Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Off: Albert Flórián akkor miért kapott?:D (vicc)daffy írta:a lényeg az lett volna h messi a fradiból nem kapott volna aranylabdát,hiába lőtt volna a magyar bajnokságban 200 gólt.
messi címek terén felül fogja múlni ronaldot. ennek nem az az oka,hogy a mai világban csak cr az egyedüli vetélytársa,míg ronaldonak ott volt: zizu,dinho,rivaldo stb. az h a barcában játszik és távolról sem sérülékeny,ez az ami segítheti őt a csúcsra. egy olyan csapatban játszik,ami jelenleg a legjobb és korát tekintve(a játékosokét) még csúcson/csúcsközelben maradhat jó sokáig,fiatal,tudása óriási,nincsenek igazán ellenfelei stb. ezek miatt lesz több-jobb,mint ronaldo. de más kor,más foci. számomra ronaldo volt a csúcs és nem azért,mert játszott a realban. én sérüléseitől függetlenül a legnagyobbnak tartom,de ez egy másik történet,ami nem tartozik ide.d írta:Természetesen kellett egy nagyon jó Barcelona ahhoz, hogy Messit a világ legjobbjának válasszák. Ugyanakkor idén számtalanszor bebizonyította azt is, hogy akkor is képes meccseket eldönteni, ha épp Xavi nem tömi meg álompasszokkal. Korszakos zseni, mindenképp. Érdekes a Ronaldóhoz ("A" Ronaldo, nem cé) hasonlítani, egyrészt egész más poszton játszottak, eltérő stílusban, másrészt generációs különbségek vannak a fociban is azokhoz az időkhöz képest. Én azt mondom, az idő fogja eldönteni, hogy melyikük a jobb. Ronaldo bár nagyon szép pályafutást futott be, a sérülései miatt (és muszáj megemlíteni a VB-döntő körüli botrányt is) sajnos nem eléggé kerek a pályafutása. Én Messivel kapcsolatban felesleges kérdésnek érzem, hogy jobb-e mint ez meg az a játékos a régi időkből, az biztos, hogy posztján momentán a legjobb a világon, 23 éves, én arra vagyok kíváncsi fenn tudja-e tartani a magas színvonalú játékát és hogy képes-e a válogatottban is az áttörésre.
nem vagy normális,h mivel indoklom? olvasd el,amit írtál.nuh írta:nem is értem miről beszélsz. mi az, hogy nem kapott volna nélkülük aranylabdát(idióta vagy?). szerinted egy játékos más teljesítménye miatt kap aranylabdát. nem. összevissza beszélsz aszságokat aztán még "ráreagálsz" egy lapáttal. mondj valamit, amit meg is tudsz védeni, vagy alá tudsz támasztani érvekkel. az természetes, hogy az aranylabdát egy olyan játékos kap, aki teljesít is valamit, sikereket ér el, ami természetesen a csapata érdeme is. főleg azt nem értem minek jössz ide ilyen dolgokat mondani, amikor valahol megértenek téged és több sikerélményed lenne a szerencsés kis életedben. pá
Szerintem idén Maicon volt klasszisokkal jobb,tavaly meg Alves. Nincs akkora különbség kettejük között.zsuni írta:jó, nekem tök mind1 szerintetek ki a jobb, de a válogatottban nem véletlenül az egyik a másiknak a cseréje. de idén Alves azért messze nem hozott jó formát, ugyh most föleg le van maradva.
Ha meg arcoskodni akarnék akkor meg nyilván azt irnám hogy bezzeg Ramos. De az azért vicces lenne.
nyilván nem kapott volna egyikük sem. ha ez igy megnyugtatja a többiek lelkét isCukifiú sem kapott volna akkor,meg gyakorlatilag egyetlen aranylabdás sem Wink
Messi kiemelkedik a mostani labdarúgásból,így esélye sincs arra hogy egy rosszabb csapatban játszon,és igaz ez Cére is.
jó, nekem tök mind1 szerintetek ki a jobb, de a válogatottban nem véletlenül az egyik a másiknak a cseréje. de idén Alves azért messze nem hozott jó formát, ugyh most föleg le van maradva.Alves meg nem véleltenül került be az elmúlt években jópárszor az uefa álomcsapatába is...úgyhogy erről ennyit. Ha nálatok lenne,akkor menne a "ki az a Maicon?" jellegű beszélgetés. Wink
zsuni írta: Messi egy sz.rabb csapatban kapott volna? nem . te vagy idiota?
megint egy szellemes hozzászólás, "most Maicon".Mindig ez megy. Messi ellen Cr-még Mu-sként. Most Maicon, meg murinnyó az aktuális isten. amíg itt volt Dinho, Kaká volt odaát a jobb-most bezzeg már mindenki fényezi Ronaldinhot.
