Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ezt kötve hiszem...Attika 25 írta:Lehet,hogy Pep éppen ezért akar valami újat belevninni a taktikába,mert évek óta ezt játszuk,mindenki erre számit tőlünk. Viszont egy bal lábas bal szélső aki ráadásul tökéletesen megéri magát Villa-val új lehetőségeket nyithat meg,amit megint nem tudnának az ellenfelek egy darabig eredményesen lekövetni. Emlékezzetek,Messi középre hozatalát is hogy elleneztük minden,s ez is Pep-et igazolta,mert nagyon bevált,s nem igazán tudnak azóta sem mit kezdeni vele az ellenfelek.
Nem látok Pep fejébe, de ha a jelenlegi taktikát tartanánk, akkor pont hogy jobb lábas játékost keresnénk bal oldalra, mert ez nálunk nem klasszikus szélső pozízió, hanem befelé mozgó, cselező, lövő csatár poszt. Ennek a feltételnek sem Mata, sem Robben nem felel meg igazán.Lionel85 írta:Mata ballábas és ő a balszélen érzi jól magát. Ugyan Pedro is megél a balon, viszont jobblábas. Matának vannak olyan kvalitásai, amiket Pep ki tud aknázni és a csapat hasznára fordítani.
Pedro nem jobb lábas. Alapból bal, csak a jobbat olyan szintre fejlesztette, hogy kb modhatjuk rá, hogy kétlábas.Lionel85 írta:Mata ballábas és ő a balszélen érzi jól magát. Ugyan Pedro is megél a balon, viszont jobblábas. Matának vannak olyan kvalitásai, amiket Pep ki tud aknázni és a csapat hasznára fordítani.chonggy írta:szerintem nem kell ide Mata..ügyes ő,de van nekünk Pedro,aki nem sokkal rosszab Matanal,sőt...úgyhogy szerintem csak pénzkidobás lenne,óriási zsákbamacska...
az Arsenalt pedig remélem,hogy sikerül jobb belátásra bírni...de ehhez Cesc határozottságára is szükság van..
Mata ballábas és ő a balszélen érzi jól magát. Ugyan Pedro is megél a balon, viszont jobblábas. Matának vannak olyan kvalitásai, amiket Pep ki tud aknázni és a csapat hasznára fordítani.chonggy írta:szerintem nem kell ide Mata..ügyes ő,de van nekünk Pedro,aki nem sokkal rosszab Matanal,sőt...úgyhogy szerintem csak pénzkidobás lenne,óriási zsákbamacska...
az Arsenalt pedig remélem,hogy sikerül jobb belátásra bírni...de ehhez Cesc határozottságára is szükság van..
Ha Ibra nem megy akkor nem is kell,s nem is hoznánk,de ha megy akkor kell valaki. Ha nem Mata akkor más,nem véletlenül akar Pep sem valakit ha Ibra megy,ő is érzi,hogy rövid lesz a keret.Fernando írta:Minek akarunk játékost arra a posztra? Ott van Pedro. Egyszinten van Mata-val, vagy Bojan-Jeffren. Jah és Ibra sem úgynéz ki hogy távozna.
Én nem vagyok biztos benne,hogy közölte a klubjával,vagy ha igen akkor nem abban a formában ahogy mi tudjuk. Nem hiszem,hogy kerek perec megmondta,hogy ide akar jönni és pont. Szerintem csak annyit mondott,hogy szeretne majd visszatérni,mert itt vannak a barátai,meghát ő amugy is katalán,de az Arsenal-nal is jól érzi magát stb.Fernando írta:Sose kardoskodtam Fabregas-ért annyira nagyon, nem is arról van szó.
De ha már egy játékos távozni szeretne, ezt közli a klubjával is, és van is rá vevő, akkor miért kell germózni?
