Boixos írta:murinnyó senkit és semmit sem tisztel az éppen aktuális csapatán kívűl.
akkor miért várja el valaki azt, h az ellenfelei játékosai-vezetői-szurkolói közül bárki tisztelje akármilyen szinten?
sztem ebben a fsziban azon kívűl, h ő is ember, semmi mást sem kell különösebben respektálni, ugyanúgy kell hozzá viszonyulni, ahogyan ő másokhoz.
ennyi.
Szerintem epphogy o leszarja, hogy ki mit gondol rola meg ki tiszteli. Egyvalamit lehet azert respektalni benne, az pedig a tudasa.
lluisllach89 írta:2: Akkor itt egyedül te "látod" a meccseket? Mi csak nézzük?
Ezt mindenki, akit ismerek es valamivel tobb koze van a focihoz, mint az, hogy szurkolo, ugyanigy latja. Nehez is lenne mashogy latni. Itt is vannak boven, akik egyetertenek velem, szoval ne aggodj, nem csak en latom.
gabó írta:De tudni kell veszíteni is, méghozzá emelt fővel ha lehet! Ez vonatkozik Morunhiora és az idei bajnoki küzdelmekre is a Real Madrid részről!
Ezt teljes mertekben adom! De ezt a Barcanak es a Barca drukkereknek is meg kene vegre tanulni, mert nem igazan ment pl. az Inter ellen. Tisztelet a kivetelnek. Szoval jo lenne egy sportszeru bajnoskagot latni, akarmi is a vege.
"A Curva Nord Nerazzurra szeretne köszönetet mondani José Mourinhónak az Internél töltött két évért. A média képmutatósága ellen irányuló tetteidnek talán soha sem lesz utóda. Az Inter együttesét támadók elleni fellépésed örökké az emlékünkben fog élni."
Na errol beszeltem.