Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm!Vito írta:http://www.eurosport.com/home/pages/v4/ ... 2404.shtmlSilvanus írta:Talált már valaki az UEFA.com -on olyan ÉLŐ táblázatot, amelyen majd nyomon lehet követni a sorsolást??? Mert én nem! Tavaly volt ilyen! Egy egyszerű kis táblázat, amin a sorsolás alakulása fügvényében sorra jelentek meg a csoportokban a csapatok címerei!....![]()
http://www.eurosport.com/home/pages/v4/ ... 2404.shtmlSilvanus írta:Talált már valaki az UEFA.com -on olyan ÉLŐ táblázatot, amelyen majd nyomon lehet követni a sorsolást??? Mert én nem! Tavaly volt ilyen! Egy egyszerű kis táblázat, amin a sorsolás alakulása fügvényében sorra jelentek meg a csoportokban a csapatok címerei!....![]()
Kösz, a munkahelyemen ülök! Most épp jelentéseket készítek, és nem veled fórumozgatok!!!Morminho írta:eurosport 16:25Silvanus írta:Talált már valaki az UEFA.com -on olyan ÉLŐ táblázatot, amelyen majd nyomon lehet követni a sorsolást??? Mert én nem! Tavaly volt ilyen! Egy egyszerű kis táblázat, amin a sorsolás alakulása fügvényében sorra jelentek meg a csoportokban a csapatok címerei!....![]()
eurosport 16:25Silvanus írta:Talált már valaki az UEFA.com -on olyan ÉLŐ táblázatot, amelyen majd nyomon lehet követni a sorsolást??? Mert én nem! Tavaly volt ilyen! Egy egyszerű kis táblázat, amin a sorsolás alakulása fügvényében sorra jelentek meg a csoportokban a csapatok címerei!....![]()
hát én egész év közben minden meccs után keresgéltem a neten, és mindig találtam összefoglalókat. például az fcbarcelona-clan-ról szedtem le párat de úgy látom, idén nem lesznek ott videók... minden meccsrQl letöltöttem és kiírtam egy DVD-re az egészet.. de ha sietsz akkor még INNEN!tudsz letölteni pár videótBadi írta:honnan szereted be?Morminho írta:nekem megvan DVD-n a teljes meccs, meg azon a DVD-n rajta van az összes tavalyi meccsünk összefoglalója, meg még pár teljes meccs (Barca-Real, Barca-Milan)Boixos írta:ost nyomják a barca-cselzi odaváfót az eurosporton. 1-1nél tart a bugi.
honnan szereted be?Morminho írta:nekem megvan DVD-n a teljes meccs, meg azon a DVD-n rajta van az összes tavalyi meccsünk összefoglalója, meg még pár teljes meccs (Barca-Real, Barca-Milan)Boixos írta:ost nyomják a barca-cselzi odaváfót az eurosporton. 1-1nél tart a bugi.
nekem megvan DVD-n a teljes meccs, meg azon a DVD-n rajta van az összes tavalyi meccsünk összefoglalója, meg még pár teljes meccs (Barca-Real, Barca-Milan)Boixos írta:ost nyomják a barca-cselzi odaváfót az eurosporton. 1-1nél tart a bugi.
Szerintem nagyon erős a Chelsea (bár nem verhetetlen), úgyhogy, ha összekerülünk velük, várjuk meg a meccs végét, majd utána meg lehet számolni. Szerintem örüljünk, ha az egymás elleni mérlegből jól jövünk ki. Ezt nem pesszimizmus mondatja velem, csak reálisan kell nézni a dolgokat.Mr. Master írta:Én meg arra, h hány gólt fogunk rúgni a cselszkinek.