Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért nem nyomott le annyira simán,ha nem ilyen lenne a szervezete és nem lenne ennyire szivós akkor bajnokok sem lettünk volna,mert izomszakadással játszott az utolsó fordulókban,s csak azért játszott,mert játszania kellett,mert nem volt más helyette,nagy kockázat volt benne. Ha mindhárman (Xavi,iniesta,Cesc)egészségesek akkor is minden 3. meccsen bármelyikük leülhet a padra,s aztán csereként beállva a 60. perc környékén uj lendületet adhat a csapatnak. Én nem értem mi ezzel a baj,oké hogy az 50 milla sok,ezt aláirom,de szakmailag simán megoldható lenne,hogy mindhárman eleget játszhassanak,legalábbis szerintem.MichaaBee írta: Mondjuk a 30 éves Xavi simán lenyomott 60 meccset egy szezonban, Iniesta meg ha épp nem sérült, akkor másnak csak a pad jut. Ne csak azzal számoljunk, hogy mi van, ha kidől a 2 ászból valamelyik, hanem azzal is, hogy mi van ha végigtolják a szezont. Ha valamelyik kidől, akkor játszik Thiag, JdS, Keita (+remélem Touré) 10 meccset, ha meg nem dől ki egyik sem, akkor meg 50-ért befűtöttük a kispadot...
Itt most nem nagyon került szóba Ibra. De hogyha annyira probléma, akkor úgyis mondhatom, hogy Pedro,Bojan, vagy Villa lesz a szélen...míg Ibra középenAttika 25 írta:Lemaradtam valamiről és Ibra-t már el is adtuk? Vagy megy a Barca Athletic-be,esetleg pályamunkást csinálunk belőle évi 10 milláért?Mikaos írta:Ahogy Charlie is beillesztette a képet, az egy simán elképzelhető taktikai hadrend a meccsek felén. A másik felén meg úgyis valamelyik középpályásunk hiányozni fog sérülés miatt (sajnos ezt bele kell kalkulálni), így akkor maradhat a megszokott 4-3-3 Pedro-val vagy Bojannal a szélen.
Ezen én is nevetekDe minek 50 milliót kiadni egy játékosra aki alapvetően PADOZNA???? Bizisten nem értelek benneteket.
Ibrával karöltve 110 milliónk fog a padon ülni. A Mu elleni döntőben a pályára lépő játékosok cseréstől mindenestől 78 millióba kerültek a klubnak. Egyszerűen luxus lenne leigazolni Cescet, főle ennyiért.
Mondjuk a 30 éves Xavi simán lenyomott 60 meccset egy szezonban, Iniesta meg ha épp nem sérült, akkor másnak csak a pad jut. Ne csak azzal számoljunk, hogy mi van, ha kidől a 2 ászból valamelyik, hanem azzal is, hogy mi van ha végigtolják a szezont. Ha valamelyik kidől, akkor játszik Thiag, JdS, Keita (+remélem Touré) 10 meccset, ha meg nem dől ki egyik sem, akkor meg 50-ért befűtöttük a kispadot...Mi az hogy padozna? 2 posztra 3 ember nem hiszem olyan baromi sok lenne és ha csak a tavalyi szezonból indulunk Iniesta pl. mennyit volt sérült? Addig ki volt helyette? Ja, hogy Keita, igazatok van ő sokkal jobb megoldás Cesc helyett. Igen nagy a valószínűsége hogy alapvetően padozni fog Cesc és a 30 éves Xavi 60 mérkőzést lenyom a szezonban.
Lemaradtam valamiről és Ibra-t már el is adtuk? Vagy megy a Barca Athletic-be,esetleg pályamunkást csinálunk belőle évi 10 milláért?Mikaos írta:Ahogy Charlie is beillesztette a képet, az egy simán elképzelhető taktikai hadrend a meccsek felén. A másik felén meg úgyis valamelyik középpályásunk hiányozni fog sérülés miatt (sajnos ezt bele kell kalkulálni), így akkor maradhat a megszokott 4-3-3 Pedro-val vagy Bojannal a szélen.
Nekem ez a felállás sem tetszik. Iniesta-nak középen a helye,Xavi mellett. Ha marad Ibra akkor ugy kellene kezdeni a szezont,hogy Ibra középen,Villa tőle balra (de nem a vonal mellett),középpályán meg Xavi-iniesta (őket rotálná Cesc) plusz egy vkp,aki ugyis Busi lesz. Aztán ha nem működik ez a felállás valamiért,mondjuk Ibra gyenge lesz stb. akkor lehetne variálni rajta,hogy Villa be középre,a szélen meg Pedro,vagy Bojan középre,Villa bal felé húzódva,vagy esetleg Iniesta a bal oldalra középre meg Xavi-Cesc,de Init én csak ha nagyon nincs más lehetőség akkor raknám a szélre,mert ő Xavi mellett az igazi,s Xavi is jobb ha Ini van mellette.Charlie írta:Mi lesz akkor, ha nem padra érkezik Cesc?...
