Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
miihii
KHAL

2010.05.29. 21:59:05

-Prince- írta:
Jogos volt a kiállítása? Nem. Hazudtak? Igen, a felvételen látszik minden.
El kéne dönteni, hogy sportszerű, illetve etikus dolog-e a bírók tevékenységét az ügyben érintett feleknek kommentálni, minősíteni, és ennek megfelelően, egységesen elbírálni. Tudtommal a többség álláspontja mindig is az volt, hogy csöndben kell lenni, akkor tessék úgy lenni. Ha pedig ellenkező a felfogás, akkor ne tessék a másik felet ilyenekkel vádolni.

Egyébként pedig Mourinho egy napja a Real Madrid edzője, emlékeim szerint nem tett ezalatt inkorrekt megjegyzést a Barcelonára. A múlt alapján való megítélés pedig ismét kétélű fegyver: egy bizonyos Zlatan Ibrahimovicot tudnám felhozni példaként, de akár Dani Alvest is: mindkettejük magatartása - hogy így fogalmazzak - (esetenként) ellentétes a nagy katalán értékekkel, ám mégis az egekig vannak magasztalva, amikor hozzájárulnak a csapat sikereihez, s nem hiszem, hogy bárki is az egyikük miatt eltántorodott volna a katalán csapattól...

Szóval kettős mérce helyett próbáljunk tisztán látni. Főleg egy olyan vitában, aminek alapot többnyire csak az előítéletek adnak, hiszen még meg sem érkezett Madridba...
Értsétek meg már végre,h nem a madridi Murinnyoról van szó!Nem azért vagyunk ki rá,mert a reálban h viselkedett,hsiz' te magad mondod,h még meg sem melegedett ott.Akkor mi alapján kellene,h megváltozzon a véleményünk?Eddig ezt csinálta,ennyi.
Murinnyo gyökérkedett az ellenfelekkel szemben,akárhol is volt?Igen.Változni fog ez?Lehet (,bár erősen kétlem.)Zlatan arcoskodott a csapataiban?Igen.Változott ez,mióta ide került?IGEN!Ezen mi a kettős mérce? :shock:
Akkor lenne az,ha továbbra is f.sz módjára viselkedne a pályán,de mivel már BARCÁs,elnéznénk neki.
Pep esetében meg van egy aprócska különbség.A videó alapján nyilvánvaló,h semmi olyat nem mondott,amiért pirosat kellett volna kapnia.Mégis megkapta,ráadásul olyan dolgokat írtak a jegyzőkönyvbe,amik nem igazak.Ő kiáll magáért és az igazáért,h ne büntessék már olyanért,amit nem is tett.Tehát szándékosan akarják befeketíteni.Murinnyo esete meg olyan,h többnyire nem az ártatlanságát bizonyítandóan dumál rá a másikra a nyilvánosság előtt.
Megint egy elég faramuci példa erre:
Ellopnak egy autót.Rá akarják verni a balhét olyasvalakire,akinek bizonyítéka van,h nem tehette.Erre meghamisítják a jegyzőkönyvet és mégis őt vádolják.A tényleges autótolvaj meg sz.rozza a többi kollegát,h ő a legnagyobb autótolvaj,mindenki más smafu.Sz.rozza az autó tulaját,h milyen egy gagyi autója van (volt :P ),sz.rozza,mert csak félig volt a tank,sz.rozza a forgalmat,h nem tér ki mindenki az útjából,mert ő éppen menekülőben van és ha Ő megy arra,akkor köteles lenne mindenki azonnal felmenni előle a járdára.Sz.rozza az utat,mert tele van kátyúval és így tönkremegy a friss szerzemény lengéscsillapítója.Stb,stb...
Asszem kábé érzékeltettem a különbséget a két ember között.Nagyjából ez van a két edző megnyilvánulása(i) közt is.Pep a védelmében szólalt fel,Murinnyo pedig általában támadólag nyilvánul meg.

