik róla h Csiga távozna.Lehet h az nso hozta le de nem hiszem h van alapja.messideco írta:![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ja-2031540
Nem tudom mi igaz eből, s mi nem...
Úgysem adná el a Bayern,meg nem is jönne szerintem,a Bayern-ben igazi sztár lett,rá épül a csapat,látszik is a teljesitményén,hülye lenne ezt felrúgni.Capon írta:Most erről a Robbenes dologról mit lehet eddig tudni? Remélem nem igaz és csak én hallucinálok még a pénteki nap után.