Bocs, de ezeken a hozzászólásokon tényleg nevetekmindorokke_barca írta: De minek 50 milliót kiadni egy játékosra aki alapvetően PADOZNA???? Bizisten nem értelek benneteket.
Ibrával karöltve 110 milliónk fog a padon ülni. A Mu elleni döntőben a pályára lépő játékosok cseréstől mindenestől 78 millióba kerültek a klubnak. Egyszerűen luxus lenne leigazolni Cescet, főle ennyiért.
Charlie írta:Mi lesz akkor, ha nem padra érkezik Cesc?
Netán ez beigazolódik.
C.
De minek 50 milliót kiadni egy játékosra aki alapvetően PADOZNA???? Bizisten nem értelek benneteket.Ez igaz,ezért is mondom én is hogy a középpályán Cesc érkezésével 2 posztra lenne 3 ember,ami egyáltalán nem sok,sőt,megkockáztatom,hogy lesz amikor kevés is lesz,mert jön egy sérült,s akkor már a padról megint Keita fog jönni mint kreativ játékos. S ezzel nem őt akarom bántani,de ő kreativitásban közelében sincs ennek a trio-nak,ő másban jó.
Ez igaz,ezért is mondom én is hogy a középpályán Cesc érkezésével 2 posztra lenne 3 ember,ami egyáltalán nem sok,sőt,megkockáztatom,hogy lesz amikor kevés is lesz,mert jön egy sérült,s akkor már a padról megint Keita fog jönni mint kreativ játékos. S ezzel nem őt akarom bántani,de ő kreativitásban közelében sincs ennek a trio-nak,ő másban jó.mindorokke_barca írta:
Iniestanak a középpályán van a helye. A bal támadó szerep mindig kényszermegoldás volt, soha nem is játszott ott igazán jól.
Ki mondta hogy padoztatná bárki? Annyira sok 2 posztra 3 ember,hogy egy idényben van 60 meccs ne játszhatna mindenki még akkor is ha nincs sérülés? Egy csapat nem 11 játékosból áll,simán lehetne úgy játszatni őket,hogy mindenki elégedett legyen a helyzetével,s akkor még nem beszéltem a sérülésekről,amig sajnos biztos lesznek.. Nem hiszem el,hogy ki kell forgatni a mondanivalókatStoichkov írta:
- a másik pedig, hogy "4-5 éve van már csak xavinak ezért ideje keresni az utódját" ... ezt komolyan gondolta a kedves fórumozó, hogy 4-5 évig padozik egy cesc szintű játékos + fizetjük az évi 8-10 milláját, csak hogy tuti legyen 5 év múlva az utód?
Iniestanak a középpályán van a helye. A bal támadó szerep mindig kényszermegoldás volt, soha nem is játszott ott igazán jól.- xavi,ini,cesc + vkp (pl busquets) simán lehet egyszerre a pályán, ha ini megint bal szélsót játszik elöl, nekem tetszene ez a felállás
Szerintem simán összejöhet a Xavi, Ini, Fabi kp.LM10 írta:Egyébként ha jönne Fabregas, és Touré menne, akkor néha összejöhetne a Cesc-Xavi-Iniesta kp is. Tegnap néztem Barca TV-t, és ment a 07/08-as szezonból egy Atma elleni meccsünk amit meg is nyertünk, a Iniesta,Xavi,Deco kp-val. Iniesta volt aki hátrébb volt.
De persze ezt a megoldást csak alkalmanként.
Küzdött?MR. TROMORT777 írta:Nem ment neki az tény, de mindig hajtott és küzdött.noname írta:Én őszintén megmondom, nem engedném el ingyen Henryt. Van még 1 év a szerződéséből és egész idényben lusta volt, magasról tett a csapatra. Nem érdemli meg h ingyen elengedjük. 5-6 milla teljesen reális összeg lenne érte, ennyit simán kéne kapni. Persze Laportának mindig is nagy kedvence volt, szóval valszeg megadja neki ezt a privilégiumot.
Bőven vissza hozta az árát mezeladásokkal és reklámokkal szóval nem hinném, hogy tőle kellene sajnálni azt a pár millát.
Nem ment neki az tény, de mindig hajtott és küzdött.noname írta:Én őszintén megmondom, nem engedném el ingyen Henryt. Van még 1 év a szerződéséből és egész idényben lusta volt, magasról tett a csapatra. Nem érdemli meg h ingyen elengedjük. 5-6 milla teljesen reális összeg lenne érte, ennyit simán kéne kapni. Persze Laportának mindig is nagy kedvence volt, szóval valszeg megadja neki ezt a privilégiumot.