Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tisztában vagyok vel ki az a fergusson. sőt ancelotti, scolari, lippi meg még sok sok szakember munkáját elismerem.gergo9 írta:Legalább ma is tanultunk vmit...... Mindenesetre ajánlom hogy wikipedia-z kicsit hogy vmennyire képbe kerülj hogy ki is az a Fergusson.visca el barca írta: nekem ilyen egy edző, nem olyan mint fergusson, aki 50 éve csak ül és rágózik![]()
Az öreg Fergussont lehet nem szeretni, de azért tett le az asztalra már valamit, és ennyi év alatt azért nem lehetett csak szerencséje. A stlílusa neki is elég, hmm... sajátja, nesze megvan az egyéniség is.visca el barca írta:nekem ilyen egy edző, nem olyan mint fergusson, aki 50 éve csak ül és rágózik![]()
Legalább ma is tanultunk vmit...... Mindenesetre ajánlom hogy wikipedia-z kicsit hogy vmennyire képbe kerülj hogy ki is az a Fergusson.visca el barca írta: nekem ilyen egy edző, nem olyan mint fergusson, aki 50 éve csak ül és rágózik![]()
Jahogy csak ül és rágózik. Az szép volt.visca el barca írta: ...messze a világ legjobb edzője. és igen ,egy beképzelt, nagyarcú, arrogáns ember, de óriási egyéniség van. nekem ilyen egy edző, nem olyan mint fergusson, aki 50 éve csak ül és rágózik![]()
Azert egy valamit nem lehet Ronaldora mondani, hogy nincs benne alazat.Fecooo írta:elnézést kérek, de már rohadtul elegem van ebből, h "azért ilyen, h levegye a terhet a játékosokról". hagyjuk már ezt! a focitörténelem bizonyítja, h semmi szükség a görénykedésre, a teherlevétel nélkül is ugyanúgy lehetnek eredményesek a focisták, tehát ez a kifogás évek óta röhejes!
szerk: jah és a mostani kijelentésemmel nem leszek túl szimpatikus a kollégáimnál, de megváltozott a véleményem Pep-ről: eddig nem hittem, h álszent lenne, mióta azonban Touréval kapcsolatban állandóan mellébeszél, így már nagyon gyanús, h állandóan álszenteskedik... (tehát mindketten 1-1 végletet képviselnek sztem)
ha viszont Messi vs Cr-t nézzük, nála absz. nincs szó álszentségről, ő egyszerűen ilyen, így az ő esetükben valóban nagyképűség és szerénység áll egymással szemben...
ennyidaman írta:A Mourinho fele vitahoz hozzaszolva:
Ezert nem a media altal kialakitott kep alapjan kell megitelni az embereket, ez annyira egyertelmu, de sokaknak ez egyszerubb.Mr. Master írta:http://www.goal.com/en/news/1863/world- ... n-gaspar-2
Ez egy nagyon szép történet Ronaldóról... Lehet, hogy azért mégis csak ember..?
Szerintem meg értelmetlen ilyen kijelentésket tenni. Oke rivalizálás, nyilván Barca-drukkerként és ex-Barca dolgozóként örül, ha bukik Mourinho és a Real, de nem a száját kell tépni, hanem tenni valamit. Az ő elnöksége alatt végig alárendelt szerepet játszottunk a Madriddal szemben (is), ami persze nem csak az ő hibája, de a felelősség jó részben rajta van, mint elnök. Így meg már, hogy semmi köze a klubhoz ne pofázzon, mert csak rossz fényt vet a csapatra.daffy írta:a mourinhos kijelentése elég szánalmas,de a másodosztályos dolog teljesen rendben van
a mourinhos kijelentése elég szánalmas,de a másodosztályos dolog teljesen rendben vand írta:Gaspart egy semmirekello, rivalizáció ide vagy oda, ilyen kijelentéseket tenni nem sportszerű. Nem mellékesen az ő elnöksége alatt elég mélyponton volt a Barca, örültem is mikor lemondott végül.
Így a magam részéről, mint Barca-drukker elhatárolódnék ettől az embertől és kijelentéseitől.
Mekkora formaaa..LM10 írta:Joan Gaspart: "Mint culé azt kívánom, hogy Mourinho bukjon meg és legyen rengeteg problémája Madridban. Ugyan jó kapcsolatban vagyok vele, de nem tetszik nekem, hogy elment a Madridhoz. Remélem kiesnek a másodosztályba."
A régi elnökünk![]()
marci. írta:
ok.