Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem... Bundabotrány óta utálom őket, tuti hogy ők is bennevoltak.rivaldo90 írta:Az intert az idei két "undorító" meccs után utáltad meg?? Mert én igen. Amúgy ha Cecs marad, akkor Wengernek azért nem lesz egyszerű motiválni őt azok után, hogy menni akart. Én Wenger helyében biztosan eladnám, mondjuk egy kicsit lehet, hogy elfogult vagyok.VargaAron írta:Vicc az Arsenal... 3ik legjobban utált csapat nálam (Reál, Inter, Arsenal)
Am mit is mondott Wenger? Cesc nyugodtan koncentráljon a Vbre, ő 'elintézi' az átigazolási ügyétEzt el is intézte
Az intert az idei két "undorító" meccs után utáltad meg?? Mert én igen. Amúgy ha Cecs marad, akkor Wengernek azért nem lesz egyszerű motiválni őt azok után, hogy menni akart. Én Wenger helyében biztosan eladnám, mondjuk egy kicsit lehet, hogy elfogult vagyok.VargaAron írta:Vicc az Arsenal... 3ik legjobban utált csapat nálam (Reál, Inter, Arsenal)
Am mit is mondott Wenger? Cesc nyugodtan koncentráljon a Vbre, ő 'elintézi' az átigazolási ügyétEzt el is intézte
Az egyik oka az, hogy még senkinek sem sikerült megnyerni a 3 legjobb pontvadászatot edzőként, és arra hajt. Ez az egyik oka.d írta:Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy emlékszem valamelyik játékosa nyilatkozta, hogy a bucsúnál megemlítette nekik, hogy személyes okai vannak a távozásának. De ez maradjon az ő dolga.papek89 írta:1; Mourinho: Elvégezte a dolgát az Internél, Morattival közölte, ha BL-t
Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy emlékszem valamelyik játékosa nyilatkozta, hogy a bucsúnál megemlítette nekik, hogy személyes okai vannak a távozásának. De ez maradjon az ő dolga.papek89 írta:1; Mourinho: Elvégezte a dolgát az Internél, Morattival közölte, ha BL-t
Szerintem ezek az esetek másabbak sokkal.Balinho írta: Kulturált helyeken ilyenkor engednek a felek. Lásd erre példa: Mou és az Inter, a Milan és Kaka, Barca és Dinho és még hosszasan sorolhatnám.
Talán Cesc mondhatta neki és az Arsenal is tudja, ezért most próbálják feljebb vinni az árát.papek89 írta:Xavi azt mondta, hogy szerinte biztos, hogy jön Cesc. Tehát már tudhat valamit
Természetesen igazad van, én csak azt mondom, szerintem ha mi nem mutatunk ilyen erős érdeklődést Fabregas iránt biztos vagyok benne, hogy a Madrid egyik első számú célpontja lenne.Barca_10 írta:Azért Fabregas akarata is közrejátszana az ügyben.Mert lehet,hogy akkor inkább marad az Arsenalban mintsem hogy Madridba menjen.És-egyenlőre-sehol sem írják,hogy a Madrid akárcsak érdeklődne is felőle.
Nem tudhatjuk pontosan mit tartalmaz a szerződése és nyilván vannak olyan helyzetek, amikor felbonthatják.Mi van?
Az a szerződés amit meg lehet kötni, azt fel is lehet mondani, hidd csak el nekem! Rengeteg példát tudnék sorolni az élet bármely területéről. Azért mert aláírok valamit, az nem azt jelenti hogy mostaztánéletemvégéig....
Anno aláírta, ma meg felbontaná, na és?
Ez nem rabszolgaság emberek!
Mi mit szolnánk hozzá, ha valamelyik játékosunk el akarna menni, mi meg azt mondanánk, hogy márpedig itt maradsz. Ne menjünk már vissza a középkorba. Vagy már ennyire kapitalisták vagyunk? Nem hiszem..
