Barca_10 írta:Azért Fabregas akarata is közrejátszana az ügyben.Mert lehet,hogy akkor inkább marad az Arsenalban mintsem hogy Madridba menjen.És-egyenlőre-sehol sem írják,hogy a Madrid akárcsak érdeklődne is felőle.
Természetesen igazad van, én csak azt mondom, szerintem ha mi nem mutatunk ilyen erős érdeklődést Fabregas iránt biztos vagyok benne, hogy a Madrid egyik első számú célpontja lenne.
Mi van?
Az a szerződés amit meg lehet kötni, azt fel is lehet mondani, hidd csak el nekem! Rengeteg példát tudnék sorolni az élet bármely területéről. Azért mert aláírok valamit, az nem azt jelenti hogy mostaztánéletemvégéig....
Anno aláírta, ma meg felbontaná, na és?
Ez nem rabszolgaság emberek!
Mi mit szolnánk hozzá, ha valamelyik játékosunk el akarna menni, mi meg azt mondanánk, hogy márpedig itt maradsz. Ne menjünk már vissza a középkorba. Vagy már ennyire kapitalisták vagyunk? Nem hiszem..
Benne vannak a szerződésében bizonyosan azok a záradékok, hogy mi történik egy ilyen esetben. De hogy nem bonthatja fel, na ez a mondat biztos nem állja meg a helyét.
Mindenki írt már alá olyat szívesen, amit aztán később már nem úgy gondolt. Van ennek törvényi háttere, felmondja és viseli a következményeit.
Nem tudhatjuk pontosan mit tartalmaz a szerződése és nyilván vannak olyan helyzetek, amikor felbonthatják.
De most valljuk be őszintén: ez tényleg az az eset? Jól érzi magát a csapatban, szeretik, tisztelik, megfizetik. Szakmailag milyen hitele lenne annak, ha ő most elkezdene nyafogva követelőzni az elengedése mellett?
Fabregas védelmére mondom: a nyilatkozatai aránylag korrektek, megmondta, hogy szívesen visszajönne, ez tiszta dolog. De én azt mondom, hogy emiatt egyáltalán nem várható el az Arsenaltól, hogy elengedje ha nem akarja. Természetesen a kérését figyelembe lehet venni, de nem kötelező rábólintani.
Itt most nem olyan szélsőséges esetről van szó, hogy mondjuk ő vagy a családja nem érzi jól magát Angliában, hogy az öltözőben mindenki utálja és elveszik az uzsonnáját az edzések szünetében. Én ezt teljesen más esetnek érzem, mint mondjuk amiket Balinho leírt. Fabregas teljesen jól elvolt az Arsenalban, csak most tetszik neki, hogy ennyire komolyan számolunk vele, na még érzi, hogy az Arsenal kissé süllyedőfélben van.
Nem azt mondom, hogy a kérését nem lehet vagy nem szabad figyelembe venni. Csak azt mondom, hogy iszonyat igazságtalanság ha az Arsenalt köpködjük, amiért nem hajlandóak (bagóért) a legnagyobb ászukat, csapatkapitányukat elengedni csak úgy.