Magyar Válogatott
Én is ezt akartam idézni... lehet Koemant baszogatni, nem egy sztáredző, de ez ma a kemény magyar valóság, most újra szembesültünk vele.
Majd ha Mourinho triplázik a Reallal, akkor megkereshetjük: kihívás kell? nesze baz.meg magyar válogatott!
Majd ha Mourinho triplázik a Reallal, akkor megkereshetjük: kihívás kell? nesze baz.meg magyar válogatott!
Az e heti lottószámokat nem tudnád megadni?Hunter91 írta:Lesz itt még 6-1 is.
- salas9
- Entrenador del Barça
Pont most mondta a kommentár, hogy a magyar válogatott kispadján 1986 óta 19(!) edző volt, míg a német válogatott 1923 óta 10 edzőt "fogyasztott" el! Ez azért elgondolkodtató... Nem csak az edző a hibás, persze nem Koemant akarom menteni, de a játékosok is benne vannak. Főleg ilyen Vanczák, Torghelle... Ilyen "játékosokkal" akarunk sikert elérni?!DaNiAlVeS8 írta:nem tudom mi lehet a megoldás, de az első lépés,hogy elküldjék Koemant...

- Mihu
- Director del Fútbol
Nézi valaki a Duna TV-n a meccset? ifj. Knézy Jenő a kommentátor. Az előbb azt mondta, hogy "egy szövetségi kapitány ne mondjon olyat, hogy a mi játékosainknak már véget ért a szezon. Akkor nem kell lekötni barátságos mérkőzéseket mert a játékosaink nem bírnak menni. Ennek szakmailag semmi értelme nincs, hogy kapunk egy 6-ost a hollandoktól."
Van benne igazság...
Van benne igazság...

OMG!!! picit égő:oops: én mondjuk 6-0-át tippeltem, de ezt a meccset elnézve lehet, hogy lesz ez még 7-1 is. Katasztrófa 0-1 után így szétesni én azt mondom még annak is örültem volna, ha 2-1-re vagy 3-1-re kapunk ki de 6-1 az már brutál és még nincs vége:!:
Menjen Koeman a fenébe...ő is megváltotta a magyar focit
Menjen Koeman a fenébe...ő is megváltotta a magyar focit

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PMFC 2010.06.05. 15:49:02-kor.

- DaNiAlVeS8
- Jugador del Barça
hát igen, eléggé technikásFtcSikiHun írta:DaNiAlVeS8 írta:ez a srác aki az 5.-et rúgta hány éves?
A Hamburg játékosa, és 23 évesJól nyomja mi?
Közben 6-1![]()

ez már nagyon megalázó...
nem tudom mi lehet a megoldás, de az első lépés,hogy elküldjék Koemant...
Daniel Alves da Silva a példakép...
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Én szégyellem most már magam.. EZ A MAGYAR FOCI? Siralmas.. Holland válogatott ide-oda, de ilyen játékot nyújtani és ilyen gólokat kapni gyerekek, elkeserítő és lesújtó.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
egy hétig leszünk hollandiába:):)
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
DaNiAlVeS8 írta:ez a srác aki az 5.-et rúgta hány éves?
A Hamburg játékosa, és 23 éves

Közben 6-1

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- salas9
- Entrenador del Barça
Eljero Elia 1987.02.13DaNiAlVeS8 írta:ez a srác aki az 5.-et rúgta hány éves?
Szerk.: Hát Hunter...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2010.06.05. 15:42:02-kor.

- DaNiAlVeS8
- Jugador del Barça
ez a srác aki az 5.-et rúgta hány éves? 

Daniel Alves da Silva a példakép...
Vmelyik újság fogalamzta meg nagyon jól: azért érdemes most kikapni, mert akkor Koemant nem kell hazaküldeni, elég csak otthagyniHunter91 írta:Én erre csak ennyit mondok(sajnos):![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lesz itt még 6-1 is.

