Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Javítva köszi, mostmár cska bekell magolni, bár próbáltam dedós mondatokat írni magyarul, hogy minimális legyen a német tudás igénylése. Köszi szépen. Nélküled még 11-kor is ülnék fölötte.sjd írta:Én isFernando írta: Köszi ebből is látszik pár dolgot elcsesztem a sajátomban![]()
![]()
utsó mondatban az "leben" volna "lebe" helyett
Én isFernando írta: Köszi ebből is látszik pár dolgot elcsesztem a sajátomban
Ha a lejárati idő után csináltatsz újat, akkor felárat kell fizetni, azt hiszem 3000 HUF.Perrero írta:mi kell ahhoz, hogy számlaképes legyekhova kell mennem és kb. mennyibe fáj
ja és lejárt a személyim, mennyit kérnek el egy hosszabbításért
Köszi ebből is látszik pár dolgot elcsesztem a sajátomban, köszi mégegyszer! Jövök egyel.sjd írta:Man braucht 2 Liter Flüssigkeit täglich. Ich trinke 2 Liter pro Tag. Die beste Flüssigkeiten sind Wasser und Minerwasser. Diese enthalten kein Zucker und Konservierungsmittel. Ich denke, dass ich gesünder lebe könnte.Fernando írta: Az embernek szüksége van napi két liter folyadékra. Én megiszok 2 litert naponta. A legjobb ital a víz és az ásványvíz. Ezek nem tartalmaznak cukrot és tartósítószereket. Úgy gondolom, hogy tudnék egészségesebben is élni.
Man braucht 2 Liter Flüssigkeit täglich. Ich trinke 2 Liter pro Tag. Die beste Flüssigkeiten sind Wasser und Minerwasser. Diese enthalten kein Zucker und Konservierungsmittel. Ich denke, dass ich gesünder lebe könnte.Fernando írta: Az embernek szüksége van napi két liter folyadékra. Én megiszok 2 litert naponta. A legjobb ital a víz és az ásványvíz. Ezek nem tartalmaznak cukrot és tartósítószereket. Úgy gondolom, hogy tudnék egészségesebben is élni.
Ich treibe gern Sport. Mein Lieblingssport ist Fussball, aber ich also rauche, deshalb lebe ich nicht gesund. Ich achte auf meinen Diät. Ich nehme viel Vitaminen ein und ich esse viel Gemüse und Obst.Fernando írta: Szeretek sportolni. Az én kedvenc sportom a labdarúgás, de emellett dohányzom is, így nem élek egészségesen. Az étkezésemre odafigyelek. Sok vitamint szedek, és sok zöldséget és gyümölcsöt is eszek.
Az embernek szüksége van napi két liter folyadékra. Én megiszok 2 litert naponta. A legjobb ital a víz és az ásványvíz. Ezek nem tartalmaznak cukrot és tartósítószereket. Úgy gondolom, hogy tudnék egészségesebben is élni.
A személyi úgy tudom olyan 1500, de lehet hülyeséget mondok.Perrero írta:mi kell ahhoz, hogy számlaképes legyekhova kell mennem és kb. mennyibe fáj
ja és lejárt a személyim, mennyit kérnek el egy hosszabbításért
Köszi! Akkor azért biztos ami biztos lefuttatok egy scant, aztán hátha elég lesz.noname írta:valszeg a hálókártyával lesz a gond. Az egyik osztálytársamank volt vele probléma. Ugyan kékhalál nem lett belőle, de állandóan ki-be-ugrált a net és ez eléggé megkavarta a windowst is. Lehet az okozza a kékhalált.
Szóval enekem is a hálókártya lenne a tippem.
MOndjuk van még 1 morbid, de lehetséges tippem. Lehet h betárcsázós vírus an rajta. Nekem is volt ilyen a gépemen. Amikor érezte a gép h van bedguva netkábel egyből csatlakozott a netre és próbált egyéb vírusokat letölteni. Meglehet h neked is csak akkor aktiválódik a vírus, ha be van dugva a net. Nem tartom túl valószínűnek a dolgot, de egy próbát megér. Nem nagy dolog felrakni 1 Kaspersky próbaverziót, az midnen vírust kinyír.![]()
Inkább ki kéne meríteni a lehetőségeket, mielőtt szervizbe mész.
