duncan írta:
Az,hogy valaki a Barca által tehetségnek kikiáltott játékos lead 1-2 pontos passzt,aminek a nagy része visszafelé megy nem hiszem,h olyan óriási dolog. Sokkal előre nem jutottunk vele,Keitát leverni kreativitás terén meg AZON A SZINTEN nem nagy erény...
Ha Xavi kezd,nem kapunk ki.
Na most erre nem tudok mit mondani... Gondolom jobb érzés az ifikre fogni, hogy néha botlik a csapat. De azon a meccsen Thiago nagyon jó volt, és amikor Xavi feljött, akkorse lett briliánsabb a játék.

A Villareal ellen meg Jonathan a mecs első felében - nagyon első - volt csak megszeppenve, aztán ő is kivette a részét a támadásépítésekből, volt pár nagy zsugája, tisztán emlékszem!! Atlético meg... Vicc az a csapat, mindig ellenünk játsszák a szezon mecsét, nem a Real ellen.

Nem is értem miért motiváltabbak elenünk... Szóval nem az ifik sokasága miatt botlottunk egyszersem a szezonban. Bár fel lehet így is fogni, és akkor jobban alszik az ember, hogy ifik nélkül verhetetlenek vagyunk, de fölösleges. Én bízom benne, hogy jövőre Thiago több lehetőséget kap - sokkal többet -, és akkor neked is bizonyíthat...
Ez a Citys hír meg... Ha Yayáért bejelentkeznek, tuti megy. Végre együt tolhatja a tesóval, sok pénzt is kap mellé, plusz fejlődő csapat... Sajnálni fogom, mert nagyon bírom Yayát, de én azért nem fogok összeomlani. A Busi-Keita páros valahogy csak megoldja - olyan eleganciával tuti nem, de Keita a szezon során akkor volt a legjobb, amikor vkp-t játszott, Busi meg ugye nem futott rossz szezont... De hiányozni fog a Szikla ha elmegy, az utóbbi évek egyik legjobb igazolása volt Pique mellett szerintem. De ha megy, akkor legalább Cesc jöjjön! Nagyon örülnék neki, gondolom mindenki tudja a közheyleket, én most le se írom őket. Egyedül az ifik - főképp Thiago - miatt aggódom csak egy kicsit az érkezése esetén, remélem akkoris megadja a lehetőséget Pep nekik a bizonyításra...