Sergio Busquets

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.30. 23:52:10

Sőt! Pep inkább Maxwellt hozta középpályára,Keitát balra,véletlenül sem Touret be,áá dehogyis.
az a baj(?), hogy amikor ezt meghúzta, akkor be is jött neki. igen, nekem se tetszett a hiánya, de amíg a döntései nagyrészt bejönnek és idén is egy ilyen évet produkálunk, akkor ilyen szinten mégis hogy lehet osztani? nálam még mindig a csapat érdekei a fontosabbak, nem pedig egy-egy játékos igénye, mégha az egyik kedvencem is.
És egy ilyen év után,Pep képes olyat nyilatkozni,hogy neki kell Toure.

Ha pedig a te véleményedet követjük,épp,hogy nem kéne hozni senkit!
Toure itt volt idén,mégis a "félmegoldásos" Keita játszott középen,vagy akár Maxwell.
hogyne kéne neki. ha Busquets megsérül vagy eltiltják mégis ki játszik majd a helyén? ha Iniesta sérülésből lábadozikm és Xavinak méteres szakadás van a lábában ki játszik majd? egyedül Keita? ne írjunk már úgy, mintha nulla percet játszott volna. igenis játszott, és erre a játékmennyiségre miért ne lenne szüksége Pepnek megint? ha elmegy, akkor pont ezért kell valaki a helyére, hogy "átvegye" azokat a játékperceket.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.30. 23:43:48

Fecooo írta:kristop látom nem érted, h Sanama mire céloz... majd sztem el fogja magyarázni, én már nem fárasztom magam a folytonos ismétlésekkel...
nekem nincs bajom a katalánnal, itt nem ő a hibás, hanem kizárólag Pep a képmutatásával...
Fecooo!
Az utolsó mondatod helyes, reálisan látod, hogy ha valakit hibáztatni lehet, az Pep (én mondjuk nem hibáztatom, viszont azt elfogadom, hogy őt lehet ebben a helyzetben). Amire Sanama célzott Touré-val kapcsolatban...egészen eddig nem volt téma. Ő maga is csak az utolsó hsz-ében említette (csakis abban, előtte nem igazán erről volt szó). Ez előtt csak Busquets volt a téma jórészt (a mai vitán), Touré szóba sem került.
Sokan Busquets képességeit kérdőjelezték meg, és váltak ezáltal nevetségessé. Az ilyen hsz-ek igyekeznek mindig Busquets felelősségét felhozni Touré távozásában, mintha szegény Sergi gyerek találná ki minden meccsen a kezdő 11-et.
Illetve az is megfigyelhető, hogy minden egyes nap az első ilyen kritizáló hozzászóló mélyen hallgat arról, hogy Busquets a VB keret tagja. Csupán Pep bénaságának és rutintalanságának tudja be azt, hogy Busquets egyáltalán játszhat a Barcelonában. Arról már nem szól a fáma, hogy vajon Del Bosque is rutintalan lenne?! Persze, a jól megszokott válasz: "Marcos Senna hiányában játszhat csak a mi Busquets-ünk a válogatottban". Ami megint egy vicc, mert Busquets már 12 meccset játszott a válogatottban - attól függetlenül, hogy pályára léphetett-e a 33 éves Senna, vagy nem.
Úgy gondolom, hogy ennek a 4 vagy 5 embernek erős önkritikára lenne szüksége ezek után. De sajnos még mindig azt látni, hogy napról-napra újrakezdődik ez az egész, üres szavak terhelik a fórumot és laza kijelentések, amelyek -mint említettem- nevetségessé válnak a bizonyítás hiánya miatt.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.30. 23:41:47

ennyi, akár én is írhattam volna ;)

(és igen vastag bőr kellett Pep arcára, h ilyet lenyilatkozzon ilyen előzmények után...már bocsánat)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.30. 23:35:44

Fecooo írta:kristop látom nem érted, h Sanama mire céloz... majd sztem el fogja magyarázni, én már nem fárasztom magam a folytonos ismétlésekkel...
nekem nincs bajom a katalánnal, itt nem ő a hibás, hanem kizárólag Pep a képmutatásával...
Kristop, Toure Yaya a keret tagja volt idén is. Mégis Keitával operáltunk szinte egész évben,meg Busquetsel.

Sőt! Pep inkább Maxwellt hozta középpályára,Keitát balra,véletlenül sem Touret be,áá dehogyis.

És egy ilyen év után,Pep képes olyat nyilatkozni,hogy neki kell Toure.

