Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
daffy
Madridista

2010.06.03. 20:18:04

csababarca írta:
daffy írta:ne vedd sértésnek,de mi köze ennek a forumnak a madridistához?
értem h szapulják a csapatod,az bánt. de nehogy már azért legyél kretén,mert más is az. ez annyira gyerekes...és tényleg nem megbántani akarlak,csak nem értem :wink:
úri klub? viseld alázattal,mint a játékosok. nem csak a csapatod lehet úri,te/ti is. (nincs bántás,sem irónia,csak kikívánkozott).xavi igazi úriember volt. a mondandójában benne volt h josé egy p.öcs és ezért le akarják tépni az arcát,de úriemberként nyilvánult meg. nálunk ez ritka(sajnos)
minden szurkoló a sajátját látja szemtelennek,az ellenfelet parasztnak. ez így igaz.

Igazad van,de Alvesnek sem volt semmi köze a Maicon témához,erre jött egy madrid drukker és "bezzegalves"ezett.
Erre reagáltam.Olvasd vissza,hogy Ő kezdte a mellébeszélést,mert szó sem volt Alvesről.
nem vitatom h ki a hibás,csak a "ha te,akkor én is" elvet :wink:
bocs ha megbántottalak
mindenki a sajátjait védi,teljesen egyértelmű és jogos.

albicelesteX! respect :!:
Florentino Perez: "Nem fogunk tárgyalni. Megtettük az ajánlatainkat és egy pennyt sem fogunk rajtuk emelni. Ha valóban léteznek őrült ajánlatok más kluboktól, akkor fogadják el. Ha két héten belül nem adják el őket, akkor lecsapunk rájuk. Nem fogunk beszállni ebbe a játékba."
maicon,kolarov,silva,di maria. mindegyikért tett ajánlatot a klub,de a man city mindenkire ráígért még a realén felül kb 15 milliót. erre mondta perez azt,amit.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.03. 20:05:40

daffy írta:ne vedd sértésnek,de mi köze ennek a forumnak a madridistához?
értem h szapulják a csapatod,az bánt. de nehogy már azért legyél kretén,mert más is az. ez annyira gyerekes...és tényleg nem megbántani akarlak,csak nem értem :wink:
úri klub? viseld alázattal,mint a játékosok. nem csak a csapatod lehet úri,te/ti is. (nincs bántás,sem irónia,csak kikívánkozott).xavi igazi úriember volt. a mondandójában benne volt h josé egy p.öcs és ezért le akarják tépni az arcát,de úriemberként nyilvánult meg. nálunk ez ritka(sajnos)
minden szurkoló a sajátját látja szemtelennek,az ellenfelet parasztnak. ez így igaz.

Igazad van,de Alvesnek sem volt semmi köze a Maicon témához,erre jött egy madrid drukker és "bezzegalves"ezett.
Erre reagáltam.Olvasd vissza,hogy Ő kezdte a mellébeszélést,mert szó sem volt Alvesről.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
albicelesteX
A Vadász

2010.06.03. 19:55:03

Barcaforever írta:Végülis neked teljesen felesleges ellent mondani, mert elismerő szavakat nem láttam még tőled...
Nem vagyok az ügyvédje ugyan daffynak!De kiállnék mellette,mert már több alkalommal is dicsérte a Barcat madridista létére pl. az aláírásomban is általa idézett gondolat van ami azért egy Madridos kolléga szájából nem kis dicséret nem??!!Én is a TV-előtt mutogatok meg szidom a Clásico alatt pl. Ramost vagy Ronaldot,de azért nem kell itt mindenbe belekötni a fórumon és háborúzni, két rivális Spanyol csapat drukkerei vagyunk Magyarországon nem kéne ezt túl komplikálni!És mondvacsinált okokkal bekóstolni a másikat!Hajlamos vagyok,voltam rá én is!De aki megadja a tiszteletet annak illik viszonozni!És Ő megadta,néhány társával egyetemben akik nem azért regisztráltak erre a fórumra, hogy balhét generáljanak!Én maradok Tisztelettel feléjük!Üdv Albiceleste Peti.. :wink: Ja de azért Forca Barca!!!!! :wink: :) :twisted:
Kép
daffy
Madridista

