Először ki kell választani, hogy szerinted melyik csapat nyeri a VB-t, aztán megtippelni az eredményt.
Szerintem lehet is nyerni rajta.
Aki indul, annak Sok Sikert. Én az indulók között leszek

És a nyereményed összesen 495 Ft. Hálistennek én sem buktam sokat. Pár ezret csak. 4-5 nemvészes.sanya10 írta:Nekem 12-es találatom volt az eggyiken a másikon meg 11
Lényeg, hogy bejöttLM10 írta:Pedig megfogadtam, hogy a VB-ig nem mixelek...
Hollandia - Ghána H 1,27 (4-1)
Zimbabwe - Brazília V 1,10 (0-3)
Spanyolország - Dél-Korea H 1,15(1-0)
Németország - Bosznia-Hercegovina H 1,30(3-1)
*(0-1) Hollandia - Magyarország H 1,56(6-1)
3,2x odds.
Nem bírtam a véremmel és raktam még két szelót:varnagykrisztian írta:Hétvégi szelóim:
1.
Cadiz-Real Sociedad
Real Union Irun-Levante
1000 HUF5215 HUF
2.
Flamengo-Goiás
Santos-Vasco da Gama
Sao Paulo-Gremio
1000 HUF2985 HUF
ha egy kicsit kiismered a gépet, simán lehet játszani a 3 esélyest is a dupla szabálya szerint, ha meg tripla szabálya szerint csinálod, még nagyobb lehet a kassza. Nem csak feket-piros-t kell játszani, lehet páros páratlant is v 1-18 19-36 is rakni, csak figyelni kell mit dob!daffy írta:csatlakozom az előttem szólóhoz,fa.szság. én ruletten játszottam duplázással, piros-fekete....egymás után 12 fekete lett. ha nem bwinen toltam volna,emberhalál történhetett volna![]()
inkább lottózz.
csatlakozom az előttem szólóhoz,fa.szság. én ruletten játszottam duplázással, piros-fekete....egymás után 12 fekete lett. ha nem bwinen toltam volna,emberhalál történhetett volnabudai18dani írta:szevasztok
mi a véleményetek a sportfog.-i stratégiákról?
először 200-as tétekkel 1,5-ökre raktam és ha nem jött be 400-ra emeltem a tétet, ha az se 800-ra és így tovább. 6500-ből cstam 2 hét alatt 16 000-et így. Aztán zsinórban 6 meccsel ebuktam.
most biztos(nak tűnő) meccsekre raktam. először 1000-et 1,1-re, majd az így nyert 1100-at megint 1,1-re és így tovább. 1600-nál bukta.
Franciaország-Kína 0-1
tudtok-e vmi jó módszert vagy haveromnak van igaza, hogy ezek Fa%zágok.
Viva Barca!
Hát akkor már egyértelmű, hogyan lehet ilyen érdekes a szorzólevproff írta:A-a.
Ez foci volt, olasz másodosztály.![]()
sakkra tippelek, ott NAGYON gyakori a döntetlenlevproff írta:Tegnap néztem egy meccset, már nem is tudom hol, és azt vettem észre, hogy elég érdekes szorzók voltak a meccsel kapcsolatban.
Íme:
H odds = 4.80
X odds = 1.20
V odds = 15.00
A mérkőzés érdekes módon döntetlennel zárult.![]()
Ezmiez?