Olyan vita,amiben előítéletek alapján foglalunk állást?Igen,de mi más alapján kellene?Azért,mert már a reál edzője,így tiszta lappal indul és máris kezesbárány lenne?Egy cserépedénynek ismertem meg és eddig az égvilágon semmit nem tett ennek megváltoztatásáért.Lehet,h fog,de éppen a reálból sugározó übermensch érzés miatt kábé nullával egyenértékű ennek az esélye.Szerintem.Zlatant egy cserépedénynek ismertem meg és az ő esetében is kétkedve fogadtam a változást,de úgy tűnik ebben az esetben (eddig) tévedtem.Tehát mindkettőnél a mai tényállás szerint ítéltem meg a szitut (és persze a szubjektív véleményem/megítélésem alapján) és csak az eddig látottak alapján.De tényleg kérdem én,mi más miatt lehetne,mint a múlt alapján?Annyi előnye van Zlatannak,h neki van már egy év jó magaviselete.De ettől még a szememben nem lesz mintapéldány!
Ez kettős mérce?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.29. 20:38:25

Boixos írta:ha murinnyo mondjuk megnyeri a bl-t a reallal, akkor az eddig sem kicsi ázsiója és egója az egekig fog nőni.
ha nem nyeri meg, sztem a kutya sem fog "emlékezni" az előbbi sikereire, egy bukott edzőként kezelik majd. legyen így.
Így lesz, az utóbbi. Eddig minden nagy edző megbukott a Madridban. Ott az az elvárás, hogy évről-évre mindent megnyerjen a csapat, de ennek nem lehet eleget tenni. Tehát mindig bukás a vége.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.05.29. 20:10:09

ha murinnyo mondjuk megnyeri a bl-t a reallal, akkor az eddig sem kicsi ázsiója és egója az egekig fog nőni.
ha nem nyeri meg, sztem a kutya sem fog "emlékezni" az előbbi sikereire, egy bukott edzőként kezelik majd. legyen így.
a jövője szempontjából neki sem mindegy, h milyen lesz a madridi működése, nagyon nem az. eddig ugyanis az az imázsa, h akárhova teszi be a lábát, ott sikeres brigádot csinál, nem is akármilyet. remélem, a madriddal ez nem fog neki összejönni, és megég perezzel meg az egész sleppel együtt.
egy biztos, itt pofázással nem fog semmire sem menni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Asys
Entrenador del Barça

2010.05.29. 20:05:53

Mourinho egy kedves, szimpatikus ember, de nagyon rossz edző.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.29. 19:54:44

daman írta:
Kalap1988 írta:Hát azért a Magyar Hírlap rendes forrás. Az internetes szennylapoknál sokkal hitelesebb, amiket ide szoktatok belinkelni sokan. Szóval nézzétek meg nyugodtan abban...
Jo, de ezt most nem kotekedesbol kerdeztem, hanem mert megneznem azt az interjut es ugy sejtem, hogy nem a Magyar Hirlapnak adta.
Bocsánat akkor félreértettem. Sajnos nem a lapnak adta és nem is írták oda, hogy honnan származik, de nézd meg benne azért, sztem az online változatban is meg van. Na meg is van: http://www.magyarhirlap.hu/sport/madrid ... holaz.html
gabó
Barça B

2010.05.29. 19:49:39

"meg ugyanugy ott az elso meccs, ami lehet, hogy neked mak vagy akarmi mas, de gyakorlatilag egy taktikai oktatofilm is lehetne (akarcsak a Chelsea elleni londoni meccs)" by daman

Azért a tavaszi Real - Barca is egy elég jól sikerült taktikai oktatófilm volt.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.05.29. 19:46:12

daman írta:
lluisllach89 írta:2: "Ha ertenel valamit a jatekhoz, rajonnel, hogy o a legjobb edzo jelenleg".
Mert? Mi bizonyítja? Nem kell degradálóan személyeskedni meg általános igazsággá tenni a szubjektív véleményed.
Vagy kiosztották megint a "valamelyikszázadvitathatatlanul legjobbja" díjat neki? Nem.
Nyert 3 címet. Nagy dolog, de nem bizonyítja hogy ő a legnagyobb.
Ha meg a focit címekre és gólra játszák, akkor Pep a legnagyobb. De azt nem mondhatod mert madridista vagy. Akkor a címek száma( függvényben az évek számával) számít vagy a hovatartozás? Mert Pep el lett intézve hogy újonc, ezzel a kerettel könnyű meg ilyen.

A másik: Te a milánói Inter-Barcát a blánkó szemüvegeddel nézted. Meg le lett focizva a Barca, meg egyértelmű Inter továbbjutás. Persze.