Ha pedig a te véleményedet követjük,épp,hogy nem kéne hozni senkit!
Toure itt volt idén,mégis a "félmegoldásos" Keita játszott középen,vagy akár Maxwell.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.30. 23:34:08

Sanama írta:Srácok nemtudom, ha Toure után jön VKP akkor ennél is mérgesebb leszek Pepre.
Nem azért,de nekem nem fogja bemagyarázni senki sem,hogy nem üldözi el Pep Yayat. Mikor tökmind1 volt mi van, akkor is Keita-Busi volt fent,még inkább kitette Keitat balra,Maxwellt középre,csak ne Toure játszon...
És akkor most mondja hogy neki kell, persze.
Oké elmegy,de ha még utána idehoz valakit a helyére az lesz abszurd.
Engem is idegesített a Keita és Busi favorizálás mindenek felett, viszont ehhez Businak semmi köze. A kettő közül belőle legalább lehet vmi, vannak nagyon jó meccsei, szinte minden meccsen van kiemelkedő megoldása (aki ezeket nem veszi észre az vak, emiatt szerelmes belé Pep, ugyanis ő áll legközelebb a fiatal énéhez, a hátsó irányítóhoz).
Én is játszattam volna Yayát, Busi kárára, viszont Pep meg van róla győződve, hogy ő a hosszútávú megoldás a középpályára, így a fejlődését tartotta szem előtt. Yayának a kevés játéklehetőség miatt nem lesz maradása, így viszont kell egy új néger vkp (nem driszkiminációból kell néger, hanem mert fizikálisan brutálisak), aki Busi mögött elviseli a főleg padozást pár évig.
Be kell látni: Busi a kezdő, nekünk már jövőre is főleg, utána meg végképp mögé kell ember, nem a helyére. Touré nem alkalmas erre, mert túl jó hozzá. Jön helyette egy hasonló felépítésű vkp, akinek viszont elfogadja a szerepet egy ideig, ennyi a képlet. Mellesleg anyagilag is plusszosan jövünk ki belőle, ugyanis 15-20 millával fogunk olcsóbban vkp-t hozni, mint amennyiért elmegy Touré.

Se Cesc, se Iniesta, se Xavi nem vkp. Atomrobbanás esetén lehozzák a posztot, de hosszútávon nem lesz ilyen. Keita lehetne, viszont amióta itt van nem játszott ilyen poszton sztem.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.30. 23:30:35

kristop látom nem érted, h Sanama mire céloz... majd sztem el fogja magyarázni, én már nem fárasztom magam a folytonos ismétlésekkel...

Cooltiszo: egyértelmű, h ez az ok, itt a fő gond Pep magatartása... ha a külvilág számára is egyértelmű vmi, akkor miért kell ködösíteni, miért kell áltatni ezt a szenzációs focistát? nem kell és kész, nem ilyen mellébeszélés, h "fontos szerepet szánok neki, de mehet ha akar", ez nem tisztességes! basszus, ennyi erkölcs legyen már benne!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.30. 23:38:51-kor.
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.30. 23:25:36

nem. én azért utálom mert nagyon messze van a barcelona szinttől és ennek ellenére húdejó játékosnak van kikiáltva.
a tenerifeben jó lenne de nem itt. ha nem első számú játékos lenne, egy szót nem szólnék...
mégha így is lenne, akkor is gyakorlatilag csak ő volt a vkp posztra, meg egy pocsék formájú Touré. nem csodálom, hogy ő lett szépen lassan a stabil kezdőnk.
Srácok nemtudom, ha Toure után jön VKP akkor ennél is mérgesebb leszek Pepre.
ha elmegy az egyik legjobb vkp, akkor márpedig én elvárom, hogy keressenek a helyére valakit. ne kezdjünk már félmegoldásos Keitával, meg Maquezzel mint csere vkp egy évet.
s akkor most mondja hogy neki kell, persze.
ebben most mond el mi az abszurd? ha kell neki, de Touré mégis távozik, alkkor kell egy játékos aki elvégzni ugyanazt a feladotot, amit Pep Tourénak szánna.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.30. 23:03:55

Srácok nemtudom, ha Toure után jön VKP akkor ennél is mérgesebb leszek Pepre.
Nem azért,de nekem nem fogja bemagyarázni senki sem,hogy nem üldözi el Pep Yayat. Mikor tökmind1 volt mi van, akkor is Keita-Busi volt fent,még inkább kitette Keitat balra,Maxwellt középre,csak ne Toure játszon...
És akkor most mondja hogy neki kell, persze.
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.30. 22:55:04

Fernando írta:Most komolyan azért szidjátok meg utáljátok, mert őt tette be Pep többször? Mekkora szánalom már ami itt megy.

Év elején voltak megingásai, de szerintem a szezon hajrájára ismét nagyon jó formában volt.

