Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
d
Entrenador del Barça

2010.06.05. 16:33:40

Bányász írta:Hányszor védjük még meg Sanyit azzal az indokkal,h legalább küzd? :D
Tudod hányszor hallottam már azt, hogy "de legalább kűzdenének, futnának?" hát nesztek, Sanyi kűzd, igaz rosszul, fut, igaz bűnlassan. Ez van, ebből kell gazdálkodni most. Németh sérült, ne is játszassa sérülten, pláne egy ilyen meccsen.

Kalap1988: lehet Egervári nem lenne rossz, de egy-két év után őt is elküldenénk a [auto_cenzúra], mert ő se tudna sokkal többet elérni. Igazából szerintem ma magyar edző ha jót akar magának nem vállalja el a válogatott irányítását, rendkívül hálátlan feladat.

A fociban az a baj, hogy nem a válogatottra kellene koncentrálni, el kell fogadni, hogy szarok, utánpótlásba ölni mindent, hosszú távon meg anyagilag is megérné!
PMFC
Barça B

2010.06.05. 16:32:11

Ronaldinho&Barca írta:Nyilasi elmondta a műsor végén a lényeget, pár játékos túl jól van lakva.. beérik a fossal is, csak zsét kapjanak..

Igaza is van annyira látszik, hogy csak azért húzzák magukra 1-2-en a címeres mezt, hogy még több pénzt kapjanak beérik ők azzal is ha a csapat csak 1-0-ra kap ki, mert az már majdnem 0-0 vagy 1-1. Nevetséges hogy a nemzeti 11-ünket csak a pénz motiválja, ez a másik amin változtatni kellene.
Director del Fútbol

2010.06.05. 16:29:22

Nyilasi elmondta a műsor végén a lényeget, pár játékos túl jól van lakva.. beérik a fossal is, csak zsét kapjanak..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Mikaos
Director del Fútbol

2010.06.05. 16:22:32

robertfcb írta:
Mikaos írta:...
Igen, jól mondod, hogy nem mehet ez így. Viszont az sem hogy még mindig visszanyúlnak a régi garnitúra játékosokhoz ! Egy olyan magyar edző kellene véleményem szerint, aki ért az utánpótláshoz, ismeri az ottani játékosokat "tetőtől-talpig" "kívülről-belülről" és mondjuk a Dzsudzsák,Juhász,Gera Trióba, akik egyáltalán mutattak eddig valamit válogatott szinten, beépíteni a fiatal tehetségeket, mert valahonnan mostmár elkellene indulni. Eleinte tuti vereségek lennének, de előbb utóbb, mondjuk a 2014 es vb re akár ki is lehetne jutni... VALAHOL EL KELL KEZDENI AZ ÉPÍTKEZÉST...
Igen, el kell kezdeni az építkezést: az alapoknál, az utánpótlás nevelésnél. Az edző már csak a végső stádium (főleg a szöv.kapitány), "azért van ő", hogy amit az utánpótlásban megtanultak a fiatalok, illetve amit a klubokban dolgozó emberek felügyelete alatt fejlődtek, azokból összecsiszoljon valamit. De csak akkor tudsz "puzzle-zni", hogyha megvannak a kirakós elemek - ha hiányzik egy elem, akkor hibádzik az egész puzzle és rossz hatást kelt. Sajnos nálunk nem csak egy elem hiányzik... (ha már képletesen beszélek).
p.9
Barça B

2010.06.05. 16:21:08

Tényleg nincs elképzelés a játékunkba , de az a baj hogy egyéni teljesítmény is kevés: Dzsudzsák . A 2 csatár labdához se ért szinte 2 félidő alatt , és amint átléptük a felezővonalat olyan , mintha megilyednének a játékosaink , nagyon rossz ez az irány , amit követünk.
PMFC
Barça B

2010.06.05. 16:20:52

Háát igen Németh valóban jobban játszott a németek ellen mint Torghelle.
Sanyinak nem jók a megoldásai(ez az egész középpályára szinte igaz, kivéve talán Dzsudzsákot), mondjuk a gólpassz szép volt. De sajnos ez is igaz, hogy az ő posztjára jobbat nem találnánk, talán majd évekkel később talán Némethet vagy Szalait.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PMFC 2010.06.05. 16:21:32-kor.
Director del Fútbol

2010.06.05. 16:19:15

Kalap1988 írta:Igen, de akkor már inkább legyen egy magyar edzőnk, mondjuk Egervári .
Várom a hírt, hogy kinevezzék ! Mindenki jobban járna...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.06.05. 16:17:11

d írta:
robertfcb írta:VALAHOL EL KELL KEZDENI AZ ÉPÍTKEZÉST...
Igen el kell, és mint minden építkezést az ALAPOKTÓL kell elkezdeni.
Sokszor elhangzott, de utánpótlás mindenek felett. Volt egy Bozsik-program, lett rá 8-10 évre egy utánpótlás VB-érmünk. Csak Bozsik-program már nincs, bár szerencsére szaporodnak a football-akadémiák.