A net megy, csak újraindul a gép kb. 8 percenként. Ha kihúzom a netet, akkor megy rendesen.danko94 írta:A kék képernyő neve: kékhalál ami valami hardwerhibát jelent, jelen esetben szerintem a hálókártyát, bár nemtudom nekem ha azzal van baj akkor annyi van h nem megy a net.Kluivertinho írta:Hm, kölcsönkaptam egy laptopot, ami egyébként remekül szuperál, ám mikor itthon bedugom a netet kb. 7-8 percig működik, aztán újraindul egy kék képernyő után ahol ha jól láttam, vmi BIOS frissítéseket javasol. Ha nincs bedugva a net, akkor remekül megy a gép, nem indul újra. Ahonnan elhoztam ott 1 megás USB nettel használták, rendes kábeles nettel még csak 1-2 alkalommal ment. Nem értem mi lehet a gondja, kb 2 hete volt szervízben, átnézték, azt mondták minden jó. Vkinek vmi ötlete?
A kék képernyő neve: kékhalál ami valami hardwerhibát jelent, jelen esetben szerintem a hálókártyát, bár nemtudom nekem ha azzal van baj akkor annyi van h nem megy a net.Kluivertinho írta:Hm, kölcsönkaptam egy laptopot, ami egyébként remekül szuperál, ám mikor itthon bedugom a netet kb. 7-8 percig működik, aztán újraindul egy kék képernyő után ahol ha jól láttam, vmi BIOS frissítéseket javasol. Ha nincs bedugva a net, akkor remekül megy a gép, nem indul újra. Ahonnan elhoztam ott 1 megás USB nettel használták, rendes kábeles nettel még csak 1-2 alkalommal ment. Nem értem mi lehet a gondja, kb 2 hete volt szervízben, átnézték, azt mondták minden jó. Vkinek vmi ötlete?
AHAAA! köszi!miihii írta:Ha minden igaz,akkor így:zsulter írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Google Chrome használókhoz: újra szeretném telepíteni a gépet, de előtte szeretném a "kedvenceket" (itt azt hiszem könyvjelzőnek hívják) valahogy kimásolni (mint az expolernél van ugye a kedvencek mappa), hogy telepítés után könnyedén visszarakjam...
idáig nem jöttem rá hogy kell, talán egyesével menne...valaki valami ötlet???
-jobbra fönt a beállításokra ("villáskulcs" ikon) katt,
-a legördülőben a könyvjelzőkezelőre katt,
-az új ablakban katt a Rendezés-re,majd a legördülőben legalul a könyvjelzők exportálása a kimentéshez,
-később pedig az importálás a visszaadáshoz.
messideco írta:Ich vermisse dich- hiányzolchonggy írta:én is egy német kérdéssel...
nem tudja valaki,hogy mondják németül,hogy ''hiányozni fogsz''?
Kb: Ich will vermisse dich-ha jól írtam, bár mémetből nem vagyok igazán otthon.
ez tuti? csak mert nem akarok h.lyeséget irni...Real Madrid 5 írta: Ich werde dich vermissen.
Ha minden igaz,akkor így:zsulter írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Google Chrome használókhoz: újra szeretném telepíteni a gépet, de előtte szeretném a "kedvenceket" (itt azt hiszem könyvjelzőnek hívják) valahogy kimásolni (mint az expolernél van ugye a kedvencek mappa), hogy telepítés után könnyedén visszarakjam...
idáig nem jöttem rá hogy kell, talán egyesével menne...valaki valami ötlet???
Ich werde dich vermissen.chonggy írta:én is egy német kérdéssel...
nem tudja valaki,hogy mondják németül,hogy ''hiányozni fogsz''?
Igen most már megvan, hogy kell, köszi.FtcSikiHun írta:a név amit adni akarszS.Agüero írta:Azt szeretném megtudni, hogy hogy lehet átnezevni a videót vagy mi.
PL: Valaki írja, hogy: Itt, és akkor az itt az ilyen piros lesz és az a videó. Hogy lehet azt így "átnevezni" a videót?
Remélem tudtam segíteni