Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát akkor asszonynak éppenpont megfelel. majd viszek mp3 lejátszót,hátha sz.arbence-barca írta:Nekem egyik barátom nézte meg, azt mondta nem rossz, de kicsit sok benne az érzelem. Többet nem tok róla mondanidaffy írta:srácok! perzsia hercege megéri a mozijegy árát? asszonyt vinném el rá...
a játék tetszett,a filmről olvastam jót és rosszat,de megnézném szívesen
Nekem egyik barátom nézte meg, azt mondta nem rossz, de kicsit sok benne az érzelem. Többet nem tok róla mondanidaffy írta:srácok! perzsia hercege megéri a mozijegy árát? asszonyt vinném el rá...
a játék tetszett,a filmről olvastam jót és rosszat,de megnézném szívesen
Nem rég néztem meg az Afterlife trailer -jét, és csalódtam megint. Miért? mert összevissza lopkodták különböző filmekből a jeleneteket. pl. Ultravioletből, vagy a Mátrix forradalmakból, vagy a penge című filmekből, és még sorolhatnék.miihii írta:Nekem speciel semmi gondom nem volt a folytatásaival,nagyon bejövős az egész széria.(Bár a 3. részben volt pár jelenet,ami egy kicsit sok volt nekem,de ennyi belefért...)Épp ezért kíváncsian várom már a folytatást,ami állítólag szept. 17-én jön ki,Resident Evil:Afterlife címmel.
SzívesenCharlie írta:Segített. Nagyon szépen köszönöm.nemtom99 írta:Probáld meg KMPlayer-el lejátszaniCharlie írta:Elkezdtem nézni a Kemény zsaruk sorozatot, most kezdtem a 2. évadot, nagyon nagyon tetszik. Annyi problémám van ezzel az évaddal, hogy egyszerre megy az eredeti angol szöveg és a szinkron, elég zavaró néhol. Van rá bármilyen mód, hogy kikapcsoljam az eredetit vagy bármi más egyéb módszer, hogy rendbe lehessen hozni? Elég tudatlan vagyok ilyen téren.
C.
C.
Segített. Nagyon szépen köszönöm.nemtom99 írta:Probáld meg KMPlayer-el lejátszaniCharlie írta:Elkezdtem nézni a Kemény zsaruk sorozatot, most kezdtem a 2. évadot, nagyon nagyon tetszik. Annyi problémám van ezzel az évaddal, hogy egyszerre megy az eredeti angol szöveg és a szinkron, elég zavaró néhol. Van rá bármilyen mód, hogy kikapcsoljam az eredetit vagy bármi más egyéb módszer, hogy rendbe lehessen hozni? Elég tudatlan vagyok ilyen téren.
C.
Probáld meg KMPlayer-el lejátszaniCharlie írta:Elkezdtem nézni a Kemény zsaruk sorozatot, most kezdtem a 2. évadot, nagyon nagyon tetszik. Annyi problémám van ezzel az évaddal, hogy egyszerre megy az eredeti angol szöveg és a szinkron, elég zavaró néhol. Van rá bármilyen mód, hogy kikapcsoljam az eredetit vagy bármi más egyéb módszer, hogy rendbe lehessen hozni? Elég tudatlan vagyok ilyen téren.
C.
Nekem speciel semmi gondom nem volt a folytatásaival,nagyon bejövős az egész széria.(Bár a 3. részben volt pár jelenet,ami egy kicsit sok volt nekem,de ennyi belefért...)Épp ezért kíváncsian várom már a folytatást,ami állítólag szept. 17-én jön ki,Resident Evil:Afterlife címmel.nemtom99 írta:
Ha már kaptár akkor ajánlom a Bioterrort :)az első rész után nem mertem megnézni a többit mert mindenki azt mondta h nagy csalódás.
Ha már kaptár akkor ajánlom a Bioterrort :)az első rész után nem mertem megnézni a többit mert mindenki azt mondta h nagy csalódás.messideco írta:Megnéztem a napokban pár filmet:
Kaptár- Kicsit össze-visszaság jellemezte,plusz nemértettem, hogy a csaj mit akart ellopni, mi volt a férjével stb. Mila Jovovich mindenért kárpótolt. Remélem a második része jobban fog tetszeni 6/10
A dárda vége- Apocalyptora hasonlító film, bár régebbi. Nekem tetszett, nincs annyi brutalitás benne. 8/10
Scooby-Doo - Abrakadabra - ez volt az első Scooby-Doo film, amit láttam, eléggé jó volt 7/10
Hát a T-Vírust. A fekete piacon milliárdokat ér. De azt hiszem, hogy nem eladni akarta, hanem bebizonyítani a világnak, hogy itt illegális kísérletek folynak. Le akarta buktatni az Umbrella céget. A férfi, az Alice "kamuférje", pedig pénz miatt akarta ellopni a T-Vírust. Nem kis pénzt adnak érte.messideco írta:
Kaptár- Kicsit össze-visszaság jellemezte,plusz nemértettem, hogy a csaj mit akart ellopni, mi volt a férjével stb. Mila Jovovich mindenért kárpótolt. Remélem a második része jobban fog tetszeni 6/10
Annyira akkor nem tetszhetett ha 7/40-et adtál rá.messideco írta:...Scooby-Doo - Abrakadabra - ez volt az első Scooby-Doo film, amit láttam, eléggé jó volt 7/40
Talma írta:chonggy: ment PÜ.
Végső Állomás 4: baromi rövid, első rész mindent vitt nálam, ez már nem nagyon tetszett.
Talma írta:
XviD/HD verzió érdekel?
köszi..kompalor írta: Itt lehet online nézni:
http://moovie.hu/eredmenyek/search&hun_ ... ubmit_y=0/
Itt lehet online nézni:chonggy írta:tudna valaki dobni egy oldalt,ahola DR.House-t tudom szinkronosan nézni vagy letölteni?
Szerintem nagyon gyenge. Nyilván vannak olyanok, akiknek bejön ez a fajta stílus, nekem nagyon nem. Túl sok érzelem volt benne, a lelki dolgok kaptak nagy szerepet. A harci jelenetek pedig egyszerűen gyengék és hiteltelenek.Sanama írta:Robin Hood-ról vélemény?
Ha szereted az elektronikus zenét (esetleg Paul Kalkbrennert), akkor mindenféleképp nézd meg!!! Hatalmas film, nagyon nagy zenékkel...gygerike írta:Berlin Callingot ki látta már? Mik a vélemények? Holnap gondoltam megnézzem ,de azért előtte rákérdezek
Nyugodjon Békében! Rengeteg jó filmje volt.lui1698 írta:"74 éves korában kaliforniai otthonában meghalt Dennis Hopper. A színész-rendező hosszabb ideje prosztatarákban szenvedett. Hopper legjelentősebb munkája a 60-as évek ellenkultúrájának emblematikus filmje, a Szelíd motorosok, amelynek nem csak egyik főszereplője, hanem rendezője is volt, de emlékezetes alakítást nyújtott többek közt az Apokalipszis most és a Kék bársony című filmben is."
R.I.P.
XviD/HD verzió érdekel?chonggy írta:tudna valaki dobni egy oldalt,ahola DR.House-t tudom szinkronosan nézni vagy letölteni?