Benne vannak a szerződésében bizonyosan azok a záradékok, hogy mi történik egy ilyen esetben. De hogy nem bonthatja fel, na ez a mondat biztos nem állja meg a helyét.
Mindenki írt már alá olyat szívesen, amit aztán később már nem úgy gondolt. Van ennek törvényi háttere, felmondja és viseli a következményeit.
A mai nap legjobb híre.LM10 írta:Fabregas eladását az Arsenal elutasította, erre dos Santos hosszabbít 2012-ig. Furcsa, de örülök neki![]()
30 milliós lesz a kivásárlási ára.
jobb lesz mint fabregas es nemfogjak majd banni ha vegul tenyleg nem jon fabre'LM10 írta:Fabregas eladását az Arsenal elutasította, erre dos Santos hosszabbít 2012-ig. Furcsa, de örülök neki![]()
30 milliós lesz a kivásárlási ára.
Mi van?d írta:Na ne az Arsenalt vegyük elő, hanem lássunk kicsit reálisabban.
Adtak 16 éves korában egy ajánlatot Fabregasnak, egy olyan ajánlatot, amit - ha akarjuk - mi is meg tudtunk volna tenni. Nem tettük meg, Fabregas pedig úgy értékelte, hogy jobb esélyei vannak ott, mint Barcelonában, ahol rengeteg másik játékossal kell megkűzdeni a csapatba jutásért.
Lehet, hogy a jogszabályok nem éppen ideálisak, de gyerekrablásról beszélni kész röhej.
A másik dolog, hogy miért is kellene egy játékos kérésére elengedni? Engedjék el a csapatkapitányukat, kulcsjátékosukat csak mert az kisírja magának? Ugyan már. Aláírta a szerződést, évről évre ráadásul, ráadásul számtalanszor nyilatkozta, hogy milyen jól érzi magát Londonban, még csak azt sem mondhatja, hogy magánéleti gondjai vannak, vagy nem tud beilleszkedni Angliában, vagy a csapatba. Ha úgy érzik, hogy nekik mindenáron szükségük van rá, tartsák meg. Vagy kérjék meg az árát.
Fabregas pedig egy profi játékos, ha azt mondják neki, hogy nem mehet el, mert szükség van rá, akkor bele kell törődnie és ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint addig. Erről (is) szól a profizmus. Aláírt egy szerződést, amit rendszeresen meg is hosszabbított. Ha a csapat azt mondja, hogy szükségünk van rád, nem engedhetünk el, egy szava nem lehet és nekünk sem.
Azért Fabregas akarata is közrejátszana az ügyben.Mert lehet,hogy akkor inkább marad az Arsenalban mintsem hogy Madridba menjen.És-egyenlőre-sehol sem írják,hogy a Madrid akárcsak érdeklődne is felőle.d írta:Szerintem az érdeklődésünk nem kis részben amiatt is van, hogy nehogy esetleg a Madrid leigazolja. Mert igen, úgy van, ahogy mondod: nyilatkozatok ide vagy oda, lenne az a pénz, amiért Fabregas Madridba kerülne. És vele a Real rettenetesen megerősödne. De erre én most kis esélyt látok már.SuperMessi írta:Csak aztán nehogy Perez tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot valamikor a jövőben, ugyanis a pénz beszél, kutya ugat, a profi futballban meg pláne...
Szerintem az érdeklődésünk nem kis részben amiatt is van, hogy nehogy esetleg a Madrid leigazolja. Mert igen, úgy van, ahogy mondod: nyilatkozatok ide vagy oda, lenne az a pénz, amiért Fabregas Madridba kerülne. És vele a Real rettenetesen megerősödne. De erre én most kis esélyt látok már.SuperMessi írta:Csak aztán nehogy Perez tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot valamikor a jövőben, ugyanis a pénz beszél, kutya ugat, a profi futballban meg pláne...