Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem vitatom h ki a hibás,csak a "ha te,akkor én is" elvetcsababarca írta:daffy írta:ne vedd sértésnek,de mi köze ennek a forumnak a madridistához?
értem h szapulják a csapatod,az bánt. de nehogy már azért legyél kretén,mert más is az. ez annyira gyerekes...és tényleg nem megbántani akarlak,csak nem értem![]()
úri klub? viseld alázattal,mint a játékosok. nem csak a csapatod lehet úri,te/ti is. (nincs bántás,sem irónia,csak kikívánkozott).xavi igazi úriember volt. a mondandójában benne volt h josé egy p.öcs és ezért le akarják tépni az arcát,de úriemberként nyilvánult meg. nálunk ez ritka(sajnos)
minden szurkoló a sajátját látja szemtelennek,az ellenfelet parasztnak. ez így igaz.
Igazad van,de Alvesnek sem volt semmi köze a Maicon témához,erre jött egy madrid drukker és "bezzegalves"ezett.
Erre reagáltam.Olvasd vissza,hogy Ő kezdte a mellébeszélést,mert szó sem volt Alvesről.
maicon,kolarov,silva,di maria. mindegyikért tett ajánlatot a klub,de a man city mindenkire ráígért még a realén felül kb 15 milliót. erre mondta perez azt,amit.Florentino Perez: "Nem fogunk tárgyalni. Megtettük az ajánlatainkat és egy pennyt sem fogunk rajtuk emelni. Ha valóban léteznek őrült ajánlatok más kluboktól, akkor fogadják el. Ha két héten belül nem adják el őket, akkor lecsapunk rájuk. Nem fogunk beszállni ebbe a játékba."
daffy írta:ne vedd sértésnek,de mi köze ennek a forumnak a madridistához?
értem h szapulják a csapatod,az bánt. de nehogy már azért legyél kretén,mert más is az. ez annyira gyerekes...és tényleg nem megbántani akarlak,csak nem értem![]()
úri klub? viseld alázattal,mint a játékosok. nem csak a csapatod lehet úri,te/ti is. (nincs bántás,sem irónia,csak kikívánkozott).xavi igazi úriember volt. a mondandójában benne volt h josé egy p.öcs és ezért le akarják tépni az arcát,de úriemberként nyilvánult meg. nálunk ez ritka(sajnos)
minden szurkoló a sajátját látja szemtelennek,az ellenfelet parasztnak. ez így igaz.
Nem vagyok az ügyvédje ugyan daffynak!De kiállnék mellette,mert már több alkalommal is dicsérte a Barcat madridista létére pl. az aláírásomban is általa idézett gondolat van ami azért egy Madridos kolléga szájából nem kis dicséret nem??!!Én is a TV-előtt mutogatok meg szidom a Clásico alatt pl. Ramost vagy Ronaldot,de azért nem kell itt mindenbe belekötni a fórumon és háborúzni, két rivális Spanyol csapat drukkerei vagyunk Magyarországon nem kéne ezt túl komplikálni!És mondvacsinált okokkal bekóstolni a másikat!Hajlamos vagyok,voltam rá én is!De aki megadja a tiszteletet annak illik viszonozni!És Ő megadta,néhány társával egyetemben akik nem azért regisztráltak erre a fórumra, hogy balhét generáljanak!Én maradok Tisztelettel feléjük!Üdv Albiceleste Peti..Barcaforever írta:Végülis neked teljesen felesleges ellent mondani, mert elismerő szavakat nem láttam még tőled...
ne vedd sértésnek,de mi köze ennek a forumnak a madridistához?csababarca írta:Nazario írta:Nem barátom.
Ha a miénk is ugyanolyan, akkor illik csendben maradni.
Lehet.
De még Maiconnak semmi köze hozzátok![]()
Ti a madridistán biztos nem mondtok semmi rosszat ALvesre igaz?Bezzeg amikor úgy állt a dolog,hogy közel volt hozzátok,akkor ment a fényezés.
![]()
Most meg mióta itt van a szapulás,és gyorsan előkapartatok valakit,akiről egyöntetűen állítjátok,hogy jobb mint Alves.
Szívesen... Néhányaknak vezetni kell a kezét különben butaságokat csinálnak. Ezért vannak ilyen jó arcok mint én.Nazario írta:Ez a topik és az építő jellegű kritikák.![]()
Gerrard egyébként egyértelműen hibás döntés, Cooltiszo kiválóan leírta a lényeget.
