Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.29. 14:38:48

Fernando írta: Fábregas: 50-60 millió közötti ár??? Nah oké, hogy ez az én pénztárcám nem érinti, de nagyon elszállt velünk a ló, ha adunk érte ennyit. Ennyit egy játékos sem ér. Tönkretesszük a klub egyik legfontosabb alapelvét, plusz egy saját nevelésért.
Pedig van egy olyan érzésem, h sajnos ez lesz :/ és akkor a madridisták nyugodtan a szemünkre hányhatják :?
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.29. 14:25:38

A City-t sem értem. Van két világklasszis védekezőközéppályásuk, De Jong és Vieira, sőt ha ideveszem akkor Kompany is. Minek nekik még Touré is? Vagy ha ennyire vini akarják, akkor a bőrt is nyúzzuk le róluk.

Ibrahimovic: Ő marad, ez nem vitás. Pont.

Fábregas: 50-60 millió közötti ár??? Nah oké, hogy ez az én pénztárcám nem érinti, de nagyon elszállt velünk a ló, ha adunk érte ennyit. Ennyit egy játékos sem ér. Tönkretesszük a klub egyik legfontosabb alapelvét, plusz egy saját nevelésért.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kurdt
Megmentő :)

2010.05.29. 14:21:25

sjd írta:
kurdt írta:
Persze, ha ezen véleménye azóta megváltozott akkor a City ideális neki:
Van miért küzdeni (BL), ott a tesója, jól keresne és valszeg állandó játéklehetőséget kapna.
De azért maradjon csak, kell ő ide. 8)
Ez a BL kicsit félreérhető, mert amíg itt a kupáért küzdene, ott a BL-szereplésért
Az állandó játéklehetőség meg eléggé kérdéses, mert ott aztán minden csapatnál nagyobb verseny van a kezdőért, én inkább versenyeznék Busival, mint egy De jong-Vieira párossal

Utolsó mondatoddal meg egyetértek
Vieira-ról meg is feledkeztem. Valamiért szerintem azt hittem h ő csak fél évet lesz ott. D Jong-ot meg hagyjuk már, nála azért klasszisokkal jobb Touré, őt probléma nélkül kiszorítaná.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.29. 13:29:21

kurdt írta:
Van miért küzdeni (BL), ott a tesója, jól keresne és valszeg állandó játéklehetőséget kapna.
Ez a BL kicsit félreérhető, mert amíg itt a kupáért küzdene, ott a BL-szereplésért
Az állandó játéklehetőség meg eléggé kérdéses, mert ott aztán minden csapatnál nagyobb verseny van a kezdőért, én inkább versenyeznék Busival, mint egy De jong-Vieira párossal

Utolsó mondatoddal meg egyetértek
Tuba
Barça C

2010.05.29. 13:22:51

50 -et tényleg nem ér.( Ibra sem ért 45+ eto't!)
De amilyen kerete van a realnak szükség van ilyen qulitásu játékosokra.
Jason
Jugador del Barça

2010.05.29. 13:16:53

Én nem értem miért ragaszkodunk Fabregashoz annyira.Úgytesznek csikiék mint hogyha más alternativa nem lenne arra a posztra csak cesc.Ráadásúl ez a hülye wenger meg a bandája nem is akarja hogy elmenjen, akkor most Lapiéknak miért jó hogy mindenáron megakarják szerezzni.Ráadásúl egy kp-ért 45 vagy 50 milliótt adni számomra abszurd. :shock: :roll:
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Megmentő :)

2010.05.29. 13:16:19

palesz77 írta:Végre együt tolhatja a tesóval
Én is erre gondoltam, de aztán eszembe jutott h Yaya anno azért nem igazolt az Arsenalhoz, mert elég volt neki, hogy a válogatottban együtt játszik Koloval.

Eurobarca; 2007.07.07: "Cékeresztben: Yaya Touré":
" egy hónappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy eleget játszik bátyjával a nemzeti csapatban, és hosszas beszélgetések után úgy döntöttek, hogy jobban szeretnék egymás ellen megmérettetni magukat, mint együtt játszani hétről hétre"

