Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudod hányszor hallottam már azt, hogy "de legalább kűzdenének, futnának?" hát nesztek, Sanyi kűzd, igaz rosszul, fut, igaz bűnlassan. Ez van, ebből kell gazdálkodni most. Németh sérült, ne is játszassa sérülten, pláne egy ilyen meccsen.Bányász írta:Hányszor védjük még meg Sanyit azzal az indokkal,h legalább küzd?
Ronaldinho&Barca írta:Nyilasi elmondta a műsor végén a lényeget, pár játékos túl jól van lakva.. beérik a fossal is, csak zsét kapjanak..
Igen, el kell kezdeni az építkezést: az alapoknál, az utánpótlás nevelésnél. Az edző már csak a végső stádium (főleg a szöv.kapitány), "azért van ő", hogy amit az utánpótlásban megtanultak a fiatalok, illetve amit a klubokban dolgozó emberek felügyelete alatt fejlődtek, azokból összecsiszoljon valamit. De csak akkor tudsz "puzzle-zni", hogyha megvannak a kirakós elemek - ha hiányzik egy elem, akkor hibádzik az egész puzzle és rossz hatást kelt. Sajnos nálunk nem csak egy elem hiányzik... (ha már képletesen beszélek).robertfcb írta:Igen, jól mondod, hogy nem mehet ez így. Viszont az sem hogy még mindig visszanyúlnak a régi garnitúra játékosokhoz ! Egy olyan magyar edző kellene véleményem szerint, aki ért az utánpótláshoz, ismeri az ottani játékosokat "tetőtől-talpig" "kívülről-belülről" és mondjuk a Dzsudzsák,Juhász,Gera Trióba, akik egyáltalán mutattak eddig valamit válogatott szinten, beépíteni a fiatal tehetségeket, mert valahonnan mostmár elkellene indulni. Eleinte tuti vereségek lennének, de előbb utóbb, mondjuk a 2014 es vb re akár ki is lehetne jutni... VALAHOL EL KELL KEZDENI AZ ÉPÍTKEZÉST...Mikaos írta:...
Várom a hírt, hogy kinevezzék ! Mindenki jobban járna...Kalap1988 írta:Igen, de akkor már inkább legyen egy magyar edzőnk, mondjuk Egervári .
Igen, de akkor már inkább legyen egy magyar edzőnk, mondjuk Egervári (őt aztán itt lehetne tartani 4-5 évig is akár), aki jobban ismeri a környezetet, a fiatalokat és sokkal kevesebb pénzbe kerül, mint a holland. Szerintem, ha stabilitást és építkezést akarunk (márpedig mindannyian ezt akarjuk), akkor egy hazai edző a legjobb recept, akinek megtiszteltetés a válogatott edzőjének lenni, nem csak munka. Ráadásul nem hinném, hogy egy Koeman annyival magasabban lenne szakmaian, mint ahogy hitték vagy hiszik az MLSZ-ben.d írta:Igen el kell, és mint minden építkezést az ALAPOKTÓL kell elkezdeni.robertfcb írta:VALAHOL EL KELL KEZDENI AZ ÉPÍTKEZÉST...
Sokszor elhangzott, de utánpótlás mindenek felett. Volt egy Bozsik-program, lett rá 8-10 évre egy utánpótlás VB-érmünk. Csak Bozsik-program már nincs, bár szerencsére szaporodnak a football-akadémiák.
Addig pedig tudomásul kell venni, hogy ennyik vagyunk, ennyik lennénk Guardiolával, Mourinhoval, Fergussonnal, de ennyik lennénk BÁRMELYIK magyar edzővel is.
Igen el kell, és mint minden építkezést az ALAPOKTÓL kell elkezdeni.robertfcb írta:VALAHOL EL KELL KEZDENI AZ ÉPÍTKEZÉST...
Igen, jól mondod, hogy nem mehet ez így. Viszont az sem hogy még mindig visszanyúlnak a régi garnitúra játékosokhoz ! Egy olyan magyar edző kellene véleményem szerint, aki ért az utánpótláshoz, ismeri az ottani játékosokat "tetőtől-talpig" "kívülről-belülről" és mondjuk a Dzsudzsák,Juhász,Gera Trióba, akik egyáltalán mutattak eddig valamit válogatott szinten, beépíteni a fiatal tehetségeket, mert valahonnan mostmár elkellene indulni. Eleinte tuti vereségek lennének, de előbb utóbb, mondjuk a 2014 es vb re akár ki is lehetne jutni... VALAHOL EL KELL KEZDENI AZ ÉPÍTKEZÉST...Mikaos írta:Fülöp mondta ki a lényeget: 24 év alatt sikerült elfogyasztani 19 szövetségi kapitányt -> egyikkel sem volt eredmény.
A hibát nem a kapitányokban kell keresni. OK, váltsuk le Koeman-t...majd a következő szövetségi kapitányt 1 év múlva, aztán a következőt rá 1 évre, és akkor ez így mehet szépen még 30 évig. Fantasztikus lesz.
Sokkal súlyosabb a probléma, mint hogy a mindenkori szövetségi kapitányt kéne felelőssé tenni 24 év szerencsétlenkedéseiért.
Kaptak volna 8-at. Nem ugyanaz a szint.PMFC írta:sztem a magyar U-21 nem kapott volna 6-ot eddig a hollandoktól
De van ám...én ikább már nem nézem a meccset mert már fáj nézni és nekem égő már sztem a magyar U-21 nem kapott volna 6-ot eddig a hollandoktól. Megint csúszunk majd jó pár helyet lefelé a FIFA világranglistán, és én már félek, mi lesz Angliában augusztus 11-én. De mi "ragaszkodunk" Koemanhoz... Mert a VB selejtezőkön legyőztük Máltát és AlbániátMihu írta:Nézi valaki a Duna TV-n a meccset? ifj. Knézy Jenő a kommentátor. Az előbb azt mondta, hogy "egy szövetségi kapitány ne mondjon olyat, hogy a mi játékosainknak már véget ért a szezon. Akkor nem kell lekötni barátságos mérkőzéseket mert a játékosaink nem bírnak menni. Ennek szakmailag semmi értelme nincs, hogy kapunk egy 6-ost a hollandoktól."
Van benne igazság...
igen-igen, miután leírtam halottam énis...tényleg elgondolkodtatósalas9 írta:Pont most mondta a kommentár, hogy a magyar válogatott kispadján 1986 óta 19(!) edző volt, míg a német válogatott 1923 óta 10 edzőt "fogyasztott" el! Ez azért elgondolkodtató... Nem csak az edző a hibás, persze nem Koemant akarom menteni, de a játékosok is benne vannak. Főleg ilyen Vanczák, Torghelle... Ilyen "játékosokkal" akarunk sikert elérni?!DaNiAlVeS8 írta:nem tudom mi lehet a megoldás, de az első lépés,hogy elküldjék Koemant...
De Vanczákot meg Torghellét nem saját maguk teszik a kezdőbe, hanem az EDZŐsalas9 írta: Nem csak az edző a hibás, persze nem Koemant akarom menteni, de a játékosok is benne vannak. Főleg ilyen Vanczák, Torghelle... Ilyen "játékosokkal" akarunk sikert elérni?!