Robinho. szerintem jobb mint Mata, és jobblábas, ami a mi játékunkba előnyösebb egy balszélsőnek. A citynek nem kell, a Santosnak nem biztos hogy lesz rá pénze. És ő nem önző Robbennel ellentétben.Attika 25 írta:Ezt Mata-ra irtad? Hát nem tudom. Szerinted ki lenne a megfelelő? Mondj egy olyan szélsőt aki egyértelműen klasszisokkal jobb nála és el is lehet hozni. De ne azt mond,hogy nem kell ide senki,mert az vicc,ahoz képest,hogy azt mondjuk tavaly is hogy rövid a keret,most meg elmenne Henry,Yaya,Ibra de nem jönne Villa-n kivül senki akkor az -2 ember a tavalyi rövid kerethet képest. Szóval nevet,neveket kérek aki sokkal jobb mint Mata és mozdithatóBányász írta:Továbbra sem világos mit lát Pep a srácban...
Mint például?albicelesteX írta:Inkább akkor klasszist pls!
Ezt Mata-ra irtad? Hát nem tudom. Szerinted ki lenne a megfelelő? Mondj egy olyan szélsőt aki egyértelműen klasszisokkal jobb nála és el is lehet hozni. De ne azt mond,hogy nem kell ide senki,mert az vicc,ahoz képest,hogy azt mondjuk tavaly is hogy rövid a keret,most meg elmenne Henry,Yaya,Ibra de nem jönne Villa-n kivül senki akkor az -2 ember a tavalyi rövid kerethet képest. Szóval nevet,neveket kérek aki sokkal jobb mint Mata és mozdithatóBányász írta:Továbbra sem világos mit lát Pep a srácban...
Jézus Máriabarca_bome írta:Mindent megtesz azért, hogy ne legyen szimpatikus a szurkolók körében. Köszönöm Pep, hogy elüldözöd és idehozol helyette egy favágó Mascheranót...![]()
Azt amit Henrique-ben,Keirrisonban,Csigrinszkijben,Hlebben és társaiban!Bányász írta:Továbbra sem világos mit lát Pep a srácban...
Hát igen, ráadásul Ibra 10-ed annyit sem segített be a mezőnyben, mit Eto'o. Ez sem kérdéses. Egyébként nem tudtok meggyőzni ezzel a Villa nem tud jól a balszélen játszani dologgal. Sztem felmerülő nevek közül bárkinél jobban játszana ott. Ibra pedig marad középen, ha nem megy neki, akkor ez akár Bojan nagy szezonja is lehet (vagy középen, vagy a bal szélen,Ibra meg kispad, de mondom, ez csak akkor, ha nem megy neki)mess2009 írta:tekintve, hogy Villa már itt van az nem vitás hogy ő Ibra helyén lenne a leg jobb, ergó Ibrának menni kellene.
az hogy a Barcának egy kifejezett balszélsőre nagy szüksége lenne, szintén vitán felüli, tehát Mata valóban egy szükséges és lehetséges játékos, itt csak az lehet kérdéses, hogy ő e a legjobb nekünk, aki megszerezhető?!
sztem Fabregas kevésbé fontos mint egy balszélső,de nála viszont a klasszisa indokolja, hogy mielőbb szerezzük meg!
még egy szó Ibráról: nála az az igazi gubanc, hogy pontosan azt az űrt nem tudta betölteni amit egy fénykorában lévő Eto'o, nevezetesen nem lett igazán gólerős!!! az már a sors különös fintora, hogy a Barcában nem érték hogy segítsd a védelmet, hogy adj néhány gólpasszt, elvonj néhány védőt....stb, erre itt szinte mindenki képes! csak érdekesség, hogy Eto'o ugyanúgy befuccsolt mint gólvágó az Internél, de ott érték tudott maradni némi "pótcselekvéssel" is ami nálunk kevés volt (és most is kevés) lenne az ő esetében is!
..galamb..
Divatos szó a "személyeskedés" manapság, egyre többen élnek vele, kár hogy kevesen tudják, hogy mit jelent. A hozzászólásaidról mondtam el a véleményem, nem rólad, nem személyeskedtem. Ehhez képest te már engem jellemeztél, mert én mindenkinél okosabbnak képzelem magam. Nem szégyen előkapni a szótárt,. de szégyen ha olyan szavakkal dobálózól aminek nem ismered a jelentését.nem szeretnék személyeskedni veled ellentétben, de csak elmondom, h mit ununk sztem sokan: mindenkinek beszólsz, mindenkinél okosabbnak képzeled magad... ergo neked minden hozzászólásod egyenlő egy beszólással, az miért is jobb?