Nem állítom, hogy jobb, mint Touré. Az elefánt jelenleg jobb megoldás a vkp posztra, de azért nevetséges, röhejes túlzásokba esnek itt páran.

Ha meg megy Touré, szerintem így is-úgy is érkezni fog valaki a helyére, Sergi ide, Sergi oda. Egy vkp-val nem lehet kihúzni egy szezont. (Keita lehet megy, de ha nem akkor is balközépként nyomatjuk, Márquez meg 70-80, hogy megy).
Első részével egyetértek, szánalmasak az itt áskálódó emberek.

Viszont sztem nem jön vkp. Ha jön Cesc akkor ő tud ott játszani, Keita szintén, Iniesta is játszott már ott, Csigrinszkijre is emlékszem, sőt Piquére is. Szóval ha kiesne Sergio, lehetne házon belüól pótolni.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.05.30. 22:53:56

visca el barca írta:
Fernando írta:Most komolyan azért szidjátok meg utáljátok, mert őt tette be Pep többször? Mekkora szánalom már ami itt megy.
nem. én azért utálom mert nagyon messze van a barcelona szinttől és ennek ellenére húdejó játékosnak van kikiáltva.
a tenerifeben jó lenne de nem itt. ha nem első számú játékos lenne, egy szót nem szólnék...
Ha ezt komolyan gondolod, akkor szerintem elkéne gondolkodnod néhány dolgon. :D Tényleg kabaré amit itt csinálnak néhányan. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.30. 22:48:14

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.30. 22:17:02

Most komolyan azért szidjátok meg utáljátok, mert őt tette be Pep többször? Mekkora szánalom már ami itt megy.

Év elején voltak megingásai, de szerintem a szezon hajrájára ismét nagyon jó formában volt.

Nem állítom, hogy jobb, mint Touré. Az elefánt jelenleg jobb megoldás a vkp posztra, de azért nevetséges, röhejes túlzásokba esnek itt páran.

Ha meg megy Touré, szerintem így is-úgy is érkezni fog valaki a helyére, Sergi ide, Sergi oda. Egy vkp-val nem lehet kihúzni egy szezont. (Keita lehet megy, de ha nem akkor is balközépként nyomatjuk, Márquez meg 70-80, hogy megy).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.30. 20:26:56

kár h ő iránta nem érdeklődik senki :cry:

a cityt meg a cselzit se értem h miért az állandóan padozó touré kell nekik.. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.30. 20:13:18

Tyűűű miket olvasni itt, ismét jót nevettem. Komoly hozzászólások, komoly emberektől!!!
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.30. 20:09:44

Attól még, hogy nem írtad oda a "HA" szócskát a mondat elejére, a jelentése nem változik. Tehát erre az a válaszom, hogy (ha) öreganyám villamos lett volna...
Egyébként Senna már a 34-hez közelít.
A minimális tisztelet és megbecsülés is hiányzik egy nagyon jó Barca-játékossal szemben. ÉS ez gusztustalan.
Úristen. Azt hiszed azért nem írtam oda a HA szócskát. Jézusom...
Akkor mondom neked kijelentő módban.
Senna sérült. Busquets ezért lehet a kezdő közelében .

Egyébként LG szavait adom teljes mértékben.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.30. 20:07:59

Jézus. Szánalmas ami itt megy. Busquets falábú. Igen, gratulálok hozzá.

Azért utálni, nem tisztelni valakit meg kiszorítja a picit kedvencet? Szánalom.

Sennát baromira ki kellett szorítani, tényleg. Egész szezonban sérülésekkel küzdött, ha játszott is vagy megsérült vagy 50%-os volt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
koboz
Barça C

2010.05.30. 20:05:53

szerintem ez a barca jó ahogy van... csak etot nem kellett volna eladni!
Yaya maradjon!!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.30. 19:55:38

Atyavilág...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.30. 19:51:10

nem gondoljátok ? Rolling Eyes
Nem. :wink: Raul Bravo is anno stabil kezdő volt a válogatottban. Az ő helyzete hasonló buzkecéhoz, ő is falábú volt, és egy időben mégis úgy nézett ki sokra viheti.
gygerike
Entrenador del Barça