És kösz, hogy megmondod, mihez szólhatok hozzá.
Nazario írta:Nem barátom.
Nazario írta:Nem barátom.
Nazario írta:Még jó, hogy Dani Alves olyan szeretni való pofa; hogy posztnál maradjunk.
Ezt adom!socio66 írta: Maicon-t amúgy különösen utálom,olyan tenyérbemászó képű,alattomos nyomoronc,hogy legszívesebben szétcsapnám.
Jól szimbolizálta az Intert,a Madridból se fog kilógni..
[/color]
socio66 írta:Az a durva,hogy hiába sikertelen évek óta a Madrid,még mindig olyan csábító akár egy triplázó csapat játékosának is,hogy ha értesül az érdeklődésről,már nem bír magával.
Én ugyan messze nem vagyok madridista, de én semmi alapját nem látom annak, hogy Gerrard madridba igazolna! Aztán meg miért???daffy írta:noname írta:Egy kérdés a madridistákhoz:
Ennek a Gerrard dolognak van vmi valóságalapja, mert ha igen, sztem nagyobb bukás lesz mint Kaka.Vhogy semmi értelmét nem látom h olyat vegye Mou, aki teljesen hozzászokott az angol bajnoksághoz és évek kellenének h akklimatizálódjon...
vannoname írta:Egy kérdés a madridistákhoz:
Ennek a Gerrard dolognak van vmi valóságalapja, mert ha igen, sztem nagyobb bukás lesz mint Kaka.Vhogy semmi értelmét nem látom h olyat vegye Mou, aki teljesen hozzászokott az angol bajnoksághoz és évek kellenének h akklimatizálódjon.
Maicon: ő jó igazolás lenne, bár egyáltlán nem biztos. Az Intern nem akarja majd eladni és Maicon se hiszem h fejvesztve menne a Realhoz. Nehéz menet lesz, főleg h alighanem csillagászati összeget kér majd érte az Inter.
sajnos megváltozott a futball,hasonlóan minden máshoz. nem igazán van hűség. én támogatnám a fizetési/igazolási(?) sapkát,hasonlóan az nba-hez. lehet h sz.arabb lenne a csapatom,de akkor is. nem halad jó felé a dolog.Bányász írta:Jó okés.De alapjáraton Te nem egy edzőhöz kötelezd el magad hanem egy csapathoz.Nem az edzőnek rúgod a gólokat meg hajtasz a pályán hanem a csapatért,az Interért.Úgy látszik Maicon nem így volt ezzel...
azt hiszem a kiemelt rész után felesleges beszélnem veled,hisz azt sem tudod kihez beszélsz,azt meg h miről azt pláne nem. ha már valakit kritizálsz vedd a fáradtságot és nézz utána a dolgoknak! visszaidézhetem h hány hsz-ben dícsértem a barcádat,gratuláltam stb,de nem férne ki az oldalra. innentől nem érdekel a véleményed. üdv(kaka,ablakos jelenet)Barcaforever írta:Végülis neked teljesen felesleges ellent mondani, mert elismerő szavakat nem láttam még tőled...daffy írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
no,nekünk meg van egy maiconunk
Kaka, hol csinálta ugyanezt?Akkor lehet eltérőek a hírforrásaink, de Kaka már nagyon rég kijelentette, h ha nem rendeződnek a pénzügyi nézeteltérések ő megy az idényvégén.
Maiconra meg mit mondjak, ez van pénz beszél kutya ugat.Dinho fénykorában is itt sokan abba a tündérmesébe ringatták magukat, h azt mondta, h nincs az a pénz, amiért ő elmenne, persze én meg dulifuli vagyok.Maicon is mondta, h ő bizony nem megy sehovA....
én azt mondom h mou miatt,lehet h azt hitte,marad a csapatnál a trénerÉs itt most nem a Reallal van a baj.Maicon gondolhatta volna jobban meg azt,h mit csinál a gólja után.Mert nekem nagyon úgy tűnt azt mutatja,h itt maradok.Hát ezek szerint nem marad ott...a k*csög.
Igen igen...nagy színész a pali.lui1698 írta:Csak nem értem akkor év közben minek kellett a fejjátszás?daffy írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
no,nekünk meg van egy maiconunk
Tavaly is igazolt védőt...gondolom most a perezellenesek "a nem igazol védőt" ,stb csendben lapul Smile