Kép
Your village called. Their idiot is missing.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.05.29. 12:59:32

duncan írta:
Az,hogy valaki a Barca által tehetségnek kikiáltott játékos lead 1-2 pontos passzt,aminek a nagy része visszafelé megy nem hiszem,h olyan óriási dolog. Sokkal előre nem jutottunk vele,Keitát leverni kreativitás terén meg AZON A SZINTEN nem nagy erény...
Ha Xavi kezd,nem kapunk ki.
Na most erre nem tudok mit mondani... Gondolom jobb érzés az ifikre fogni, hogy néha botlik a csapat. De azon a meccsen Thiago nagyon jó volt, és amikor Xavi feljött, akkorse lett briliánsabb a játék. :wink: A Villareal ellen meg Jonathan a mecs első felében - nagyon első - volt csak megszeppenve, aztán ő is kivette a részét a támadásépítésekből, volt pár nagy zsugája, tisztán emlékszem!! Atlético meg... Vicc az a csapat, mindig ellenünk játsszák a szezon mecsét, nem a Real ellen. :D Nem is értem miért motiváltabbak elenünk... Szóval nem az ifik sokasága miatt botlottunk egyszersem a szezonban. Bár fel lehet így is fogni, és akkor jobban alszik az ember, hogy ifik nélkül verhetetlenek vagyunk, de fölösleges. Én bízom benne, hogy jövőre Thiago több lehetőséget kap - sokkal többet -, és akkor neked is bizonyíthat... 8)

Ez a Citys hír meg... Ha Yayáért bejelentkeznek, tuti megy. Végre együt tolhatja a tesóval, sok pénzt is kap mellé, plusz fejlődő csapat... Sajnálni fogom, mert nagyon bírom Yayát, de én azért nem fogok összeomlani. A Busi-Keita páros valahogy csak megoldja - olyan eleganciával tuti nem, de Keita a szezon során akkor volt a legjobb, amikor vkp-t játszott, Busi meg ugye nem futott rossz szezont... De hiányozni fog a Szikla ha elmegy, az utóbbi évek egyik legjobb igazolása volt Pique mellett szerintem. De ha megy, akkor legalább Cesc jöjjön! Nagyon örülnék neki, gondolom mindenki tudja a közheyleket, én most le se írom őket. Egyedül az ifik - főképp Thiago - miatt aggódom csak egy kicsit az érkezése esetén, remélem akkoris megadja a lehetőséget Pep nekik a bizonyításra...
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.29. 12:58:28

Hát én ezt nem mondanám hogy szépen halad mert lehet hogy az egészből semmi sem lesz! Laporta megmondta hogy akármilyen összeget nem fogunk kifizetni Cesc-ért :O!
Hunter91 írta:Fabregas leigazolása is szépen halad.
A SPORT lehozta azt is,hogy már csak 10millió a különbség a két klub elvárásai között.
Kép
¡illa, illa Illa, Villa maravilla!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.29. 12:32:31

Hunter91 írta:Fabregas leigazolása is szépen halad.
A SPORT lehozta azt is,hogy már csak 10millió a különbség a két klub elvárásai között.
Akkor gondolom vagy 45-55 vagy 50-60 esetleg 40-50, de ezt nem hinném mert a legelején 60-ról volt szó. :roll:
Hunter91
Capitá del Barça

2010.05.29. 12:26:31

Fabregas leigazolása is szépen halad.
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.29. 12:18:33

LM10 írta:A SPORT lehozott egy cikket, melyben Ibra ügynöke Raiola közli: "Ibra boldog Barcelonában"
Azt is elmondta, hogy "Ibra nem eladó", sem a City, sem a Juve számára.

Ezzel szerintem elmondható, hogy nem jön több támadó az első 3-asba, és már "csak" a Cesc és Touré kérdés adott.
Ez szerintem jó hír, nem kell túl nagy változás a klub berkein belül. Minden esetre remélem, hogy minden fontos átigazolási kérdés mielőbb eldől, hogy majd a vb után, nyugodt légkörbe, kétségek nélkül lehessen felkészülni a következő szezonra.
LM10
Director del Fútbol

2010.05.29. 11:58:45

A SPORT lehozott egy cikket, melyben Ibra ügynöke Raiola közli: "Ibra boldog Barcelonában"
Azt is elmondta, hogy "Ibra nem eladó", sem a City, sem a Juve számára.