Aki nemcsak vegignezi, hanem latja is a meccseket, annak eleg egyertelmu, hogy Mourinho manapsag a tobbi edzo felett all.
:
1: Még mindig itt a szerkeszt gomb.
2: Akkor itt egyedül te "látod" a meccseket? Mi csak nézzük?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
gabó
Barça B

2010.05.29. 19:36:48

[quote] A fociban nyerni kell![/quote]

De tudni kell veszíteni is, méghozzá emelt fővel ha lehet! Ez vonatkozik Morunhiora és az idei bajnoki küzdelmekre is a Real Madrid részről!
daman
Barça B

2010.05.29. 19:36:02

lluisllach89 írta:2: "Ha ertenel valamit a jatekhoz, rajonnel, hogy o a legjobb edzo jelenleg".
Mert? Mi bizonyítja? Nem kell degradálóan személyeskedni meg általános igazsággá tenni a szubjektív véleményed.
Vagy kiosztották megint a "valamelyikszázadvitathatatlanul legjobbja" díjat neki? Nem.
Ha meg a focit címekre és gólra játszák, akkor Pep a legnagyobb. De azt nem mondhatod mert madridista vagy. Akkor a címek száma( függvényben az évek számával) számít vagy a hovatartozás? Mert Pep el lett intézve hogy újonc, ezzel a kerettel könnyű meg ilyen.

A másik: Te a milánói Inter-Barcát a blánkó szemüvegeddel nézted. Meg le lett focizva a Barca, meg egyértelmű Inter továbbjutás. Persze.
En mar mondtam, hogy en birom Guardiolat! De szerintem nem akkora edzo meg.
Aki nemcsak vegignezi, hanem latja is a meccseket, annak eleg egyertelmu, hogy Mourinho manapsag a tobbi edzo felett all.
Meg lehet nezni, hogy ez az Inter keret mire volt hivatott es mi lett belole. Es egy masik kerdesre valaszolva, ha megadjak Bojan goljat, akkor is ez lenne a velemenyem. Megpedig azert, mert en latom is a meccseket, es attol, hogy esetleg kiesnek, meg ugyanugy ott az elso meccs, ami lehet, hogy neked mak vagy akarmi mas, de gyakorlatilag egy taktikai oktatofilm is lehetne (akarcsak a Chelsea elleni londoni meccs). Megneztem volna amugy egy 11 a 11 elleni meccset is Barcelonaban.
Egybkent itt kettonk kozul aki azt a meccset valamilyen szemuvegen keresztul nezte, az nem en vagyok. :wink:
daman
Barça B

2010.05.29. 19:25:10

shearer09 írta:Tudod tobbet ertek a jatekhoz mint amennyit te valaha is fogsz, es erdekes hogy ertek hozza es megsem latom hogy murinnyo a vilag legobb edzoje.

A vilagon millio gyerek akar/szeret ill. kezd el focizni. IGENIS ERKOLCS, ALAZAT az aminek jelen kell lennie a fociban. Mert a gyerek az edzotol tanul, es ilyen peldat lasson?
Azt gondolom, latszik a hsz-eiden, foleg azon, amiben fejtegeted, hogy aki szerint Mourinho a legjobb edzo az miert szereti a focit.. Na mindegy, a lenyeg, hogy most talald mar ki, hogy erkolcsosozunk es akkor Mourniho nem mutat jo peldat, vagy az edzoi kvalitasait nezzuk. Mert nem tudom milyen megfontolasbol, nagyon szeretitek a kettot osszemosni.
daman
Barça B

2010.05.29. 19:17:13

Kalap1988 írta:Hát azért a Magyar Hírlap rendes forrás. Az internetes szennylapoknál sokkal hitelesebb, amiket ide szoktatok belinkelni sokan. Szóval nézzétek meg nyugodtan abban...
Jo, de ezt most nem kotekedesbol kerdeztem, hanem mert megneznem azt az interjut es ugy sejtem, hogy nem a Magyar Hirlapnak adta.
daffy
Madridista

2010.05.29. 19:15:50

lluisllach89
teljes mértékben egyetértek az utolsó előtti kommenteddel :wink:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.29. 18:56:48

daman írta:Amugy most ez a vilag legjobb edzoje tema, de tudtok forrast mondani, ahol ezt nyilatkozta? Ilyen Magyar Hirlapon kivul. A legutobbi ket hivatalos interjuja semmi nagykepuseget nem tartalmazott. Mindenkinek javaslom elolvasasra. Meg amugy is erdekes dolgokat mond benne.
Hát azért a Magyar Hírlap rendes forrás. Az internetes szennylapoknál sokkal hitelesebb, amiket ide szoktatok belinkelni sokan. Szóval nézzétek meg nyugodtan abban...
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.29. 18:49:41

