Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg a Vb előtt én sem azzal foglalkoznék,hogy össze-vissza nyilatkozgassak,amikor a képviselőm ezt megteszi. Neki most a VB a feladata,nem a pofázás. Dumálni meg majd ráér a Vb kiesés után-mert azt hiszem,hogy nem ők nyerik meg a tornátCharlie írta:Múltkor lenyilatkozta, hogy biztos, hogy marad még jövőre, ahhoz képest nem úgy fest. Nem azt kell mondani, hogy xy miatt megyek ,mert én jobb vagyok tőle blabla..frászt. Mondjon annyit, hogy nem tudom mi lesz, beszélek a jövőmről Peppel, Laportával stb...Ne csak hallgasson.
C.
Rumig írta:Miért, mit csináljonCharlie írta:Hiányozni fog, de lerombolta a róla formált összképet egy kicsit ezzel a csendbe maradok és az ukrán kutyám ugat helyettem hozzáállással.
Miért, mit csináljonCharlie írta:Hiányozni fog, de lerombolta a róla formált összképet egy kicsit ezzel a csendbe maradok és az ukrán kutyám ugat helyettem hozzáállással.
Persze, azért ilyen jó haver Keitával.senzu írta:Lehet Pep rasszista?
Először Eto'o, most Henry és Touré távozik![]()
Jövőre még elpasszolja Keitát és Abidalt, és meg is vagyunk
De La Red, perszezsuni írta:ha lenne egy egészséges Senna meg De La Red, Buszkecc fotelböl nézné a vb-t..Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...
én állom, mert - nem bántani akarok senit - ebböl a gyerekböl nem lesz jobb. szerintem. 3 év mulva visszatérünk rá a topicjábanMost fogadok bárkivel,hogy három éven belül a világ három legjobb védekező középpályása között lesz,ha nem veszünk elé senkit.
Bocsi, de ezt nem véletlenül a Busquets topicba akartad írni?socio66 írta:Szerintem maradjunk annyiban,hogy ebbe a spanyol válogatottba senki sem véletlenül kerül be,és főleg nem véletlenül kezdő.
Most fogadok bárkivel,hogy három éven belül a világ három legjobb védekező középpályása között lesz,ha nem veszünk elé senkit.
ha lenne egy egészséges Senna meg De La Red, Buszkecc fotelböl nézné a vb-t..Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...
Plusz a mostani fizetésének a dupláját fogja kapni. Anyagilag is megéri.bence-barca írta:Szerintem Yaya-nak az is egy érv a City mellett, h a bratyója ott játszik, ha még Arsenal-ba lenne Kolo valószínű odamenne
soadroli írta:Hát itt nagy cumi lesz ha elmegy Yaya.
Az egész világ rajtunk fog röhögni, hogy eladjuk a világ legjobb vkp-jét.
Meg 20 milkáért? Ez vicc.
Csak engem idegesít,hogy mindenki Del Bosque-val jön meg a VB-vel? Egyszerűen Spanyolországnak Xabi Alonso után nincs egy normális vkp-án játszó játékosa. Senna a kora és főleg egészségi állapota miatt és a kevés játéklehetősége miatt kimaradt a keretből. Így kerülhetett oda Busquets,ha Senna normális szezont fut,akkor a Busquetsnek esélye nem lett volna a válogatottban pályára lépni a VB-n.barca99 írta: Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...
Én elhiszem, hogy Touré ennél többet érdemel, mert igaz. De mennyivel könnyebb nagypénzér' egy szedett-vedett, összevásárolt bohóccsapatban játszani, mint még egyszer nekifutni a szezonnak, és megpróbálni bebizonyítani, hogy helye van a csapatban. Főleg, hogy egy hete még csak a MU - Chelsea páros jöhetett szóba, most valamilyen különös oknál fogva a City is jó.
Oké, az ő döntése, de akármekkora kedvencem, egy City-nek miatta sem fogok tudni szurkolni.
nahjolvan írta:nem értem mit sírtok állandóan..oké elmegy sajnáljuk!Pep a hibás az is igaz..de nem kell annyit fikázni őt se..mivel ahogyan már elmondták korábban,az eredmények jönnek!szal év közbe ha meg jól megy a szekér akkor egy szót se szólnak azok akiknek most a legnagyobb a szájuk h "hülye vagy Pep" stb..
més_que_un_club írta:Lámakapus buszketsz balf@@@sz kölke miatt "elüldözni" egy ilyen kiváló kvalitású játékost... hááát Pep hülye vagy.
Sajnos itt látszik, hogy még ilyen szinten is jelen van a "sógorrokonkoma" effektus. Nevetséges, elszomorító.
Az az ügynök is emiatt pipa valószínűleg, hisz az ügyfelét (s ezzel együtt őt is) hülyének nézik.
Rettenet!
Mondjuk én év közben piszkáltam Pepet a döntései miatt,főleg Touré mellőzése miatt.És én nem Busi kárára játszattam volna,hanem KEita kárára.nahjolvan írta:nem értem mit sírtok állandóan..oké elmegy sajnáljuk!Pep a hibás az is igaz..de nem kell annyit fikázni őt se..mivel ahogyan már elmondták korábban,az eredmények jönnek!szal év közbe ha meg jól megy a szekér akkor egy szót se szólnak azok akiknek most a legnagyobb a szájuk h "hülye vagy Pep" stb..