Addig pedig tudomásul kell venni, hogy ennyik vagyunk, ennyik lennénk Guardiolával, Mourinhoval, Fergussonnal, de ennyik lennénk BÁRMELYIK magyar edzővel is.
Igen, de akkor már inkább legyen egy magyar edzőnk, mondjuk Egervári (őt aztán itt lehetne tartani 4-5 évig is akár), aki jobban ismeri a környezetet, a fiatalokat és sokkal kevesebb pénzbe kerül, mint a holland. Szerintem, ha stabilitást és építkezést akarunk (márpedig mindannyian ezt akarjuk), akkor egy hazai edző a legjobb recept, akinek megtiszteltetés a válogatott edzőjének lenni, nem csak munka. Ráadásul nem hinném, hogy egy Koeman annyival magasabban lenne szakmaian, mint ahogy hitték vagy hiszik az MLSZ-ben.
Riadtribizli
Barça B

2010.06.05. 16:17:09

Engem az bosszant évek óta a legjobban a válogatott játékában, hogy egyszerüen színtelen, szagtalan, elképzeléstelen, átlátszó másszóval NINCS! Egyszerüen agyilag képtelen vagyok felfogni hogy 3 passz miért nem tud sikerülni egymás után, vagy hogy miért nincs semmi ötlet, átláthatóság a játékban. Igazából nemtudok okot, fogalmam sincs mit lehetne tenni. Egyszerüen csak hitetlenkedek. Siralmas...

Amugy a humor rovatba kellene ez az egy mondat:
Visszagondolva a választási eredményekre, könnyen lehet hogy a magyar nézők többsége a narancssárga ruhásoknak szurkolt... LOL...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Riadtribizli 2010.06.05. 16:18:43-kor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.06.05. 16:15:06

Hányszor védjük még meg Sanyit azzal az indokkal,h legalább küzd? :D Menjen el birkózni vagy karatézni ott kell küzdeni.A pályán meg kell tartani a labdát faultokat kell kiharcolni(nem elkövetni) jól passzolni.

A másik meg az a minimum,h küzd.De Németh bejött a németek ellen és komolyan nagyobb hasznot hozott mint Sanyi az elmúlt két meccsen.Meg tudja tartani a labdát és ami fontosabb meg tudja játszani mert nem suta.

Én már komolyan unom,h évről évre az a pozitívum egy válogatott focistánál,h küzd...azt meg ne mondjuk,h más milyen mer más nincs is kipróbálva...Az a szomorú,h az embernek volt egy jobb időszaka és ezzel hosszú távra ki tudta bérelni a helyét a csapatban..

Na mindegy.Igazából nem ez a legnagyobb problémánk sajnos.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
PMFC
Barça B

2010.06.05. 16:15:05

Én úgy hallottam, olvastam, ha Koeman megy Bahreinbe(menjen) akk. Egervári Sándor neve merült fel esetleges szövetségikapitányként.
Entrenador del Barça

2010.06.05. 16:10:41

robertfcb írta:VALAHOL EL KELL KEZDENI AZ ÉPÍTKEZÉST...
Igen el kell, és mint minden építkezést az ALAPOKTÓL kell elkezdeni.
Sokszor elhangzott, de utánpótlás mindenek felett. Volt egy Bozsik-program, lett rá 8-10 évre egy utánpótlás VB-érmünk. Csak Bozsik-program már nincs, bár szerencsére szaporodnak a football-akadémiák.

Addig pedig tudomásul kell venni, hogy ennyik vagyunk, ennyik lennénk Guardiolával, Mourinhoval, Fergussonnal, de ennyik lennénk BÁRMELYIK magyar edzővel is.
kamaj
Capitá del Barça

2010.06.05. 16:09:30

Én értem sok mindenkinek a magyarázatát, hogy miből nem lehet várat építeni, DE...

Voltak itt már olyan edzők, akiknél legalább látszott az amit akarnak, látszott az, hogy a jövőben lehet javulás, látszott a terv. Na Koemannál semmit nem látok, egyszerűen kiküld egy csapatot és annyi + ne kapjunk ki nagyon. Ha kikapunk 1:0-ra az már jó eredmény. Nem jó. Egy vereség sose jó, így nem lehet hozzáállni. Utólag lehet azt mondani, hogy jó eredmény volt, de a pályán ezt nem szabad látni. Küzdeni hajtani kell, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

Szerintem...
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
robertfcb
Capitá del Barça

2010.06.05. 16:07:06

Mikaos írta:Fülöp mondta ki a lényeget: 24 év alatt sikerült elfogyasztani 19 szövetségi kapitányt -> egyikkel sem volt eredmény.
A hibát nem a kapitányokban kell keresni. OK, váltsuk le Koeman-t...majd a következő szövetségi kapitányt 1 év múlva, aztán a következőt rá 1 évre, és akkor ez így mehet szépen még 30 évig. Fantasztikus lesz.