A lényeg: Szerintük itt soha nem játszik olyan játékos, aki posztján a legjobb.
Messi egy sz.rabb csapatban kapott volna? nem . te vagy idiota?nem is értem miről beszélsz. mi az, hogy nem kapott volna nélkülük aranylabdát(idióta vagy?).
Szerintem (mielőtt még itt újabb topikbezárásos vita lesz) daffy arra gondolt, h a Numancia kötelékében Messi nem lőtte volna meg a 47et, valamint tavaly nem nyert vna BLt, amiért végül is megkapta az Aranylabdátnuh írta:nem is értem miről beszélsz. mi az, hogy nem kapott volna nélkülük aranylabdát(idióta vagy?). szerinted egy játékos más teljesítménye miatt kap aranylabdát. nem. összevissza beszélsz aszságokat aztán még "ráreagálsz" egy lapáttal. mondj valamit, amit meg is tudsz védeni, vagy alá tudsz támasztani érvekkel. az természetes, hogy az aranylabdát egy olyan játékos kap, aki teljesít is valamit, sikereket ér el, ami természetesen a csapata érdeme is. főleg azt nem értem minek jössz ide ilyen dolgokat mondani, amikor valahol megértenek téged és több sikerélményed lenne a szerencsés kis életedben. pá
igen,rosszul fogalmaztam. helyesen: nélkülük nem kapott volna aranylabdát és idén se kapnaMihu írta:Daffy azért ebben vitatkoznék Veleddaffy írta: messi megköszönheti h olyan pajtásai vannak mint: xavi,ini. az h idén a legjobb volt,nagyban köszönheti az imént említett srácoknak. ez persze az érdemeiből semmit nem von le,de viccesek az összehasonlítások. ki a legjobb? messi? cr? rooney? teljesen egyszerű. a barca volt az és megköszönheti messinek és fordítva.remélem hamarosan változik.
Most megnéztem Messi mind a 47 gólját. A góljai közül számoltam a 11-eseket, a szabadrúgásokat, a magánakcióit, és azokat a gólokat, amiket olyan gólpassz előzött meg, amiket akár egy Vadócz is tudott volna adni. Eszerint:
Akciógóljainak száma 31
11-es gólok száma 2
Szabadrúgás gólok száma 2
Azaz 35/47....ez nem igazán azt mutatja, hogy annyira Xavinak, Iniestának vagy akármelyik csapattársának köszönhetné, hogy Ő volt a legjobb idénMegdolgozott érte
Persze, olyan tekintetben köszönheti Nekik, hogy azért a Barcát nem csak Ő alkotja. Ezzel azt akarom mondani, hogy általában egy középcsapatból nem szokott kikerülni a világ legjobbja.
Daffy azért ebben vitatkoznék Veleddaffy írta: messi megköszönheti h olyan pajtásai vannak mint: xavi,ini. az h idén a legjobb volt,nagyban köszönheti az imént említett srácoknak. ez persze az érdemeiből semmit nem von le,de viccesek az összehasonlítások. ki a legjobb? messi? cr? rooney? teljesen egyszerű. a barca volt az és megköszönheti messinek és fordítva.remélem hamarosan változik.
Szerintem lemond.socio66 írta:Két év alatt új csapatot épít/épített Perez. Ha jövőre sem nyernek semmit,akkor az idén/tavaly vett játékosok helyére megint újakat fog venni?
mert lehetetlen megítélni h ki a legjobb a posztján. ha cr játszana éveket a ligában,nem lenne sérült és egy olyan barcában nyomná,ami fényévekkel jobb volt a realnál,lehet h most ő lenne az isten.Rivaldo11 írta:Mindig ez megy. Messi ellen Cr-még Mu-sként. Most Maicon, meg murinnyó az aktuális isten. amíg itt volt Dinho, Kaká volt odaát a jobb-most bezzeg már mindenki fényezi Ronaldinhot.csababarca írta: Most meg mióta itt van a szapulás,és gyorsan előkapartatok valakit,akiről egyöntetűen állítjátok,hogy jobb mint Alves.