Ezzel szerintem elmondható, hogy nem jön több támadó az első 3-asba, és már "csak" a Cesc és Touré kérdés adott.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.05.29. 11:17:51

LM10 írta:Laporta szerint senkit nem árulunk. Ami igaz, de attól tuti lesznek távozók. Ez azért jobb mintha árulnánk, mert így nincs egy fix összeg senkiért sem, hanem többet is elkérhetünk.
Márquez ideje szerintem itt már lejárt, jót fog neki tenni egy környezet váltás, de ő csak a VB után dönt.
Henry aki nálam 99,9%-os távozó. Még az sincs benne, hogy ilyen Larsson féle csatár lehetne, mert 9 milliós fizetése van.
Touré is távozni fog sajnos.De a Barca nélküle is megmarad Katalónia büszkesége. Ő az esetben fog távozni, ha Cesc érkezik. Nem egy poszt, de így Busquets helyettese Keita lenne a vkp poszton, elől pedig Xavi,Iniesta, és Fabregas váltogathatják egymást. Azért ez sem lenne gyenge felhozatal.
Ibra érdekes ügy. Én pl teljesen bizonytalan vagyok vele kapcsolatban. Egyik kedvenc csatárom, biztos voltam abban, hogy jövőre is mrad, de nagyon sokat hallani, hogy olaszba vagy angolba megy, vagy, hogy marad. Szerintem még a klub sem tudja, hogy mi lesz, de szerintem ő ugyanaz mint Yaya: Nyilvánosan nem áruljuk, de ha valaki kicsenget érte 50 körüli összeget, akkor rábólintanánk. Ezzel Messi-Villa-Balszélső lenne a felállás, vagy Villa marad a bal oldalt és jön középre Torres.
A kölcsönben lévők közül Caceres végleg, míg Keirrison,Henrique, újra kölcsönbe mehetnek. Hleb pedig hiába akar visszajönni, mivel Pep már tavaly sem tartott rá igényt, most végleg távozhat, esetleg a Fabregas üzletbe bele lehetne vonni, ugyanis a SPORT szerint 10 millió csak a különbség, és ezt Hleb kipótolhatná.
Úgyhogy tényleg nagy a bizonytaalnság, hogy mennyien és kik mennek a klubtól, valamint, hogy még kik érkezhetnek, de az biztos, hogy a klub jól fog dönteni.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett.
Hleb nem fog visszamenni. Ő bizonyítani akarna újból, ha nem akar távozni akkor hasonló szerepkörrel kell számolnia mint 08/09-ben, ha nem robbant.
Az meg vicc hogy ez szóba került, azért ilyet nem lehet csinálni 1 Arsenallal, elhozzuk, nem jön be, utána meg árcsökkentő lenne 1 másik játékos vételénél.

Yaya távozása esetén viszont Mascherano is jönne szerintem.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.29. 08:00:34

Ha Ibra menne,szerintem lehetne megint Pedro-t vagy Bojan-t balszélsőnek.Pedro mondjuk már stabil csapattag Bojan még kérdés.De szerintem ez sem lenne rossz megoldás.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
LM10
Director del Fútbol

2010.05.29. 07:56:18

Laporta szerint senkit nem árulunk. Ami igaz, de attól tuti lesznek távozók. Ez azért jobb mintha árulnánk, mert így nincs egy fix összeg senkiért sem, hanem többet is elkérhetünk.
Márquez ideje szerintem itt már lejárt, jót fog neki tenni egy környezet váltás, de ő csak a VB után dönt.
Henry aki nálam 99,9%-os távozó. Még az sincs benne, hogy ilyen Larsson féle csatár lehetne, mert 9 milliós fizetése van.
Touré is távozni fog sajnos.De a Barca nélküle is megmarad Katalónia büszkesége. Ő az esetben fog távozni, ha Cesc érkezik. Nem egy poszt, de így Busquets helyettese Keita lenne a vkp poszton, elől pedig Xavi,Iniesta, és Fabregas váltogathatják egymást. Azért ez sem lenne gyenge felhozatal.
Ibra érdekes ügy. Én pl teljesen bizonytalan vagyok vele kapcsolatban. Egyik kedvenc csatárom, biztos voltam abban, hogy jövőre is mrad, de nagyon sokat hallani, hogy olaszba vagy angolba megy, vagy, hogy marad. Szerintem még a klub sem tudja, hogy mi lesz, de szerintem ő ugyanaz mint Yaya: Nyilvánosan nem áruljuk, de ha valaki kicsenget érte 50 körüli összeget, akkor rábólintanánk. Ezzel Messi-Villa-Balszélső lenne a felállás, vagy Villa marad a bal oldalt és jön középre Torres.
A kölcsönben lévők közül Caceres végleg, míg Keirrison,Henrique, újra kölcsönbe mehetnek. Hleb pedig hiába akar visszajönni, mivel Pep már tavaly sem tartott rá igényt, most végleg távozhat, esetleg a Fabregas üzletbe bele lehetne vonni, ugyanis a SPORT szerint 10 millió csak a különbség, és ezt Hleb kipótolhatná.
Úgyhogy tényleg nagy a bizonytaalnság, hogy mennyien és kik mennek a klubtól, valamint, hogy még kik érkezhetnek, de az biztos, hogy a klub jól fog dönteni.
Bocs, hogy ilyen hosszú lett.
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.05.29. 06:59:13

