Hattrick.org - Eurobarca Föderáció
- salas9
- Entrenador del Barça
Hát eddig sajnos bejött amitől féltem... A mérkőzés elején még vezettem 0-1-re, de 9 percére rá az egyik támadója már villant is, 1-1. Kemény mérkőzés, ráadásul a gólja előtt kihagytunk egy nagy ziccert...
Jó, már vége is. Ismét bebizonyosodott, hogy pár fordulóig még jó vagyok aztán kilyukadok... 0-1-ről bejött amit mondtam. A válogatott támadójának és a volt válogatottnak köszönhetően már 10 perc alatt megfordította 3-1-re...
Jó, már vége is. Ismét bebizonyosodott, hogy pár fordulóig még jó vagyok aztán kilyukadok... 0-1-ről bejött amit mondtam. A válogatott támadójának és a volt válogatottnak köszönhetően már 10 perc alatt megfordította 3-1-re...

- salas9
- Entrenador del Barça
Nálam is segíti a hazai pálya előnye... És nagyon tartok a két támadójától.levproff írta:...viszont a hazai pálya előnye nála van.
Kíváncsian várom a mérkőzést!
Sok sikert mindenkinek!

Na de mindenkinek sok sikert

- levproff
- Director del Fútbol
Nekem is talán a legnehezebb meccs, és nekem sem azért, mert Ő lenne a legerősebb, hanem azért, mert talán ez a csapat az, aki kb. egy szinten van velem.A táblázaton előrébb vagyok, mint Ő, viszont a hazai pálya előnye nála van.
Sok sikert mindenkinek!
Sok sikert mindenkinek!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- salas9
- Entrenador del Barça
A mai nap lesz talán a szezonbeli legkeményebb mérkőzésem. Igaz a tabella nem ezt mutatja, hiszen csapatom jelenleg első helyen van(18 pont, 28-1-es gólarány) míg az ellenfelem a 7. helyen "tanyázik"(3 pont, 15-24-es gólarány) de mégiscsak a tavaly előtti bajnokról van szó, ráadásul egy jelenlegi és egy volt magyar válogatott támadó alkotja a csatár kettősét. Hajtós, kemény mérkőzés lesz és van egy kis pesszimizmus bennem, hogy a két zseniális támadóját nem fogom tudni levenni a pályáról. De ám legyen, inkább kapjak 5 gólt, csak rúgjak 6-ot...
Ki milyen mérkőzésre számít ma?
Ki milyen mérkőzésre számít ma?

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Jah, értem és logikus is. Köszi, akkor mostanában le fogok tenni a kontráról, majd agyon verem idény végén azt, akit idény elején kontrákkal tudtam, ezek szerint nem kis szerencsével, megverni.langpeter14 írta:A védelmed nem volt elég erős ahhoz hogy több támadást kapj. Minél jobb a védelmed az ellenfél támadásánál, annál több helyzetét tudod megakadályozni, és te ezekből a kivédekezett helyzetekből kapod az ellentámadásaidat. Ezek után már csak be kell lőni a kontrát!ElBartimaeus írta:
Én úgy tudtam, hogy akkor jobb az ellentámadás, ha épp csak elbukod a kp-t. Ezek szerint annyira nem. A védelmes dologgal meg tisztában vagyok, csak azt nem értem, hogy miért ne lenne ugyanolyan jó egy ilyen védelem ellentámadásnál, mint mondjuk taktika nélkül. Mert akkor kb ugyanolyan a kp-m, mint az övé, tehát mondjuk egyel kap ő kevesebb támadást, míg én egyel többet. Akkor több esélyem lett volna nyerni? Akkor a taktikából adódó kontra sem lenne meg...![]()
De még az is közrejátszhatott hogy csak jó volt a taktika szintje...

Más:
Kitettem egy játékost 30000-ért.
Főbb képességek, tulajdonságok: 23 éves, Népszerű fickó
remek játékszervezés
középszerű átadás
középszerű védekezés.
Most milyen szinten van a gólszerzése? Mert 27 éves kor felett a psyho TSI rossul saccol már, szal simán el tudom képzelni, hogy az a játékos remek gólszerzésű, csak remek alá írja, mert elmúlt 27. Amúgy nem vagyok benne biztos, de mintha úgy emlékeznék, hogy 27 éves kor felett az edzés az már max szinten tartásnak jó, fejlődni már nem igen fog a játékos.Ronaldinho&Barca írta:Egy 27 éves játékosnál ha a gólszerzés adatai a következőek, akkor hány edzésbe telne neki a szintlépés szerintetek?
Scoring [Form=High]=7.85
Scoring [Form=Average]=7.95
Scoring [Form=Low]=8.05
-
- Entrenador del Barça
az én meglátásom szerint legalább 4-5-6 edzés kell neki, figyelembe véve az életkorát, és hogy szinten belül hol áll. amúgy szerintem nem érné meg ezt a játékost edzeni, mert elvenné a helyet más jobban, gyorsabban fejlődő játékosok elől.Ronaldinho&Barca írta:Egy 27 éves játékosnál ha a gólszerzés adatai a következőek, akkor hány edzésbe telne neki a szintlépés szerintetek?
Scoring [Form=High]=7.85
Scoring [Form=Low]=8.05
de ha tévednék, akkor majd egy tapasztaltabb player kijavít, vagy a "helyi guru"