zsuni írta:
Hanem az aki ilyeneket mond: Én vagyok a világ legjobb edzője....
soha a büdös életben nem fogom megérteni, mi értelme az álszerénységnek. ha valaki valamiben jó, és ezt ki meri jelenteni magárol az egy öntelt f.sz.
mindig szerénynek kell maradni hogy óó ugyanmár sz.r vagyok.
el kéne gondolkodni ezen, miért vagyunk ott ahol, mert külföldön ez rohadtul nem szokás. mind1. legyen nektek akkor öntelt görény, maradjatok meg ezen a szinten, nektek lesz szarabb.
ezzel nem arra célzok, hogy egyetértek a kijelentésével, csak hogy miért ne mondhatna bárki ilyet magárol. fáj neked vagy mivan? és ha nem az? kit érdekel.
Jézusom, öreg te aztán nagyon okos és művelt vagy:) Cikkeket írsz a túloldalon? :D:D
Nem kell azt mondania, hogy rossz edző, de van egy kis különbség aközött, ha valaki azt mondja, hogy jó edző,de van rajta kívül még sok nagyon jó edző (sőt talán jobbak is), és aközött, hogy valaki magát a legjobbnak tartja a világon. Egyébiránt ennek még ennél is több vonzata van, de nem akarok erkölcstan és egyéb témákban órát tartani, mert nem vagyok tanár és ahogy láttam fölösleges.
Szerk: Bocsánat nem te vagy a cikkíró, elnéztem. Még jó....
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.05.29. 18:21:33

Egy kérdés:

Azok akik azt mondják, hogy murinnyó a világ legjobb edzője, azok akkor is azt állítanák, ha a bírósporttárs kinyitja a szemét és nem ítéli Yaya esetét kéznek?
Mert akkor a hajára kenhette volna a "fociját".
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
shearer09
Barça B

2010.05.29. 18:14:23

Azert iratm mert o firtatta hogy nem ertek a focihoz ha nem ismerem el hogy murinnyo a legjobb

Amugy meg igen okos vagyok :)
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.29. 17:57:45

shearer09 írta:daman: Ha ertenel valamit a jatekhoz, rajonnel, hogy o a legjobb edzo jelenleg, ha latnad is nem csak nezned akkor ez egyertelmu lenne

Tudod tobbet ertek a jatekhoz mint amennyit te valaha is fogsz, es erdekes hogy ertek hozza es megsem latom hogy murinnyo a vilag legobb edzoje.

A vilagon millio gyerek akar/szeret ill. kezd el focizni. IGENIS ERKOLCS, ALAZAT az aminek jelen kell lennie a fociban. Mert a gyerek az edzotol tanul, es ilyen peldat lasson?
nah ezek a legnagyobb beszólások :D:

"Tudod tobbet ertek a jatekhoz mint amennyit te valaha is fogsz"

Te nagyon okos lehetsz, ha a monitor mögött ülve meg tudod ítélni ki mennyit ért a labraúgáshoz!

amúgy meg mi a tökömet kell itt a murinnyón vitatkozni?

van akinek a világ legjobb edzője, van aki meg arrogáns [auto_cenzúra] látja ...

8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
shearer09
Barça B

2010.05.29. 17:50:43

daman: Ha ertenel valamit a jatekhoz, rajonnel, hogy o a legjobb edzo jelenleg, ha latnad is nem csak nezned akkor ez egyertelmu lenne

Tudod tobbet ertek a jatekhoz mint amennyit te valaha is fogsz, es erdekes hogy ertek hozza es megsem latom hogy murinnyo a vilag legobb edzoje.

lluisllach89
Director del Fútbol

2010.05.29. 17:36:02

daman írta:
shearer09 írta:De unalmas mar ez a murinyo vita, komolyan mondom akinek o a vilag legjobb edzoje az egyaltalan miert szereti a focit?

Azt mondom hogy ha egy edzo igy nyerne meg a BL-t pl. a Fradival akkor persze orulnek, mert olyan jatekos allomanyal oke. NA DE ha egy Chelsea, Inter a csapatom akkor totalis defenziv focit kell jatszani? Oke tovabbjutott a Barcelonan de hogy? Es most ne csak a ket varos szurkoloit vegyuk hanem a tobb millio/milliard nezot az egesz vilagon akik azert ulnek le a tv ele hogy valami nagyon jot lassanak, azert veszik meg a mezt. Es nem azert hogy 180 percig tarto 11 emberrel a tizenhatoson allo csapatot lasson, mig a Barcelona minden meccsen vegig tamad (oke vannak hullamvolgyek).