robag írta:Thiago óriási játékos lesz, ha így folytatja, és Pep megadja neki a bizalmat! Sőt, Jonathan is nagycsapat esélyes. Pep nagyon érzi ezt, simán kinevelünk egy Cesc-t ha Ő nem jön össze. Ettől függetlenül természetesen várom vissza én is. Nagyon hiányzik egy kreativ kp a csapatből. Persze ha Ini egészséges akkor minden ok, de sérülések minden évben vannak...
Hát igen, Xavi minden csak nem kreativ...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
robag
Jugador d'estrella

2010.05.29. 03:19:37

Thiago óriási játékos lesz, ha így folytatja, és Pep megadja neki a bizalmat! Sőt, Jonathan is nagycsapat esélyes. Pep nagyon érzi ezt, simán kinevelünk egy Cesc-t ha Ő nem jön össze. Ettől függetlenül természetesen várom vissza én is. Nagyon hiányzik egy kreativ kp a csapatből. Persze ha Ini egészséges akkor minden ok, de sérülések minden évben vannak...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
duncan
Jugador del Barça

2010.05.29. 00:57:05

Iniesta formán kívül volt, és Keita akkor nem is játszott,Márquez volt vkp.

Nem volt olyan túl nehéz dolga Thiagonak kitűnni,főleg,hogy mint fiatalt,őt követték a legtöbben. Nem mondom,hogy rossz játékos,vagy ,hogy az lesz,de azért egy Sevilla elleni idegenbeli kupameccsen édeskevés. Azt is mondtam,h ebben Pep keze is benne van, csereként kellett volna rá számítani - Csigát meg Ukrajnában hagyni...

Amúgy a támadókról annyit,hogy Villa sokkal jobb lenne középen,mint szélen,mert Villának a Valenciában sem éppen szélső feladatai voltak. Nem értem miért nem lehet Pedro-Villa-Messi trióval kezdeni. Vilal egy igazi "ragadozó",mint Eto'o volt. Neki középen lenne a helye,ha meg erőcsatárra van szükség,akinek csereként vagy kisebb csapatok ellen kell játszani,nem feltétlen kell egy 65 milliós Ibrának lennie,erre a feladatra Huntelaar is pont elég. Ha a reálban be tudott találni a harmatgyenge spanyol középmezőny és tökutolsó kis csapatoknak,akkor erre a Barcában is képes lehet,ha Villa épp pihen. Torresnek én nem látnám helyét,főleg,ah Cesc érkezik.
Rossel meg nyilván fog változtatni és ebbe a változtatásba benne lehet Touré megtartása is,nem lehet tudni,csak remélni kell.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.29. 00:46:33

gyengébbek voltak a társai lehet ezért tűnt ki mi :D
Xavi sem ment sokra nem csak azon a meccsen , de még a visszavágón se, de akkor biztos ő se olyan jó játékos, de Keitanal azért jobb :D
duncan
Jugador del Barça

2010.05.29. 00:40:39

barcalaci84 írta:A sevilla elleni meccsen magasan Thiago nyújtotta a legjobb teljesítményt...
nem rajta múlt , hogy kikaptunk, csak a meccs után mindenki Pepet támadta , hogy hogy lehet a fiatalokkal kezdeni...
Az alapján a teljesítménye alapján bármikor lehetne nyugodtan kezdetni is akár, egy fiatalt bármikor elbír ez a csapat...
Azon a meccsen egyedül benne volt kreativitás, szinte minden labdája pontos volt, jól hozta ki a labdákat...a társak voltak jóval gyengébbek az átlagnál (itt a játszó alapemberekre is gondolok...)
Az,hogy valaki a Barca által tehetségnek kikiáltott játékos lead 1-2 pontos passzt,aminek a nagy része visszafelé megy nem hiszem,h olyan óriási dolog. Sokkal előre nem jutottunk vele,Keitát leverni kreativitás terén meg AZON A SZINTEN nem nagy erény...
Ha Xavi kezd,nem kapunk ki.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.29. 00:28:49

A sevilla elleni meccsen magasan Thiago nyújtotta a legjobb teljesítményt...
nem rajta múlt , hogy kikaptunk, csak a meccs után mindenki Pepet támadta , hogy hogy lehet a fiatalokkal kezdeni...
Az alapján a teljesítménye alapján bármikor lehetne nyugodtan kezdetni is akár, egy fiatalt bármikor elbír ez a csapat...
Azon a meccsen egyedül benne volt kreativitás, szinte minden labdája pontos volt, jól hozta ki a labdákat...a társak voltak jóval gyengébbek az átlagnál (itt a játszó alapemberekre is gondolok...)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.28. 23:59:32

Rosellnek semmi köze nincs és nem is lesz Touré maradásához. Ebbe Guardiola szólhat bele, ő pedig döntött a tavalyi szezonban Busi javára.