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Egy 27 éves játékosnál ha a gólszerzés adatai a következőek, akkor hány edzésbe telne neki a szintlépés szerintetek?
Scoring [Form=High]=7.85
Scoring [Form=Low]=8.05
Scoring [Form=High]=7.85
Scoring [Form=Low]=8.05
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Entrenador del Barça
eladó 3 csatárom, elég baráti áron!
Laratz Ortueta (280084113) 18 éves és 23 napos
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Népszerű fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
Specialitása: Jól fejelő
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 7/20 jó
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 4/20 gyenge
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Játékszervezés: 5/20 középszerű
Laratz Ortueta (280084113) 18 éves és 23 napos
Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Népszerű fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
Specialitása: Jól fejelő
Átadás: 5/20 középszerű
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 4/20 gyenge
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Játékszervezés: 5/20 középszerű
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Csak most veszem észre, 3 meccsből áll a csoportkör a Gamperen?
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- sjay
- Entrenador del Barça
MichaaBee írta: Gamper Kupára katt, lenyílik egy menü, ott pedig válaszd ki az Adatbankot. Itt lejjebb görgetve megtalálod a csoportokat. Ha a nevükre rákattintasz, akkor kihozza a teljes táblázatot és a meccseket.
A következő ellefelem még Gamper résztvevő?

- kamaj
- Capitá del Barça
Kiraktam pár játékost, vegyétek és vigyétek Őket (csapatom: Debrecen City (579227) ). Mind 0 Ft-ért van kint 
József Fáy (272490135)
18 éves és 62 napos
Védés: kiemelkedő
Pontrúgás: jó
Ottó Székely (284358099)
18 éves és 63 napos
Védekezés: középszerű
Játékszervezés: középszerű
Szélsőjáték: középszerű
Károly Illés (282378417)
18 éves és 92 napos
Átadás: jó
Dávid Oláh (286122403)
17 éves és 38 napos
Védekezés: gyenge
Átadás: megfelelő
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: középszerű

József Fáy (272490135)
18 éves és 62 napos
Védés: kiemelkedő
Pontrúgás: jó
Ottó Székely (284358099)
18 éves és 63 napos
Szélsőjáték: középszerű
Károly Illés (282378417)
18 éves és 92 napos
Átadás: jó
Dávid Oláh (286122403)
17 éves és 38 napos
Védekezés: gyenge
Átadás: megfelelő
Gólszerzés: gyenge
Pontrúgás: középszerű
Gamper Kupára katt, lenyílik egy menü, ott pedig válaszd ki az Adatbankot. Itt lejjebb görgetve megtalálod a csoportokat. Ha a nevükre rákattintasz, akkor kihozza a teljes táblázatot és a meccseket.sjay írta:Sziasztok!
A honlapon melyik menüpontban találom a csoportom állását?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Hunter91
- Capitá del Barça
Köszi, ez van a képességeinél:Rinku írta:Nem lesz nagy játékos belőle. Legalábbis az alábbi leírás szerint nem. Az igazi tehetség 15 éves korában kerül az akadémiára és általában már meg van adva egy főbb képessége is! Bármi is legyen, ha nem lesz legalább megfelelő átadása, sokra nem emgy vele az ember, hiába lesz remek védekezése, stb.Hunter91 írta:Tehetségkutató:
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Bence Szabó, és 16 éves.
Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Átadás képességű játékosod.
Vele mit csináljak? Szerintetek milyen?
Remélem tudtam segíteni!
Átadás:
6/8-1/6
ismeretlen (maximum megfelelő)
Gólszerzés:
4/?
gyenge (maximum ismeretlen)
Nem lesz nagy játékos belőle. Legalábbis az alábbi leírás szerint nem. Az igazi tehetség 15 éves korában kerül az akadémiára és általában már meg van adva egy főbb képessége is! Bármi is legyen, ha nem lesz legalább megfelelő átadása, sokra nem emgy vele az ember, hiába lesz remek védekezése, stb.Hunter91 írta:Tehetségkutató:
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Bence Szabó, és 16 éves.
Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Átadás képességű játékosod.
Remélem tudtam segíteni!