Sokkal súlyosabb a probléma, mint hogy a mindenkori szövetségi kapitányt kéne felelőssé tenni 24 év szerencsétlenkedéseiért.
Igen, jól mondod, hogy nem mehet ez így. Viszont az sem hogy még mindig visszanyúlnak a régi garnitúra játékosokhoz ! Egy olyan magyar edző kellene véleményem szerint, aki ért az utánpótláshoz, ismeri az ottani játékosokat "tetőtől-talpig" "kívülről-belülről" és mondjuk a Dzsudzsák,Juhász,Gera Trióba, akik egyáltalán mutattak eddig valamit válogatott szinten, beépíteni a fiatal tehetségeket, mert valahonnan mostmár elkellene indulni. Eleinte tuti vereségek lennének, de előbb utóbb, mondjuk a 2014 es vb re akár ki is lehetne jutni... VALAHOL EL KELL KEZDENI AZ ÉPÍTKEZÉST...
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.05. 16:04:00

nem veszitek észre, hogy évtizedek óta [auto_cenzúra] mind1 h ki az edző.

van két-három játékosunk aki jó és ennyi. [auto_cenzúra] nem lehet várat építeni.

ezzel a kerettel sir alkesz se tudna mit csinálni..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2010.06.05. 16:01:35

Remélem a holland majom elégedett, és soha többé be nem teszi a lábát ebbe az országba!!! Maradj otthon, Erwin!

Mondta a kommentátor, hogy a fia mondta Koemannak, hogy eljött az utolsó meccsére a magyar válogatott élén. Remélem... Remélem...
Ennek nincs értelme !!! Óriási morális gondok is vannak a válogatottnál, egyszerűen ilyen lélektelen SZ*A*R játékkal nincs keresnivalónk a pályán ! Az miért van, hogy a magyarok más sportágban, még ha nem is a top3-at (van ahol igen), de a világ élvonalat meg tudják közelíteni ? Miért pont a fociban nem vagyunk sehol sem? Szokták mondani, hogy ezzel a hollanddal elértük azt, hogy legalább a kötelező meccseket hozta a csapat... És ez kit érdekel? Inkább kapjunk ki úgy, hogy látom, küzdenek, hajtanak és megszakadnak a pályán, mint úgy, hogy egy fejessel megverjük Máltát, és ez óriási dicsőségnem számít. Főleg ilyen Vanczák és Torghelle (a gólpassza szép volt..) viccekkel. Ez valami borzalom, ami itt megy ! Ez ellen tenni kell.. Csak mit?...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
d
Entrenador del Barça

2010.06.05. 16:00:30

Naiv a magyar football-szurkoló, mindig elhitetik velünk, hogy jók vagyunk, hát nem, nem vagyunk jók, fel kell ébredni, észrevenni.
Koemant lehet szidni, de szarból nem lehet várat építeni. Nem egy sztáredző, sok rossz döntést hoz, de itt ez a realitás.
Sanyika helyére meg ki a jó istent vártok, most komolyan? Nincs egy center, aki megfelelő képességekkel rendelkezne és rendszeresen játszana legalább egy középbajnokságban. Talán majd idővel Németh, esetleg Szalai ha belejön. Jelenleg Sanyi a legjobb ott elől, bűnrossz néha, technikája hiányos, de legalább kűzd.
PMFC írta:sztem a magyar U-21 nem kapott volna 6-ot eddig a hollandoktól
Kaptak volna 8-at. Nem ugyanaz a szint.
socio66

2010.06.05. 16:00:08

Semmi értelme nem volt ennek a két barátságos meccsnek azon kívül hogy önbizalmat adtunk az ellenfeleinknek,meg hogy ismét rádöbbenhettünk,mennyire lófa.ok vagyunk.
Ilyen lélektelen sz.rral sehol máshol nem állhat ki egy válogatott,ha tétre megy ha nem,éppen az a meccs.
Ezeknek a focistáknak semmit nem jelent a címer a mellükön,állítom a csapat nyolcvan százalékának nyűg volt ez a meccs,mentek volna már inkább valamelyik mediterrán országba nyaralni..
De akkor meg minek kellenek ezek a meccsek? Kinevettetni magunkat?
Vagy annyira jól járunk mi anyagilag ezekkel a meccsekkel? Nehezen hiszem.
Akkor minek?
PCsabi
aka Game90

2010.06.05. 15:58:41

Koeman maradhat is Hollandiában...