2010.06.03. 17:10:31

csababarca írta:
Nazario írta:Nem barátom.
Ha a miénk is ugyanolyan, akkor illik csendben maradni. :wink:

Lehet.
De még Maiconnak semmi köze hozzátok :wink:
Ti a madridistán biztos nem mondtok semmi rosszat ALvesre igaz?Bezzeg amikor úgy állt a dolog,hogy közel volt hozzátok,akkor ment a fényezés.
:roll:
Most meg mióta itt van a szapulás,és gyorsan előkapartatok valakit,akiről egyöntetűen állítjátok,hogy jobb mint Alves.
ne vedd sértésnek,de mi köze ennek a forumnak a madridistához?
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.06.03. 16:35:58

Nem tudom mi a baj Maiconnal, én nem nézek olasz focit, így nem tudom azt mondani hogy szemét alak vagy sem, a brazil válogatottban láttam játszani, gondom nem volt vele, sem a teljesítményével.
Most egy kicsit az az érzésem, hogy minden játékos akit venni akar a Madrid, az egy emberi hulladék.
Én nem szeretem CR-t, de ha Madridban akarnak valamit, akkor kellett egy igazi vezéregyéniség, egy korszakos zseni, és Messin kívül nem igazán van jelenleg más, csak CR, így teljesen érthető volt.
Most hogy megerősödött a támadó szekció akkor kell valami erősítés hátra, és nem ítélem el őket azért mert a legjobbat kívánják, az pedig oda szélre Maicon. Mint nálunk Dani Alves. Ő is elég nagy színész tud lenni, meg minden, de szeretjük, mert nálunk játszik (mondjuk pl Ibrát én nem bírom így sem hogy nálunk van...). Ők is így lehetnek CR-el és lesznek Maiconnal.
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.06.03. 15:47:02

Nazario írta:Ez a topik és az építő jellegű kritikák. :lol:

Gerrard egyébként egyértelműen hibás döntés, Cooltiszo kiválóan leírta a lényeget.
És kösz, hogy megmondod, mihez szólhatok hozzá. :wink:
Szívesen... Néhányaknak vezetni kell a kezét különben butaságokat csinálnak. Ezért vannak ilyen jó arcok mint én.
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Nazario
Jugador del Barça

2010.06.03. 15:40:16

Ez a topik és az építő jellegű kritikák. :lol:

Gerrard egyébként egyértelműen hibás döntés, Cooltiszo kiválóan leírta a lényeget.
És kösz, hogy megmondod, mihez szólhatok hozzá. :wink:
Lampiao
Jugador d'estrella

2010.06.03. 15:35:31

Nem ugyanolyan... Nem kamuzott soha Sevillában. Nem játszotta az eszét hogy ő bizony marad... Kijelentette, hogy szeretne elmenni. Nem csókolgatta a mezt, hitegette a szurkolókat...:)

De tudod mit nekem olyan mindegy... Egy Barcelona drukker nem fogja azt gondolni Alvesről amit te, de Maiconról bármikor...
Ilyen egy szurkoló... Előítéletes. Ez van. Megjegyzem te még építő jelleggel nem szóltál a fórumhoz. Itt van lentebb a Gerardos kérdés. Nemhogy arra válaszolnál, inkább belekezdes egy vitába...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.03. 15:30:30

Lehet.
De még Maiconnak semmi köze hozzátok :wink:
Ti a madridistán biztos nem mondtok semmi rosszat ALvesre igaz?Bezzeg amikor úgy állt a dolog,hogy közel volt hozzátok,akkor ment a fényezés.
:roll:
Most meg mióta itt van a szapulás,és gyorsan előkapartatok valakit,akiről egyöntetűen állítjátok,hogy jobb mint Alves.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.06.03. 15:28:41

Dani Alves se jobb 1 fokkal se mint Maicon. Külső szemlélőként utálatos, belsőként meg imádnivaló kis szemtelen pofa. Ez a világ rendje :)

Gerrard szerintem nagyon bukna Madridban. Az egy dolog, hogy alapból nem illenek az angolok nagyon a ligába, de Gerrard meg még a legtöbb angoltól is angolabb (kis képzavarral élve :D ). Nem hiszem hogy odaát jobb tudna lenne egy munkásembernél, aki lő pár távoli gólt még plusszba.

Az meg egyértelmű, hogy jelenleg a világon a Barca- Real duó a legcsábítóbb minden játékos számára, mert az olasz liga színvonala sokat esett, nagyon sokat. Az angol liga erős, viszont a top csapatok közül a cselzinek nincs kultúrája, a Pool évek óta [auto_cenzúra] és anyagilag is rosszul áll, a Mu meg nem költ általában sokat, az Arsenal meg semmit se nyer és sose költ :D Szóval eléggé el van ez a két csapat szakadva a többitől, akkor is ha a Real 2 éve nem nyert semmit, viszont van tradíció, vannak nagyon jó játékosok és potenciál a sikerekre.
Érdekesség, hogy a harmadik "sztárcsapatot" ebből a szempontból a Bayern kezdi lassan képviselni, akiknél nagy generáció fog beérni nemsokára és a két szélső brutális. Ott viszont a bajnokság a gáz megint.
Nazario
Jugador del Barça

2010.06.03. 15:26:29

Nem barátom.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.03. 15:23:34

Nazario írta:Még jó, hogy Dani Alves olyan szeretni való pofa; hogy posztnál maradjunk.

:lol:

Ez annyira madridista megnyilvánulás.

Ki beszélt itt ALvesről?mondta valaki hogy "bezzeg Alves"?

Maiconról volt szó,Nem Alves vs Maicon beszélgetés volt :wink:
Nazario
Jugador del Barça

2010.06.03. 15:18:14

Még jó, hogy Dani Alves olyan szeretni való pofa; hogy posztnál maradjunk.
Dave87
Capitá del Barça

2010.06.03. 15:13:25

socio66 írta: Maicon-t amúgy különösen utálom,olyan tenyérbemászó képű,alattomos nyomoronc,hogy legszívesebben szétcsapnám.
Jól szimbolizálta az Intert,a Madridból se fog kilógni..
[/color]
Ezt adom! :lol:
Nem baj, ha majd nem bunkerban kell védekezni, mint most a Barca-Interen, forog majd az szépen! Ahogy kell!
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.03. 15:11:45

socio66 írta:Az a durva,hogy hiába sikertelen évek óta a Madrid,még mindig olyan csábító akár egy triplázó csapat játékosának is,hogy ha értesül az érdeklődésről,már nem bír magával.

De azért tavasszal ütögette az inter címert a gólja után,és mutogatta,hogy ő bizony itt marad...szánalmas...újabb játékos aki segget csinált a szájából.
PEdig jó játékosnak tartom nagyon,kár érte hogy elk*rvul.

Szerintem ő tuti megy madridba,méghozzá 30-35 körül,ami teljesen reális ár érte.
socio66

2010.06.03. 15:04:02

Az a durva,hogy hiába sikertelen évek óta a Madrid,még mindig olyan csábító akár egy triplázó csapat játékosának is,hogy ha értesül az érdeklődésről,már nem bír magával.
Maicon-t amúgy különösen utálom,olyan tenyérbemászó képű,alattomos nyomoronc,hogy legszívesebben szétcsapnám.
Jól szimbolizálta az Intert,a Madridból se fog kilógni..
Így belegondolva olyan szép lesz nézni,ahogy Messiék ezt a többek közt Maicon-KaratePepe párosból álló védelmet [auto_cenzúra] majd meg a Klasszikuson. :)
Jól mondta Xavi,ez nekik csak egy plusz motiváció,így nem lehet megunni a győzelmeket,címeket.
Két év alatt új csapatot épít/épített Perez. Ha jövőre sem nyernek semmit,akkor az idén/tavaly vett játékosok helyére megint újakat fog venni?
d
Entrenador del Barça

2010.06.03. 14:57:18

Madridnal jövőre is csak a Barca lesz az egyetlen ellenfele a ligában, a többin csak ellötyög, BL meccseken meg úgyis angol-német-olasz csapatok ellen kell hozni a szintet. :D

(Egyébként felhívnám mindenki figyelmét, hogy attól nem tűnik fontosabbnak az írásaitok, hogy teleírjátok felkiáltójelek tömegével!!! csak gyerekesebb lesz!!!)
zsulter
Jugador del Barça

2010.06.03. 14:48:27

daffy írta:
noname írta:Egy kérdés a madridistákhoz:
Ennek a Gerrard dolognak van vmi valóságalapja, mert ha igen, sztem nagyobb bukás lesz mint Kaka.Vhogy semmi értelmét nem látom h olyat vegye Mou, aki teljesen hozzászokott az angol bajnoksághoz és évek kellenének h akklimatizálódjon...
Én ugyan messze nem vagyok madridista, de én semmi alapját nem látom annak, hogy Gerrard madridba igazolna! Aztán meg miért???
Nem nyert semmit??? Bolondság....már mindenki elfelejtette az 5 kupás és BL győztes Liverpoolt???
Gerrardnak 1 dologra fáj szerintem a foga, de arra nagyon!!!! És ez a PL győzelem, amit Madridban aligha érhet el :wink:
Ezen felül meg a Liverpool címeres ikonjáról beszélünk...esetleg pályafutása végén eligazol majd, de csak akkor ha nem számítanak már rá...a többi szerintem kitaláció....a többivel egyetértek....
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.06.03. 14:43:57

Gerrard a Madridba?!?! -> ennyi erővel szögre is akaszthatná a csukáját kapásból. (bár azért nem kapna pénzt, az tény :) ).

Maicon-nal szerintem nem húznának rosszat a madridiak, elvégre S.Ramos is inkább középen brillírozik, így két legyet ütnének egy csapásra: jobbhátvéd és középhátvéd megvan. A másik kphátvéd gondolom Pepe lenne Albiollal felváltva, a balhátvéd helyén meg lehet rotálni Arbeloa-t és Marcelo-t.

Di Maria a Madridba? Úgy tudom, Mourinho azt nyilatkozta, hogy neki nem kell, mert eddig csak egy "kis" ligában bizonyított.
daffy
Madridista

2010.06.03. 14:39:35

noname írta:Egy kérdés a madridistákhoz:
Ennek a Gerrard dolognak van vmi valóságalapja, mert ha igen, sztem nagyobb bukás lesz mint Kaka.Vhogy semmi értelmét nem látom h olyat vegye Mou, aki teljesen hozzászokott az angol bajnoksághoz és évek kellenének h akklimatizálódjon.
Maicon: ő jó igazolás lenne, bár egyáltlán nem biztos. Az Intern nem akarja majd eladni és Maicon se hiszem h fejvesztve menne a Realhoz. Nehéz menet lesz, főleg h alighanem csillagászati összeget kér majd érte az Inter.
van :? a kapcsolata eléggé megromlott benítezzel,aki ráadásul távozni látszik(?). gerrardnak elege van abból h nem nyer semmit és tudja h nem lesz fiatalabb(még van 2-3 éve). egyszer már majdnem madridba igazolt,de maradt. most 30milláér valószínű h távozhat és ha érdekel a személyes véleményem olyan 60%-ot adnék rá h ő jön. a maradék 40-ből 25 de rossi,10 h más,5 h senki. SAJNOS. angolok nem vetik meg a lábukat a latin ligákban
noname
Llegenda del Barça

2010.06.03. 14:26:00

Egy kérdés a madridistákhoz:
Ennek a Gerrard dolognak van vmi valóságalapja, mert ha igen, sztem nagyobb bukás lesz mint Kaka.Vhogy semmi értelmét nem látom h olyat vegye Mou, aki teljesen hozzászokott az angol bajnoksághoz és évek kellenének h akklimatizálódjon.
Maicon: ő jó igazolás lenne, bár egyáltlán nem biztos. Az Intern nem akarja majd eladni és Maicon se hiszem h fejvesztve menne a Realhoz. Nehéz menet lesz, főleg h alighanem csillagászati összeget kér majd érte az Inter.
A Fifa egy szégyen
daffy
Madridista

2010.06.03. 12:10:06

Bányász írta:Jó okés.De alapjáraton Te nem egy edzőhöz kötelezd el magad hanem egy csapathoz.Nem az edzőnek rúgod a gólokat meg hajtasz a pályán hanem a csapatért,az Interért.Úgy látszik Maicon nem így volt ezzel...
sajnos megváltozott a futball,hasonlóan minden máshoz. nem igazán van hűség. én támogatnám a fizetési/igazolási(?) sapkát,hasonlóan az nba-hez. lehet h sz.arabb lenne a csapatom,de akkor is. nem halad jó felé a dolog.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.06.03. 12:08:19

Jó okés.De alapjáraton Te nem egy edzőhöz kötelezd el magad hanem egy csapathoz.Nem az edzőnek rúgod a gólokat meg hajtasz a pályán hanem a csapatért,az Interért.Úgy látszik Maicon nem így volt ezzel...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
daffy
Madridista

2010.06.03. 12:06:08

Barcaforever írta:
daffy írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
no,nekünk meg van egy maiconunk \:D/
Végülis neked teljesen felesleges ellent mondani, mert elismerő szavakat nem láttam még tőled...

Kaka, hol csinálta ugyanezt? :roll: Akkor lehet eltérőek a hírforrásaink, de Kaka már nagyon rég kijelentette, h ha nem rendeződnek a pénzügyi nézeteltérések ő megy az idényvégén.

Maiconra meg mit mondjak, ez van pénz beszél kutya ugat.Dinho fénykorában is itt sokan abba a tündérmesébe ringatták magukat, h azt mondta, h nincs az a pénz, amiért ő elmenne, persze én meg dulifuli vagyok.Maicon is mondta, h ő bizony nem megy sehovA.... :wink:
azt hiszem a kiemelt rész után felesleges beszélnem veled,hisz azt sem tudod kihez beszélsz,azt meg h miről azt pláne nem. ha már valakit kritizálsz vedd a fáradtságot és nézz utána a dolgoknak! visszaidézhetem h hány hsz-ben dícsértem a barcádat,gratuláltam stb,de nem férne ki az oldalra. innentől nem érdekel a véleményed. üdv(kaka,ablakos jelenet)

És itt most nem a Reallal van a baj.Maicon gondolhatta volna jobban meg azt,h mit csinál a gólja után.Mert nekem nagyon úgy tűnt azt mutatja,h itt maradok.Hát ezek szerint nem marad ott...a k*csög.
én azt mondom h mou miatt,lehet h azt hitte,marad a csapatnál a tréner

Bányász! hidd el,én is örülnék ha a barcához hasonló modell működne madridban. a saját nevelést könnyebb szeretni,mint a vásároltat. sajnos nem mi döntönk,de te örülhetsz h nem ő az elnökötök ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2010.06.03. 12:08:35-kor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.06.03. 11:55:45

lui1698 írta:
daffy írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
no,nekünk meg van egy maiconunk \:D/
Csak nem értem akkor év közben minek kellett a fejjátszás?
Igen igen...nagy színész a pali.

És itt most nem a Reallal van a baj.Maicon gondolhatta volna jobban meg azt,h mit csinál a gólja után.Mert nekem nagyon úgy tűnt azt mutatja,h itt maradok.Hát ezek szerint nem marad ott...a k*csög. :)
gondolom most a perezellenesek "a nem igazol védőt" ,stb csendben lapul Smile
Tavaly is igazolt védőt...

Megvan a 8. igazolás?Szépen alakul a csapat. :) És még mindig nem tökéletes...még kell egy két név.És akkor meglesz a Real Madrid késztermék elétek dobva,szeressétek Őket...Na ez a baj Perezzel...és ez lenne a bajom ha Ő lenne az elnökünk.Nem az elherdált milliók.Meg az,h nem vesz védőt.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Lezárt