Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Namost, ahhoz nem szólok hozzá h még nem láttad, ez személyesmessideco írta:Tervezem a Star Wars-filmek megnézését. Úgy halottam, hogy nem sorrendbe jelentek meg, tehát a legutóbbi a legelső rész, de lehet, hogy tévedek. Ha valaki tudja, írja le. Köszi.

én a 2.évad miatt hagytam abba mert nem tetszett, akkor ha még a fanoknak se tetszett a 3. velem mi lesz?Pocs13 írta:Szerintem is a 3. egy kicsit gyengébb volt, de azért egy kicsit csalóka a kifejezés. Nekem az is nagyon tetszett, csak a többi túl magasra tette a lécetFecooo írta: a 3. évad kicsit gyengébb lett, de...
Szerintem is a 3. egy kicsit gyengébb volt, de azért egy kicsit csalóka a kifejezés. Nekem az is nagyon tetszett, csak a többi túl magasra tette a lécetFecooo írta: a 3. évad kicsit gyengébb lett, de...

Ahogy mondod..Fecooo írta:Fernando írta:Elkezdtem nézni a Dexter-t, eddig elég jó, rosszabbra számítottam. Nem szeretem az ilyen helyszínelős sorozatokat, meg nyomozósokat, de ez meg van spékelve azzal, hogy a tag nem 100-as, így még izgi lesz.
a 3. évad kicsit gyengébb lett, de...
a 4. évad végére borzongani fogsz és várni fogod nagyon szeptembert...( a folytatást)
a befejezés egészen egyszerűen zseniális lett és ha már kellően beleélted magad addig (sztem bele fogod), akkor komoly hatást fog elérni
(nálam elérte a célt
)
Fernando írta:Elkezdtem nézni a Dexter-t, eddig elég jó, rosszabbra számítottam. Nem szeretem az ilyen helyszínelős sorozatokat, meg nyomozósokat, de ez meg van spékelve azzal, hogy a tag nem 100-as, így még izgi lesz.
A szökevény, Életre-halálrabouba írta:Olyan filmeket keresnék amelynek a főszereplője valami szuperkém vagy ilyesmi, és közben beutazza világot,hogy mindenki az ő nyomában van..
olyasmikre gondolok ,mint a Bourne filmek,Hazugságok hálója ,Sakál..
Bírom az ilyen filmeket
Vagy akár a Hatodik érzékIlúvatar írta:Seven (1995 -ös filmfaithnomore írta:Tudtok ajánlani valami olyan filmet ami thriller féleség, de van benne elég sok misztikum van benne, és a végén elég erős cliffhanger?
Ilyen fajtára gondolok hogy pl. Felejtés, Lucky number Slevin, vagy a Tökéletes trükk.)
Érdekes lehet, főleg ha nem vesznek el a szálak közt.....

Seven (1995 -ös filmfaithnomore írta:Tudtok ajánlani valami olyan filmet ami thriller féleség, de van benne elég sok misztikum van benne, és a végén elég erős cliffhanger?
Ilyen fajtára gondolok hogy pl. Felejtés, Lucky number Slevin, vagy a Tökéletes trükk.

007bouba írta:Olyan filmeket keresnék amelynek a főszereplője valami szuperkém vagy ilyesmi, és közben beutazza világot,hogy mindenki az ő nyomában van..
Bírom az ilyen filmeket
Mission impossible 1-2-3?bouba írta:Olyan filmeket keresnék amelynek a főszereplője valami szuperkém vagy ilyesmi, és közben beutazza világot,hogy mindenki az ő nyomában van..
Bírom az ilyen filmeket

Fernando írta:Viharsziget: Most a végén megbolondult vagy sem? Az utolsó párbeszéd nem volt világos nekem.