A lényeg: Szerintük itt soha nem játszik olyan játékos, aki posztján a legjobb.
Mindig ez megy. Messi ellen Cr-még Mu-sként. Most Maicon, meg murinnyó az aktuális isten. amíg itt volt Dinho, Kaká volt odaát a jobb-most bezzeg már mindenki fényezi Ronaldinhot.csababarca írta: Most meg mióta itt van a szapulás,és gyorsan előkapartatok valakit,akiről egyöntetűen állítjátok,hogy jobb mint Alves.
Azért Essien se teljesen alaptalan sztem. Melózott a doktor úr a londoniaknál, és amennyire tudom eléggé jóban is volt a ghánaival. Ezért gondoltam, hogy ő kérhette, de ha nem akkor tévedtem és lemászok a keféről.-Prince- írta:Teljesen megértem, ha nem kedvelitek, feltehetőleg a helyetekben én sem lennék oda érte. És például a De Rossis hír után egész nyugodtan leírhattátok volna ezeket a sorokat, mert őt tényleg akarta, és nem jött össze. Essien viszont csak találgatások szintjén merült fel, több nem volt, mint ahogyan azt a madridista cikke is írja.
De ezek szerint rossz emberbe kötöttem bele, elnézést
Teljesen megértem, ha nem kedvelitek, feltehetőleg a helyetekben én sem lennék oda érte. És például a De Rossis hír után egész nyugodtan leírhattátok volna ezeket a sorokat, mert őt tényleg akarta, és nem jött össze. Essien viszont csak találgatások szintjén merült fel, több nem volt, mint ahogyan azt a madridista cikke is írja.A másik meg életem értelme, hogy én semmi Madrid elleneset nem írtam. A mesteretekkel volt inkább kapcsolatos a hsz-em. Mert, hát mit csináljunk neki nem mondanám, hogy kedvelném szegénykét. Smile
-Prince- írta:Drága egyetlen virágszálam, ha egy picit is tájékozott lennél, akkor tudnád, hogy csak az angol sajtó kavart Essien ügyében, José Mourinho nem említette meg a szakvezetéssel folytatott beszélgetések során. De való igaz, minden hírből ki kell hozni valami Madrid-ellenest.
Lelkem bogaram, ha ezt a ti oldalatokon is lehozták akkor valószínű, hogy semmi közötök nem volt hozzá.LM10 írta:Hivatalos: Michael Essien meghosszabbította szerződését a Chelsea csapatával. A ghánai középpályás 2015-ig kötelezte el magát a kékekhez. Ezzel a vele kapcsolatos találgatásoknak vége szakad.
Pontosan, ott van nagyon helyesen a végén, hogy "találgatások". Mert más nem volt. Csak zavaró, hogy egyesek ebből rögtön azt szűrik le, hogy mekkorát szívott egy konkrét személy.1. Ti is lehoztátok a túloldalt Wink
Így vanNálatok is találtam valami Barca ellenest Twisted Evil Wink
1. Ti is lehoztátok a túloldalt-Prince- írta:Drága egyetlen virágszálam, ha egy picit is tájékozott lennél, akkor tudnád, hogy csak az angol sajtó kavart Essien ügyében, José Mourinho nem említette meg a szakvezetéssel folytatott beszélgetések során. De való igaz, minden hírből ki kell hozni valami Madrid-ellenest.[auto_cenzúra]óálarc Csozé. Very Happy
Drága egyetlen virágszálam, ha egy picit is tájékozott lennél, akkor tudnád, hogy csak az angol sajtó kavart Essien ügyében, José Mourinho nem említette meg a szakvezetéssel folytatott beszélgetések során. De való igaz, minden hírből ki kell hozni valami Madrid-ellenest.[auto_cenzúra]óálarc Csozé. Very Happy