Juhász minden szavával egyetértek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.06.05. 16:06:23-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.06.05. 15:57:40

Fülöp mondta ki a lényeget: 24 év alatt sikerült elfogyasztani 19 szövetségi kapitányt -> egyikkel sem volt eredmény.
A hibát nem a kapitányokban kell keresni. OK, váltsuk le Koeman-t...majd a következő szövetségi kapitányt 1 év múlva, aztán a következőt rá 1 évre, és akkor ez így mehet szépen még 30 évig. Fantasztikus lesz.

Sokkal súlyosabb a probléma, mint hogy a mindenkori szövetségi kapitányt kéne felelőssé tenni 24 év szerencsétlenkedéseiért.
PMFC
Barça B

2010.06.05. 15:54:23

Mihu írta:Nézi valaki a Duna TV-n a meccset? ifj. Knézy Jenő a kommentátor. Az előbb azt mondta, hogy "egy szövetségi kapitány ne mondjon olyat, hogy a mi játékosainknak már véget ért a szezon. Akkor nem kell lekötni barátságos mérkőzéseket mert a játékosaink nem bírnak menni. Ennek szakmailag semmi értelme nincs, hogy kapunk egy 6-ost a hollandoktól."

Van benne igazság...
De van ám...én ikább már nem nézem a meccset mert már fáj nézni és nekem égő már sztem a magyar U-21 nem kapott volna 6-ot eddig a hollandoktól. Megint csúszunk majd jó pár helyet lefelé a FIFA világranglistán, és én már félek, mi lesz Angliában augusztus 11-én. De mi "ragaszkodunk" Koemanhoz... Mert a VB selejtezőkön legyőztük Máltát és Albániát :!:
(persze nem csak az edző a hibás....)
Capitá del Barça

2010.06.05. 15:54:09

sjd írta:
Hunter91 írta:Lesz itt még 6-1 is.
Az e heti lottószámokat nem tudnád megadni?
Sajnos szerencsjátékban nem vagyok jó,de ez bejött :twisted:
DaNiAlVeS8
Jugador del Barça

2010.06.05. 15:53:24

salas9 írta:
DaNiAlVeS8 írta:nem tudom mi lehet a megoldás, de az első lépés,hogy elküldjék Koemant...
Pont most mondta a kommentár, hogy a magyar válogatott kispadján 1986 óta 19(!) edző volt, míg a német válogatott 1923 óta 10 edzőt "fogyasztott" el! Ez azért elgondolkodtató... Nem csak az edző a hibás, persze nem Koemant akarom menteni, de a játékosok is benne vannak. Főleg ilyen Vanczák, Torghelle... Ilyen "játékosokkal" akarunk sikert elérni?!
igen-igen, miután leírtam halottam énis...tényleg elgondolkodtató
Abban viszont , hogy AirSanyi végig játszik szinte minden meccset, az edző a hibás , hogy egyáltalán beválogatta a keretbe..
Hatalmas gondok vannak a Magyar labdarúgásba,de van remény..
Félévente alakulnak az új akadémiák, az utánpótlás egyre fejletebb lesz...
Mindenképp fiatalítani kell, pár játékost megtartani (Dzsudzsák,Gera,Juhász)
Daniel Alves da Silva a példakép...
emtivi
Barça B

2010.06.05. 15:52:57

en 1998 ota vagyok Holland drukker,rajtuk kivul meg a spanyolokat szeretem,de inkabb Hollandia meccseit szereteme nezni.
sajnos a mai merkozest abszolult nem talalom szorakoztatonak.
en nem szegyellem magam,mert magyar vagyok,szerintem azoknak kene szegyelni magat akik a palyan vannak es a cimeres mezt viselik.mi ez a hozzaallas?
kiba...tt magyar attitud,pesszimizmus.
az egesz semmirol nem szol,csak ivelgetesrol.egyik jatekos sem probal meg valami extrat hozzatenni a jatekhoz,mindegyik fel.
ez a szegyenletes.
sajnos be kell vallani,hogy a magyarok orokvesztesek,ez mindig is igy volt:((((
sjd
Llegenda del Barça

2010.06.05. 15:52:54

salas9 írta: Nem csak az edző a hibás, persze nem Koemant akarom menteni, de a játékosok is benne vannak. Főleg ilyen Vanczák, Torghelle... Ilyen "játékosokkal" akarunk sikert elérni?!
De Vanczákot meg Torghellét nem saját maguk teszik a kezdőbe, hanem az EDZŐ
Válasz küldése