En es szerintem nagyon de nagyon sok ember a szep focit szereti, azert nezi.

Es meg annyit hogy egy Chelsea ahol egy miliardos barkit megvehet, egy Inter olasz bajnoksag ahol honaprol honapra a bunda ugyek jonnek elo?

Nem azt mondom hogy Guardiola a vilag legjobb edzoje, mert nem az, de meg lehet, de hogy ez a murinyo nem lesz az az biztos.
Nem tudom miert gondoljak ennyien azt, hogy a focit erkolcsre, vagy nem is tudom mire jatsszak. A fociban nyerni kell! A szurkolonak persze lehet mas is fontos, de itt az edzorol beszelunk. Nezd mar meg ezt az Intert. Szerinted ennek a kerete a letamados, sokpasszos jatekra alkalmas????
180 percig a sajat 16osukon? Milanoban nem szolhatott volna a Barca ha kap egy 5-ost es tudod miert? Mert olyan taktikat alkalmazott Mourinho ami hatasos volt. Egyaltalan nem alltak be a 16-osukra. Nem az szamit, hogy mennyit tamad a csapat meg mennyit van nala a labda, ezt ertse mar meg valaki. Mar mondtam, hogy ennel a taktikanal lehetetlen 70%-os labdabirtoklast csinalni, mert az egyenlo lenne a kb 10 rugott gollal. Sokan ezt a jatekot a barcelonai meccsen mutatott jatekkal keverik. Pedig ott, 10 emberrel, 2 golos elonyben, idegenben, a meccs negyedenel mi mas valasztasa maradt volna? Az ilyen erkolcsbajnokok persze jobban orulnenek ha inkabb kikapna vegig tamadva, de ezt a jatekot megiscsak gyozelemre meg golra jatsszak.
Mi az, hogy akinek o a vilag legjobb edzoje, az miert szereti a focit? Ha ertenel valamit a jatekhoz, rajonnel, hogy o a legjobb edzo jelenleg, ha latnad is nem csak nezned akkor ez egyertelmu lenne. Ez meg megintcsak olyan, hogy nem erdemre adjak, meg nem is erkolcsi alapon a vilag legjobb edzoje valaki. Egyebkent en nem szerettem az Inter jatekat, de ez a keret erre a jatekra volt a legalkalmasabb es latjuk mi lett belole.
1: van szerkeszt gomb is, 3 hsz-t véstél egymás után.
2: "Ha ertenel valamit a jatekhoz, rajonnel, hogy o a legjobb edzo jelenleg".

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daman
Barça B

2010.05.29. 17:17:11

shearer09 írta:De unalmas mar ez a murinyo vita, komolyan mondom akinek o a vilag legjobb edzoje az egyaltalan miert szereti a focit?

Azt mondom hogy ha egy edzo igy nyerne meg a BL-t pl. a Fradival akkor persze orulnek, mert olyan jatekos allomanyal oke. NA DE ha egy Chelsea, Inter a csapatom akkor totalis defenziv focit kell jatszani? Oke tovabbjutott a Barcelonan de hogy? Es most ne csak a ket varos szurkoloit vegyuk hanem a tobb millio/milliard nezot az egesz vilagon akik azert ulnek le a tv ele hogy valami nagyon jot lassanak, azert veszik meg a mezt. Es nem azert hogy 180 percig tarto 11 emberrel a tizenhatoson allo csapatot lasson, mig a Barcelona minden meccsen vegig tamad (oke vannak hullamvolgyek).

En es szerintem nagyon de nagyon sok ember a szep focit szereti, azert nezi.

Es meg annyit hogy egy Chelsea ahol egy miliardos barkit megvehet, egy Inter olasz bajnoksag ahol honaprol honapra a bunda ugyek jonnek elo?

