Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én őszintén remélem, hogy tényleg. Nem naivitás meg ilyenek, hanem szimpla logikus gondolkodás. Most jelezte, hogy jönne, erre ottartják. Biztos tök happy lesz ott - nem azt mondom hogy szomorú, de azért a morál visszaesne. Szerintem ez a hozzáállás - Arsenal részről - csak a pénzkicsikarás miatt van...S.Agüero írta:Hát palesz majdcsak nem lesznek olyan szemetek a londoniak.![]()
Reméljük, de én már nagyon várom mikor láthatom azt, hogy a Barca hivatalosan is leigazolta Fabregast 35 millió euroért.
Szerintem logikus, hogy nem így fogjuk leigazolni... Emberileg is csúnya húzás lenne, meg senkit nem így igazolnak, nem tűnt még fel senkinek? Riberyről is cikkeztek tavaly, hogy 5 misiért(?) mehet a Realba, aztán mégse vette meg magát... Meg ennyi erővel tavaly Villa is megvehette volna magát. Mégse tette. Szóval erről szerintem fölösleges beszélniLionel85 írta:Azzal, hogy Fabregas kivásárolja magát, még jól is jár a csapat, hacsaknem szívességből majd pótolja ezt a 34 milliót felé, akkor ugyanott vagyunk. Csak annyi különbséggel, hogy már nem kell az Arsenallal tárgyalnunk és nem 50-60-70-80 milliókat fizetünk, mint ahogy az angolok álmodoztak róla.
Valahogy úgy van, hogy ha egy játékos öt vagy több éve játszik egy adott csapatban, akkor kiválthatja magát akkora összegért, amennyi a visszelevő években a fizetése. Jelen esetben Fabregas 2003 óta tagja az Arsenalnak, 2015 ig van szerződése (ez 5 év), évenként 7 millát keres, 5x 7 milla = 35 ért jöhetne. Azt hiszem így van valahogyzsivany írta:Hmmm, valaki be tudná írni, hogy mit mond ki ez a szabály?
Innentől kezdve felelsleg a többiAtridente írta:Jelen allas szerint
Huhúú ennek nagyon örülnék, mert nem lenne drága teljesen perfect áron megvennénk.Gali írta:A Sport.es szerint a Barca sokkal korábban leigazolhatja Fabregast, mint az várható. Ugyanis Cesc a FIFA 17. cikkelye alapján egyoldalúan felbonthatja a szerződését, ha kompenzációt fizet az Arsenalnak. Ez az összeg Fabregas esetében 34,3 millió euró.
Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül ajánlott a Barca 35 millát az ágyúsoknak.
Akkor meg mi a lóizét ajánlgatunk nekik 45öket, ha ezt meg lehet csinálni?Gali írta:A Sport.es szerint a Barca sokkal korábban leigazolhatja Fabregast, mint az várható. Ugyanis Cesc a FIFA 17. cikkelye alapján egyoldalúan felbonthatja a szerződését, ha kompenzációt fizet az Arsenalnak. Ez az összeg Fabregas esetében 34,3 millió euró.
Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül ajánlott a Barca 35 millát az ágyúsoknak.
Fabregassal az a bajom, hogy egy kicsit ... hát hogy mondjam... hogy nagyon tisztelettudó, úri ember. Amerikában a MAJOR sportokban, ha egy játékos egy másik csapatban szeretne játszani és a vezetőséget ez nem igazán érdekli, akkor nem járnak edzésre, késnek a meccsekről, stb. és előbb-utóbb eladják vagy elcserélik őket. Nem azt mondom, hogy ez a helyes út, de Fabi lehetne egy kicsit határozottabb, jó értelemben egy kicsit "agresszívabb".Gali írta:A Sport.es szerint a Barca sokkal korábban leigazolhatja Fabregast, mint az várható. Ugyanis Cesc a FIFA 17. cikkelye alapján egyoldalúan felbonthatja a szerződését, ha kompenzációt fizet az Arsenalnak. Ez az összeg Fabregas esetében 34,3 millió euró.
Fizetnek ők bőven annyi kölcsönt, mint az Arsenal, de ez már tényleg OFFgeridoss írta: Én arra gondoltam, hogy a Milannal elsősorban a pénzt nézték, még ha Silvio bácsinak nincs is sok pénzügyi gondja, itt pedig azért a játékos akarata előrébb van... Pénzügyi helyzet is stabilabb valószínűleg.
Én arra gondoltam, hogy a Milannal elsősorban a pénzt nézték, még ha Silvio bácsinak nincs is sok pénzügyi gondja, itt pedig azért a játékos akarata előrébb van... Pénzügyi helyzet is stabilabb valószínűleg.d írta:Mi is eladnánk ha nem lenne pénz...geridoss írta:...hiszen a Barcánál nem olyanok, mint a Milannál, hogy Kakát eladták csak mert kell a pénz...
Mi is eladnánk ha nem lenne pénz...geridoss írta:...hiszen a Barcánál nem olyanok, mint a Milannál, hogy Kakát eladták csak mert kell a pénz...
De még nem ment. És jelen állás szerint nem is fog, hiszen a Barcánál nem olyanok, mint a Milannál, hogy Kakát eladták csak mert kell a pénz... Ibra pedig nem akar távozni, ezt elmondta. (Bár, nem tudom, milyen lesz a leendő elnök, majd azután okosabbak leszünk)S.Agüero írta:Gondolom arra gondolt, hogy ha elmegy Ibra.
Gondolom arra gondolt, hogy ha elmegy Ibra.geridoss írta:Minek ide Torres? Ki helyett?Atridente írta:Friss hir, elkuldtek benitezt a liverpool tol. Lehetne tamadni torrest, amig lehet .
Minek ide Torres? Ki helyett?Atridente írta:Friss hir, elkuldtek benitezt a liverpool tol. Lehetne tamadni torrest, amig lehet .