Szerintem meg a Vb előtt én sem azzal foglalkoznék,hogy össze-vissza nyilatkozgassak,amikor a képviselőm ezt megteszi. Neki most a VB a feladata,nem a pofázás. Dumálni meg majd ráér a Vb kiesés után-mert azt hiszem,hogy nem ők nyerik meg a tornátCharlie írta:Múltkor lenyilatkozta, hogy biztos, hogy marad még jövőre, ahhoz képest nem úgy fest. Nem azt kell mondani, hogy xy miatt megyek ,mert én jobb vagyok tőle blabla..frászt. Mondjon annyit, hogy nem tudom mi lesz, beszélek a jövőmről Peppel, Laportával stb...Ne csak hallgasson.
C.

Amúgy sem hiszem,hogy az ukrán képviselő messze jár az igazságtól. Touré helyett inkább játszik Keita meg Busquets. Nem arról van szó,hogy Touré vkp. akar lenni a Barcában,hanem,hogy alapember akar lenni,mert a teljesítménye megvan hozzá. Pepnek nem szimpatikus,mert ő az edző és azt hiszi,hogy elküldhet bárkit,attól ugyanolyan marad a csapat. Hányszor került Busquets vkp-ra és elé Keita? Elég sokszor. Gondolom nem jó érzés úgy padozni 24 évesen,hogy egy túlértékelt katalán és egy majom van helyettem a pályán. Szerintem Te is váltanál. Két év alatt nem változott semmi,pedig Touré rendre jobb formát mutat,mint Busquets,de főleg,mint Keita. Pepnek csak a szája járt,hogy majd eljön Touré ideje is az elején. Parasztvakításnak hívják ezt. Két év eltelt,semmi változás,Touré odébb áll,ez így van rendjén. És ezért Pep a felelős. Ha jövőre a szűrő poszt miatt leszünk gyengék,akkor jöhet a tömeges kritika. Egyelőre jobb még várni,bár azért sejteni lehet,hogy Busquets nem lesz olyan hatékony. Talán,ha jön Mascherano. Erről ennyit.