Nem azt mondom hogy Guardiola a vilag legjobb edzoje, mert nem az, de meg lehet, de hogy ez a murinyo nem lesz az az biztos.
Nem tudom miert gondoljak ennyien azt, hogy a focit erkolcsre, vagy nem is tudom mire jatsszak. A fociban nyerni kell! A szurkolonak persze lehet mas is fontos, de itt az edzorol beszelunk. Nezd mar meg ezt az Intert. Szerinted ennek a kerete a letamados, sokpasszos jatekra alkalmas????
180 percig a sajat 16osukon? Milanoban nem szolhatott volna a Barca ha kap egy 5-ost es tudod miert? Mert olyan taktikat alkalmazott Mourinho ami hatasos volt. Egyaltalan nem alltak be a 16-osukra. Nem az szamit, hogy mennyit tamad a csapat meg mennyit van nala a labda, ezt ertse mar meg valaki. Mar mondtam, hogy ennel a taktikanal lehetetlen 70%-os labdabirtoklast csinalni, mert az egyenlo lenne a kb 10 rugott gollal. Sokan ezt a jatekot a barcelonai meccsen mutatott jatekkal keverik. Pedig ott, 10 emberrel, 2 golos elonyben, idegenben, a meccs negyedenel mi mas valasztasa maradt volna? Az ilyen erkolcsbajnokok persze jobban orulnenek ha inkabb kikapna vegig tamadva, de ezt a jatekot megiscsak gyozelemre meg golra jatsszak.
Mi az, hogy akinek o a vilag legjobb edzoje, az miert szereti a focit? Ha ertenel valamit a jatekhoz, rajonnel, hogy o a legjobb edzo jelenleg, ha latnad is nem csak nezned akkor ez egyertelmu lenne. Ez meg megintcsak olyan, hogy nem erdemre adjak, meg nem is erkolcsi alapon a vilag legjobb edzoje valaki. Egyebkent en nem szerettem az Inter jatekat, de ez a keret erre a jatekra volt a legalkalmasabb es latjuk mi lett belole.
daman
Barça B

2010.05.29. 17:06:18

Amugy most ez a vilag legjobb edzoje tema, de tudtok forrast mondani, ahol ezt nyilatkozta? Ilyen Magyar Hirlapon kivul. A legutobbi ket hivatalos interjuja semmi nagykepuseget nem tartalmazott. Mindenkinek javaslom elolvasasra. Meg amugy is erdekes dolgokat mond benne.
daman
Barça B

2010.05.29. 16:53:48

dbela írta:a real minden évben nagyon sok pénzt költ átigazolásokra, de aztán 1 év mulva eladják a vásárolt játékosokat.
a real egy játékos temető.
Tessék, ott a Barca, kevés vásárlás, hazai játékosok, bajnoki győzelem!!!
Csak a barca!
Koszonjuk Bela, tovabbi szep napot.
dbela
Barça C

2010.05.29. 16:40:38

a real minden évben nagyon sok pénzt költ átigazolásokra, de aztán 1 év mulva eladják a vásárolt játékosokat.
a real egy játékos temető.
Tessék, ott a Barca, kevés vásárlás, hazai játékosok, bajnoki győzelem!!!
Csak a barca!
Hajrá Barca!
zsuni
Capitá del Barça

2010.05.29. 16:31:51

sokak számára épp te vagy itt a hülye, és te nyomod napi szinten a baromságokat...
és? természetes, hogy nem fog mindenki egyetérteni velem, vagy hogy valaki azt mondja hülye vagyok. a napi szint meg inkább havi, bár megértem a költöi tulzást, ha nincs más
Harmadszor: A hsz-ed = ostobaság vagy irigység.
feltételezem ezek szerint ostobának tartasz, vagy ha a másik, magyarázd meg nekem, mire lehetnék irigy?
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.29. 16:26:23

zsuni írta:
Hanem az aki ilyeneket mond: Én vagyok a világ legjobb edzője....
soha a büdös életben nem fogom megérteni, mi értelme az álszerénységnek. ha valaki valamiben jó, és ezt ki meri jelenteni magárol az egy öntelt f.sz.
mindig szerénynek kell maradni hogy óó ugyanmár sz.r vagyok.
el kéne gondolkodni ezen, miért vagyunk ott ahol, mert külföldön ez rohadtul nem szokás. mind1. legyen nektek akkor öntelt görény, maradjatok meg ezen a szinten, nektek lesz szarabb.
ezzel nem arra célzok, hogy egyetértek a kijelentésével, csak hogy miért ne mondhatna bárki ilyet magárol. fáj neked vagy mivan? és ha nem az? kit érdekel.
Először is : Pep a világ egyik legsportszerűbb edzője. Senki nem nyilatkozik olyan tisztelettel az ellenfél csapatáról mint ő, és a további nyilatkozatai is nagyon szimpatikusak.
Másodszor: Ha ellenkezőleg tenné és olyanokat mondana hogy mi vagyunk a legjobbak stb, avagy átváltana az általad említett stílusra akkor mindenki azt mondaná hogy mekkora egy semmirekello.
Harmadszor: A hsz-ed = ostobaság vagy irigység. :wink:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Lezárt