Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Előttem leírták...Sanama írta:Miért is?Bányász írta:Igazából szerintem Ő se normális ha elmegy a Citybe...
De ha így lesz akkor is sok sikert kívánok neki.
Megnyert mindent amit játékos nyerhet,és ezután a padot koptatja.
Pénze annyi van amennyit nem szégyel,ott a testvére,végre játszhat és ha a Cityt megerősítik versenyezhet.
Persze bajnokságtól messze van,de ilyenkor,mikor már megnyert valaki mindent és játszani akar(mert itt nem tud),nem a kupa lesz az elsődleges szempont.
Senki ne mondja nekem,h a világ legjobb vkp-ját csak a City akarja leigazolni...Sok választása van?
igazad van nagyon sajnalom touret szerintem jovore megnezhessuk hogy rohangalnak at a kozeppalyankonRivaldinho írta:Csak nehogy ő legyen a mi Makeléle-nk.. Az évtized elején eladták, azóta semmit se nyertek a Blancók... Most mi készülünk eladni, a világ egyik, ha nem a legjobb vkp-ját.. Ááh, nem értem.. Oké, Busi jól fejlődik tényleg, Seydou sokat rombol, robotol, de... Sztem Touré egyesíti mindkét játkos kvalitásait. Remekül ér fel, jól cselez, benne van még a fejlődés lehetősége is, és ha kell rombol is! Több poszton is bevethető, több poszton is a világ legjobbja lehetne... nem értem, nem értem...
Szerintem, nyugodtan mondhatom hogy : Viszlát Szikla, sok sikert....![]()
Sok választása van? Innen elüldözik, hülyének nézik. Ott van a bátyja, sztem egy álma, hogy vele játszhasson együtt. Talán korábban nyilatkozta is.Bányász írta:Igazából szerintem Ő se normális ha elmegy a Citybe...
Sztem már eszébe jutott ez a remek és nagyszerű ötlet.menczel írta: Csak kérlek istenem nehogy Pep eszébe jusson leigazolni Mascheranot!!
Miért is?Bányász írta:Igazából szerintem Ő se normális ha elmegy a Citybe...
Akkor pisiljZsolti írta:én esküszöm bokán h*gyozom magam ettől a nőtől....ekkora ökörségeket hogy lehet írni????Zsando írta:erre csak annyit tudok mondani Yaya szintü játékost bármikor lehetb potolni
Idén is fontos szerepet szánt neki... Akkor inkább menjél YayaA Barcelona nem szeretné eladni Touré Yayát, sőt Josep Guardiola terveiben nagyon is fontos szerepet játszik az elefántcsontparti, ám a katalán mester úgy gondolja, ha Touré nem boldog, úgy inkább távozzon
Nagyon egyetértek ezzel. A leglényegesebb dolgokat kimondtad.barcalaci84 írta:Adjunk hálát a jó Istennek !
Úgy látom kezd megosztott lenni a fórum a a Yaya - Sergi dologban...
Yaya valóban az egyik legjobb vkp , de Busi is több mint meggyőző teljeístményt tud lerakni az asztalra, ami a jövőt tekintve igazán előremutató....
A Barcaba jelenleg egy hely van vkp posztra , és ezen két kiváló játékosnak kell , ill. kellett osztoznia...
És a legfontosabb , hogy Busival imád együtt játszani a "csapat gerince" (mint az pl Messi nyilatkozatából kiderült)...
Ha el tudja fogadni Yaya ezt a szerepkört ( azért itt nem egyértelműen csak csere, sőt)akkor mindenki boldog , de ha nem akkor elveszítettünk egy kiváló labdarúgót, de a csapat szárnyalni fog nélküle is tovább...