Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én gyakorlatilag csak Chrome-mal voltam itt, engem az lepett meg, h nem piros az eredeti színVictor_Valdes írta:és chrome-nál miért pirosak a fúrum bejegyzések?:D
Ez valahogy logikailag nem akar nekem stimmelni...25 millió eurót kérne érte. Ez az összeg csak 5 millióval kevesebb, mint amit a katalán vezetés hajlandó lenne kifizetni érte, ez a különbség pedig könnyen áthidalható.
Ahham,és most már gránátvörös-kékben pompáznak felváltva.Victor_Valdes írta:Igen ezeket tapasztaltam én is, és a piros bejegyzések is eltüntek a frissítéssel?
Igen,ez elég érdekes,tekintve,h eddig csak itt találkoztam ezzel a jelenséggel.Más fórumokon,akárhol fekete a szöveg.Am ha kihúzod a kurzort jobbra,a görgetősávba,akkor feketére vált.Victor_Valdes írta:és chrome-nál miért pirosak a fúrum bejegyzések?:D
Passz, nálam még nem volt ilyen pedig elég hosszú ideje FireFox-ot használok.Jess írta:és Firefox-nál??
És Operánál?lui1698 írta:Gondlom Internet Explorert használsz, annál szokott ez előferdülni.zola8787 írta:Sziasztok! Nekem 1 kérdésem lenne. Mikor a fórumon nézelődök és gömgetem az egeret, minden kiírás pirosra vált és aláhúzódik. Ez csak nálam fordul elő vagy ez direkt így van? Válaszokat előre is köszönöm (csak ez eléggé zavar engem)
A böngészősáv mellett ott van egy kis lapocska szerű ikon, a kompatibilis nézetet azzal tudod bekapcsolni. Rámész és már kész is.
Köszi szépen a segítséget, sikerült islui1698 írta:Gondlom Internet Explorert használsz, annál szokott ez előferdülni.zola8787 írta:Sziasztok! Nekem 1 kérdésem lenne. Mikor a fórumon nézelődök és gömgetem az egeret, minden kiírás pirosra vált és aláhúzódik. Ez csak nálam fordul elő vagy ez direkt így van? Válaszokat előre is köszönöm (csak ez eléggé zavar engem)
A böngészősáv mellett ott van egy kis lapocska szerű ikon, a kompatibilis nézetet azzal tudod bekapcsolni. Rámész és már kész is.
Gondlom Internet Explorert használsz, annál szokott ez előferdülni.zola8787 írta:Sziasztok! Nekem 1 kérdésem lenne. Mikor a fórumon nézelődök és gömgetem az egeret, minden kiírás pirosra vált és aláhúzódik. Ez csak nálam fordul elő vagy ez direkt így van? Válaszokat előre is köszönöm (csak ez eléggé zavar engem)
Az fórum, nem főoldal.Jess írta:Andris írta:Erre évek óta ugyan az a válaszunk, jogilag nem lehetséges.
Amm...ezt nem tudtam... De akkor a Milan oldal jogsértő? Vagy, akkor ők hogy oldották meg?
Nálam is ez van...barca_bome írta:Mióta ide járok az oldalra, azóta a probléma jelen van, de most jutottam el odáig, hogy ide is beírjam a problémát.
Nálam a fejléc alatti menüsor funkcióját veszti, mikor a fórumban vagyok! Mikor ráviszem egy menüre, akkor nem vált sárgára a betű, és a lenyíló részek egyáltalán nem működnek.
Gondoltam jelzem!