Thiago gyenge volt a Sevilla ellen? :shock: Én lehet hogy rosszul emlékszem, de nekem pont hogy kitűnt a rendkívül enervált csapatból. Megcsinálta az 1-1eket, szép passzokat adott, több kreativitás volt a játékában mint Keita-éban egész pályafutását összeadva. Én így emlékszem. http://www.youtube.com/watch?v=c0V7JXmF2bM És ez a videó emlékeztetett rá, hogy jó meccsre gondoltam. Pozitívan emelkedett ki a csapatból.

A Boriello- Hunti kettős a marhaság tetőfoka. Ha erőcsatár kell, akkor Ibra a legtechnikásabb, a tőle jóval gyengébb fentebbi kettős mindenképpen hülyeség, akkor is ha adnak mellé 35 millát, mert többen leszünk de nem jobbak. Ha Ibra helyett erős csatárt akarnánk, akkor csak Torres jöhetne szóba. Ha Ibra elmenne és Villát berakjuk középre, akkor balszélső. De csere erőcsatárra úgy gondolom nincs szükség ilyen áron.
De meg vagyok győződve róla, hogy Ibra marad, ha mégis megy, akkor tisztán pénzért, 40+ért, és rámozdulunk Torresre.
duncan
Jugador del Barça

2010.05.28. 23:33:30

CFirpo3 írta:Hát, azért ebben a szezonban nem sok meccs volt, amikor ilyen miatt nem nyert a csapat a bajnokságban. :) Talán egy se volt.
pl. a Sevilla ellen nagyon gyenge volt Thiago,sok támadás akadt meg rajta, és végül csiga hibája miatt lett 2-1,de a támadások eredménytelenségéért a gyenge kp is bőven benne volt ... vagy ott van a Villareal ellen Johnatan; vagy éppen Bartra és Jeffren az At.Madrid elleni vesztes meccsen. Ha hozzávesszük,hogy ezeken a meccseken az ebben az évben a csapatba szokó Pedro is játszott,valamint Bojan,akkor kicsit sok azért a fiatalokból. Kellenek,de nem kezdőként nehéz meccseken,mert akkor az a csapat eredményein meglátszik.

ja,és ,hogy ON is legyen:
Tourét az elmundo kis cikke alapján Ingla jó piaci árnak tartja Touré-ért a 30 milliót. Én még kicsit ezt is keveslem,de azért kezd közelíteni a valós értékhez. 35 körül már reális lenne. Cesc-ért pedig nem tudom mit takar a csillagászati összeg,de szerintem 50 körül még simán vihető lenne. Ha Wengeren múlik,akkor talán ő képes a játékos érdekét is figyelembe venni és elengedni,pláne,h Cesc megkérte.
Támadó posztra én azt hiszem,hogy nem igazán kell senki,ha Ibra marad,akkor pláne,ah meg megy a Milánba,akkor kapunk érte egy Boriellot vagy Huntelaart,akik Villa mögött úgyis második emberek lennének,és még ott van Bojan is,aki szélen is tökéletes a gyorsaságával,Idővel Villa helyébe léphet. Szóval táamdósorba én már nem igazolnék. Védő kell jobb szélre,meg Cesc, valamint Touré távozása esetén egy vkp. Bár remélem az elefánt végül meggondolja magát,Rossel nyeri a választásokat és rábeszéli a maradásra.
Jess
Jugador del Barça

2010.05.28. 23:27:29

ElBartimaeus írta:Ez a Botíás dolog nagyon jó. Amikor láttam játszani, akkor elégmeggyőző volt nekem és ott elég sok játéklehetőséget kaphat, így töretlen maradhat a fejlődése, aztán tényleg szinte ingyen megvehetnénk. Remek ötlet. :) Grat a kitalálójának.

Az egy dolog hogy mi itt kitaláljuk (illetve valaki kitalálta), de sajnos amit mi kitalálunk, azt nem feltétlenül találja ki Pepp, vagy bárki más a Barcában... Tehát ilyen szempontból nem megyünk sokra vele... :?
Barcelona, jewel in the sun!
Lezárt