Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lecrackelted?Gauchomester írta:Srácok, leszedtem a FIFA 09-et, feltelepítettem, de amikor elindítom, regisztrácós kódot kér, de többfélét is beírok, kiírja, hogy érvénytelen. És a játék csomagolásán találom meg, vagy a regiszt. e-mailben. De már mindent csináltam, de semmi. Érvénytelent ír ki. Mit tehetnék?
1. Én is onnan szedtem pár hete, de mondták, hogy nagy.Messithebest írta:Ezt az aláírásképek menüből szedtem,de szerintem nem széles.S.Agüero írta:OFF: Messithebest!: Túl széles az aláírásképed!
de ha lekicsinyíted azt megköszönöm.
Ezt az aláírásképek menüből szedtem,de szerintem nem széles.S.Agüero írta:OFF: Messithebest!: Túl széles az aláírásképed!
Szia.messideco írta:Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e játszani online a nem eredeti fifa10-et? Hamachival is jó lenne. Ha valki tudja, írjon plz.
Y-t nyomva tartod és közben nyomod meg a D-t.Kalap1988 írta: Egyszerre vagy egymásután? Mert nekem mindig csak ellövi simán.
Kalap1988 írta:Egyszerre vagy egymásután? Mert nekem mindig csak ellövi simán.Messithebest írta:Gauchomester írta:Légyszi mondjátok meg, hogyan lőhetek a FIFA 10-ben a kapus felett nyesve átemelt labdát:D sorra kapom az ilyen gólokat, és idegesít, hogy én meg csak mellettük gurítom be
:D
Nyomd meg az Y+D-t és úgy.
Pontosan! Én a 09-ben a Metzel jutottam fel az első osztályba és úgy hogy nem igazoltam senkit! Aztán úgy döntöttem az első osztály kicsit húzósabb lesz így INGYEN(!) megvettem Tevezt, CR-t, Abidalt és Quaresmat (persze nem rögtön az elején) és simán nyertem a bajnokságot. Ez kicsit ciki lenne a nagy kluboknak hogy ingyen elmennek egy francia éppen feljutó csapatba. Egyébként kicsit lehúztak ezek a játékosok mert szinte mindnek 120ezer felett volt a heti fizetésükVaratrix írta:Szerintem az zavaróbb lenne, ha Messi karierje végefelé pedig egyátalán nem lennének sztárok.
A FIFA kiválasztott egy-két embert akik a játékban a jövő "aranylabdásai".
Szerintem ez teljesen helyén van.
Ugyanakkor az átigazolások lehetnének földhözragadtabbak, mert ez nem manager mód, hanem FIFA álom 11 mód.
Legendás módon 3 év alatt megnyerem a Bl-t a Southhamptonnal, vagy a Murciával, csak azért mert megalapozzák a költségvetést a szabadúszók.
Egyszerre vagy egymásután? Mert nekem mindig csak ellövi simán.Messithebest írta:Gauchomester írta:Légyszi mondjátok meg, hogyan lőhetek a FIFA 10-ben a kapus felett nyesve átemelt labdát:D sorra kapom az ilyen gólokat, és idegesít, hogy én meg csak mellettük gurítom be
Nyomd meg az Y+D-t és úgy.
Alapon német volt.A nyelvválasztást ki sem írta,betetettem az Xboxba és egyből német menü,német kommentár,és németül voltak a csapatok is.daffy írta::O nem lehetett nyelvet állítani vagy csak a hangulat miatt toltad némettel?Barca_10 írta:És ebben angol a kommentátor?Mert a 2006-osban megvolt a játéknak az a hangulata,hogy német volt a kommentátor,és a menü is meg minden.Csak mondjuk én(még)angolt tanulok,és azt nem nagyon értettem,de azért megoldottam.És az igaz,hogy benne van az az idegesítő vuvuzela is?
Gauchomester írta:Légyszi mondjátok meg, hogyan lőhetek a FIFA 10-ben a kapus felett nyesve átemelt labdát:D sorra kapom az ilyen gólokat, és idegesít, hogy én meg csak mellettük gurítom be
PS-en L1+O. Gyanítom PC-n ennek megfelelői.Gauchomester írta:Légyszi mondjátok meg, hogyan lőhetek a FIFA 10-ben a kapus felett nyesve átemelt labdát:D sorra kapom az ilyen gólokat, és idegesít, hogy én meg csak mellettük gurítom be
Szia,Barcaádám írta:szerintem elég jó csak túl sok a távoli lövés és a kapusbakikat inkább ne rakj bele, és nevezd át mert ezen a címen senki nem fogja megtalálni..
a zene az nálam nagy + pont
Szerintem az zavaróbb lenne, ha Messi karierje végefelé pedig egyátalán nem lennének sztárok.bence-barca írta:Én azt nem szeretem a "fifákban", h túloznak. Mert eléggé kétlem, h mondjuk Wilshere lesz olyan jó, mint most Messi (93-as lesz) v pl. Barazite (Arsenal ifi) nem hinném, h CR szintű játékos lesz. Persze ez nekem jó, h egy bomba erős csapatom lesz, de nem hinném, h ez megvalósulhat. Meg hogy aki Arsenal ifi az min. 84-es lesz... egyáltalán nem reális :/