Football, bloody hell. /SAF/
- Hunter91
- Capitá del Barça
Tehetségkutató:
Mikor lesz megcsinálva 100%osan a gamper kupa honlapján a meccsek eredménye?
:D a 6pont jobban nézne ki
XDDDDDD

Hattrick: Risu
-
- Jugador d'estrella
Köszi szépen, de próbáltam tartalékosan játszani.FtcSikiHun írta:IJJJ épphogy csak kikaptam![]()
Nagy-Magyarország - Newpest Ground 0 - 6
Gratulálok, és további sok sikert a Gamperben![]()
FC_KlenoBarca-t kihívását várjam, vagy lesz helyette más, mert úgy tudom zárolták?
Most találtam meg az alltid.org-on hogy 2D-ben meg lehet nézni a bajnoki góljait

A kontra úgy a legjobb, ha 49%-ban birtokolsz, mert így kaphatsz sok normal helyzetet is a kontra mellé. Ergo, akkor kell kontrázni, ha lebirtokolnak.
Ahhoz hogy sikeres legyen a taktika, szvsz kb. dupla olyan jó védelem kell és elég magas taktikaszint. Az ellenfél védelmét pedig legalább 1 helyen át kell ütni. Ha nem elég erős a támadásod, akkor lehet, hogy ki se írja a kontrádat.
Szóval ha nem elég jó a támadásod és a védelmed az ellenfélhez képest, akkor inkább tördelni kell a 0-0-ért.
szerk.: Ha nagyon hulla a támadásod, akkor sok spec és egy magas pontrúgó tud kompenzálni valamelyest.
Ahhoz hogy sikeres legyen a taktika, szvsz kb. dupla olyan jó védelem kell és elég magas taktikaszint. Az ellenfél védelmét pedig legalább 1 helyen át kell ütni. Ha nem elég erős a támadásod, akkor lehet, hogy ki se írja a kontrádat.
Szóval ha nem elég jó a támadásod és a védelmed az ellenfélhez képest, akkor inkább tördelni kell a 0-0-ért.

szerk.: Ha nagyon hulla a támadásod, akkor sok spec és egy magas pontrúgó tud kompenzálni valamelyest.
H a t t r i c k
A legfontosabb, hogy EZT elolvasd! És nem elég csak átfutni, hanem ezekkel a dolgokkal, amiket itt leírnak, tényleg fontos tisztában lenni. Ja igen és addig ne költs semmire, amég nem értetted meg a játék lényegét, mert utána kapálózhatsz, hogy helyrehozd a hibákat.Carles Puyol Saforcada írta:üdv nemrég regisztráltam valaki segítsen hogy a kezdeteknél eligazodjak!
hol találom meg a bjanokságot hol lehet összetenni a csapatot stb?
lécci segítsetek
-
- Jugador del Barça
A védelmed nem volt elég erős ahhoz hogy több támadást kapj. Minél jobb a védelmed az ellenfél támadásánál, annál több helyzetét tudod megakadályozni, és te ezekből a kivédekezett helyzetekből kapod az ellentámadásaidat. Ezek után már csak be kell lőni a kontrát!ElBartimaeus írta:
Én úgy tudtam, hogy akkor jobb az ellentámadás, ha épp csak elbukod a kp-t. Ezek szerint annyira nem. A védelmes dologgal meg tisztában vagyok, csak azt nem értem, hogy miért ne lenne ugyanolyan jó egy ilyen védelem ellentámadásnál, mint mondjuk taktika nélkül. Mert akkor kb ugyanolyan a kp-m, mint az övé, tehát mondjuk egyel kap ő kevesebb támadást, míg én egyel többet. Akkor több esélyem lett volna nyerni? Akkor a taktikából adódó kontra sem lenne meg...

De még az is közrejátszhatott hogy csak jó volt a taktika szintje...
Olvasd el a szabályzatot ( katt a súgóraCarles Puyol Saforcada írta:üdv nemrég regisztráltam valaki segítsen hogy a kezdeteknél eligazodjak!
lécci segítsetek

Végezd el a menedzserképzőt!
Keresd fel a fórumban a mentorprogramot és jelentkezz tanítványnak!
És a legfontosabb: ne költsd el a pénzed semmire !
Ha nem találod a mentorprogramot,kérdezz itt bátran, elég sokan tudnak segíteni!

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
üdv nemrég regisztráltam valaki segítsen hogy a kezdeteknél eligazodjak!
lécci segítsetek
lécci segítsetek
VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA