Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Silva sokkal drágább lenne és többet is kérne érte a Valencia ezért gondolják inkább Mata-t.Subinho írta:olvastam Mata esetleges igazolásáról... azt nem értem, hogy miért nem Silva??? Sztem jobb játékos, a Valencia elengedné az anyagiak miatt és a válogatottban régebb óta játszik együtt pl. Xavival, vagy Iniestával...
Mondom a vételár a kérdéses. Ha el akar jönni, nem fogják ott tartani. Találnak köztes megoldást.BlauGranaGroc írta:
Persze. Akkor minek adjunk érte akár egyáltalán 1 centet is, ha ő elakar jönni akkor elfog ingyen is, nem?.
Szerinted.BlauGranaGroc írta: Ez a Rosselles téma szintén butaság.
Persze. Akkor minek adjunk érte akár egyáltalán 1 centet is, ha ő elakar jönni akkor elfog ingyen is, nem?Dave87 írta:A játékos el akar igazolni, innentől el is fog. Már csak a vételár a kérdéses, amire tettünk egy ki tudja, milyen ajánlatot.
De ahogy már többen leírták itt, az is vastagon benne van, hogy az Ágyúsok nem szeretnének a jelenlegi vezetőségünkkel tárgyalni.
Mondjuk épp Rosell közbenjárása miatt, aki nyilván megintcsak saját pozícióját erősítve, az ő elnöksége alatt szeretné megszerezni Cesc-et.
Azért ez elég esélyes.
Igen,de nekünk nem ez a játékunk, már évek óta, hanem teljesen más. A balszélső jobblábas, a jobbszélső ballábas. 99%, hogy ez jövőre is így fog maradni. Erre fogadni mernék, az 1%-ot is csak azért hagyom, mert nyilván nem vagyok jós és egy fordulat bármikor benne lehet:) Azonban sztem, ha itt találgatunk a fórumon, akkor értelmesebb,ha reálisan találgatunk, olyan játékosokról, akik szóba kerültek, akik beleillenek a mi játékunkban. Nem olyanról, aki alapból nem illik ide, de majd Pep úgyis megváltoztatja az alaptaktikánkat. Ez nonszensz, innen ezt nem fogjuk kitalálni. Vágyálmot persze meg lehet fogalmazni, ráadásul szólásszabadság van, csak sok értelme nincs:) Egyébiránt pedig olyan jobblábas balszélső is érkezhet, aki meg tudja húzni kifelé vagy az alapvonal felé és be tudja adni bal lábbal is. Ma már minden játékos tud a gyengébbik lábával is beadni. Sztem a lövéshez jobb rúgó technika kell, mert azt erővel kell helyezni, nem feltétlen lágyan, ezért is jobb,ha alapvetően kapura az erősebb lábával lő jó pozícióból (azaz baloldalról jobb lábbal), beadni meg elég, ha a gyengébbik lábával ad, illetve nyilván lehet jobb lábbal is beadni onnan cselezgetés után. Erre jó példa Titi, ha fiatalabbon jött volna ide, akkor rengeteg gólpasszt adott volna, mert be tudni simán bal lábbal is onnan, ezt láttuk, csak hát a meghúzás nem ment neki már annyira. Ha Ibra marad, akkor épp ezért lesz oda tökéletes Villa. Ha megy, akkor nem tudom kit kellene igazolni,de én jobb lábas játékosra szavaznék.barca99 írta:Egyik balbekkünk sem a beadásról híres.barcalaci84 írta:hova húzod szét a védelmet , amikor tizen állnak a 16-oson belül![]()
jöhet a beívelés, de arra meg ott a balhátvéd....Viszont ha 10-en állnak a tizenhatoson belül, akkor cselezhet akármelyik lábára, öten fognak előtte tornyosulni.
Azért Xavi lehet ám, hogy közelebb áll a tűzhöz, mint te.davidvillabest írta:Sziasztok most keltem fel nemrég...és szembe találkoztam ezeknél a jobbnál jobb hírekkel
! Mata-nak nagyon örülnék viszont Xavi nyilatkozatát megcáfolnám mert Cesc ezekután a "vihar"-ok után már nem is biztos hogy jön! De remény hal meg utoljára!
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem lenne rossz vétel.Attika 25 írta:Érdekes,hogy mennyire megoszlik a fórumozók tábora ebben a kérdésben,az egyik fele szerint (ebbe vagyok én is) Mata nagyon jó vétel lenne,a másik szerint meg abszolút rossz