2010.05.30. 19:45:34

LG írta:
A minimális tisztelet és megbecsülés is hiányzik egy nagyon jó Barca-játékossal szemben. ÉS ez gusztustalan.
Egy pénzéhes színész-bohócról van szó :roll: Nem győzőm hangsúlyozni, h szimplán szerencsés a kölök. Annyira jó csapat van körülötte, mind a Barcelonában, mind a válogatottban, h még egy buta hibái, eladott labdái is beleférnek. Vicc, h ez az ember szorít ki egy Tourét, ill. egy Sennát.
Csak nincs akkora szerencséje hogy 2 edzőnél is preferálják a játékat. Jó nem mondom hogy jobb mint Toure de jó úton halad a srác. Az meg hogy a válogatottból is kiszoritott 1 nagy nevet az már téll jelezz vmit nem gondoljátok ? :roll:
Visca El Barca
Kép
xavi12
Barça B
Kapcsolat:

2010.05.30. 19:43:18

Busi szerintem ügyes játékos viszont az igaz hogy van mit még tanulnia. Én nem értem hogy Keita -t miért játszatja annyit Pep .Szerintem jobb lenne Yaya nem szeretném hogy eligazolna de annyira nem is a kedvencem hogy könnyeket hulassak.
SZILIandBARCA
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.30. 19:37:25

Egy pénzéhes színész-bohócról van szó :roll: Nem győzőm hangsúlyozni, h szimplán szerencsés a kölök. Annyira jó csapat van körülötte, mind a Barcelonában, mind a válogatottban, h még egy buta hibái, eladott labdái is beleférnek. Vicc, h ez az ember szorít ki egy Tourét, ill. egy Sennát.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.30. 16:06:10

visca el barca írta:
Mikaos írta: És Del Bosque-val mi a helyzet? Ő sem látja, hogy Busquets "bőven nincs olyan jó játékos, hogy helyet követeljen magának a kezdőben" a spanyol válogatottban is? Ráadásul ott lesz a VB-n is.
lerágott csont.
ezerszer el lett magyarázva, hogy a spanyol válogatottban xabi alonsot leszámítva nincs egyetlen épkézláb vkp és eggyel nem lehet nekifutni egy vb-nek.
ennyi. csak ezért van ott a keretben 8)
Ezerszer el lett magyarázva, hogy Busquets nemcsak a keretben van, hanem kezdő is, ráadásul nemcsak az utolsó meccsen!
Érdekes módon, már 12 meccsen játszott Busquets a válogatottban. Biztos mindegyiken sérült volt Senna és X.Alonso :D :D lol
Sanama írta:Senna egézséges lenne Busquets Barcelonaban pihenne .
Az EB-t nyert csapatnak Senna alapembere volt.
Attól még, hogy nem írtad oda a "HA" szócskát a mondat elejére, a jelentése nem változik. Tehát erre az a válaszom, hogy (ha) öreganyám villamos lett volna...
Egyébként Senna már a 34-hez közelít.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.30. 15:57:25

Touré eligazolása miatt utálni pár embernek Busi-t marhaság. Csak Pepnek van köze Touréhoz.
Busi pedig még legalább 10 évig kezdő lesz a válogatottban, figyeljétek meg. Most segített neki, hogy Senna sérült volt, viszont innentől nem fogja kiengedni a kezéből a válogatott tagságot, több mint 10 évvel fiatalabb mint Senna, Alonso meg nem szó szoros értelmében vett vkp.
Aki nem látja a fejlődését, az nem tudom mit néz. Pep első évének elején még igen gyenge volt, viszont Pep ismerte és igaza is lett, ugyanis hihetetlen sokat fejlődött. És még most is folyamatosan fejlődik. Ha lecsökken a buta hibák és labdaeladások száma, akkor sokáig kezdő lesz nálunk és a válogatottban is.
KardosAndrásBarca
Barça C

2010.05.30. 15:09:30

kabekabe írta:Busi kinőtte magát, nagy tehetség, beleillik a játékunkba. A válogatottban nem lennék meglepve ha egy-két meccsen akár kezdő is lenne, cserének az elsők közt les. Volt már olyan barátságos meccs ahol a kapitány azt mondta az ő beállítása hozta meg a változást a csapat játékában, azt mondta remekül irányította a csapatot mind a két tizenhatos előtt.

Ugyan hajlamos műesésekre, de CR szintre ne tegyük már. És halkan jegyem meg, ha ő ennyitől végtelenül ellenszenves lesz, akkor Danival mi a helyzet? Ő többet szokott színészkedni.

Szépen fejlődik, bár helyenként a játéka lassú és könnyelmű, ennek ellenében viszont egyre kreatívabb, fizikálisan is erősebb, megbízhatóbb. Lassan Yaya szintű játékos lesz. Nem jobb, de ha rosszabb is, akkor sem sokkal már.

Hatalmas húzás volt Peptől! őszintén gratulálok Pepnek és Serginek is!
Teljesen egyet értek!
Szerintem 1-2 év és már Tourénál is jobb lesz!
Válasz küldése