- salas9
- Entrenador del Barça
Ez a húzása sem jött be Koemannak, hogy Bodnárt átvitte Robben oldalára. Láthattuk a gólnál hogy otthagyta a magyart. Azt sem értem Szélesi és Bodor mit keres középen. Oké, hogy Szélesi a klubjában belsőt játszik, de egy NB1-es meccs más mint egy Holland vagy Német elleni mérkőzés. Ott vannak a padon a belsők mint Vadócz, Tőzsér, Koman.

- salas9
- Entrenador del Barça
Nem csak Vanczák. Torghellét is minek erőltetjük??? Sok olyan játékos van akiknek értelmét nem látom...Messa írta:Ennek a válogatottnak nincs helye nemzetközi világversenyen. Vanczák erőltetését még mindig röhejesnek találom. Priskin helyett jöhetne a szünetben mondjuk Németh, ha ottvan a padon.
Most is nagyon jól helyezkedtünk a gólnál.

"Németh Krisztián szombati bordasérülése után nem kap lehetőséget Amszterdamban, Koeman a cserepadra sem nevezte a csatárt."Messa írta:Ennek a válogatottnak nincs helye nemzetközi világversenyen. Vanczák erőltetését még mindig röhejesnek találom. Priskin helyett jöhetne a szünetben mondjuk Németh, ha ottvan a padon.
Egyedül azt sajnálom, ha itt egy viszonylag jó eredményt elérünk, akkor Koeman helye be van biztosítva 1-2 évre.
Sajnos nincs ott Németh

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ennek a válogatottnak nincs helye nemzetközi világversenyen. Vanczák erőltetését még mindig röhejesnek találom. Priskin helyett jöhetne a szünetben mondjuk Németh, ha ottvan a padon.
Egyedül azt sajnálom, ha itt egy viszonylag jó eredményt elérünk, akkor Koeman helye be van biztosítva 1-2 évre.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
1-1 féldiőben. Nem játszunk jól, de azt hiszem nem vagyunk abban a helyzetben már évtizedek óta, hogy egy ilyen részeredmény után ne legyünk legalább kicsit elégedettebbek.
- salas9
- Entrenador del Barça
Dzsudzsákot a gólon kívül alig láttam. Huszti még küzd, hajt, a védelmünk hát kicsit fura, talán jó igaz Vanczák a gólnál elbóbiskolt rendesen... Torgelle nevét négyszer hallottam abból háromszor azért mert szabálytalankodott. Priskin szintén gyenge, mondhatjuk úgy hogy mindenki gyenge nem tudok kiemelni senkit. Ez pocsék...

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Sanyi brutál lassú elöl.. védelmünk meg össze fogja hozni ezt a meccset. favágó foci..Találtunk egy helyzetet, amikor hollandia még aludt, de ez már igen kevés lesz..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Balukapitány4prez!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
DZSUDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK
DE SZÉÉÉÉP.
DE SZÉÉÉÉP.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Mihu
- Director del Fútbol
Nem csodálkoznék, ha Priskin feladata leginkább a középpályás játék lenne....Kúmantól minden kitellik....Messa írta:Na nemsokára kezdünk a Hollandok ellen. Semmi jel nem utal arra, hogy itt meglepetést tudnánk okozni, talán épp ezért bízok egy x-ben.![]()
NSO szerint valami ilyesmi lesz ma a felállásunk:
------------------Fülöp----------------
-Bodnár--Juhász--Horváth-Vanczák
----------------Szélesi----------------
-Huszti-------------------------Bodor-
----------------Dzsudzsák------------
---------Torghelle----Priskin---------
Érdekes. Valahogy gondoltam, hogy Koemannak ennyi volt a fiatalítás. Bodor balszélső. Vanczák a védelemben. Szélesi vkp. Hát nemtudom. Legalább 2 csatárral játszunk. Habár, ez csak várható összeállíás. Remélem, 1 gólt minimum összehozunk.