1-2 dolog.
A szélső támadó igazolását csak akkor tartom elképzelhetőnek, ha Ibra megy. Ibra nem akar menni, de úgy gondolom, hogy már inkább kifele vezet az ő útja, mint befele. Ami félig jó, félig rossz.
A bal szélső posztra meg kellene valaki ebben az esetben. Nem azért, mert Pedro nem lenne elég jó, hanem azért, mert kevesen lennénk szerintem. (5-n Jeffrennel, ha Ibra távozik, plusz Ini, de ő nem igazi szélső) Mata szerintem tökéletes megoldás lehetne, mert én néztem elég sok Valencia meccset és tudom, hogy elég gyors, egész sokszor mozgató rugó ott elöl a támadásoknál. Jól helyezkedik, elég veszélyes a kapura is. És ami nem elhanyagolható: össze van szokva Villával. Persze szerintem senkinek sem lesz problémája azzal, hogy Villa nem itt játszott eddig, de ez most más téma.
Ami miatt még jó lehet Mata: még tényleg nincs olyan magas szinten, de még elég fiatal, ezért fejlődhet bőven, amiből akár nagyon jól is kijöhetünk, ha mondjuk 2 év múlva R10 szintű lesz (nem lesz, de a lényeget remélem értitek.

), egészen addig meg elfogadná szerintem, hogy néha, vagy kicsit többször Pedro kezdene helyette.
Pedrot meg ne szidja senki, nem érdemli meg. Mezőnyben nem végez munkát? És amikor utolsó emberként ment egy kontránál? Vagy amikor labdát szerez szinte azonnal egy rossz passz után? Támadásban meg egyértelműen, szemmel láthatóan sokat fejlődött az év során, így akár ő is tökéletes megoldás lehet hosszabb távon kezdőként. Mata meg lehet akár csak biztos, erős csere, aki hozzá tudna tenni a játékhoz. (Mert most a Barcával az a legnagyobb baj, hogy 11, esetleg 12 játékos van, akik iszonyat jól játszanak, aztán nagy az űr, vagy az életkorból adódó különbség.) Ezért csak akkor ha megy Ibra preferálnám a spanyol leigazolását.
Bojan meg nem eladó, ezt többször kifejtette a klub is és maga Bojan is, úgyhogy fityisz a MU-nak!