Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hleb vissza kölcsönből. Hiba volt Pep-től, hogy támadóként játszatta, vérbeli szervező középpályás.bali 15 írta:Úgy tűnik hogy a Fabregas ügy vakvágányra került. Akkor lehet hogy Gourcuff-ot kellene?Egy támadó kp mindenképpen kell!!
"Wenger azt üzente nekem, hogy maradjak nyugton, tárgyalni fognak."
A sporthíradót felejtsd el, mert tiltott oldal, nem véletlenül.S.Agüero írta:Most olvastam a sporthíradó.hu-n, hogy Fabregas azt nyilatkozta, hogy 500%, hogy a Barcába megy.Kérdem én: Mi igaz ebből?
Amennyire én tudom Dos Santos egyelőre még nem hosszabbított. Szerződés volt ajánlva neki de állítólag még nem döntött a jövőjéről és hát tudjuk, hogy lejár hamarosan a szerződése.Slither írta: Én is ebben reménykedem, meg abban hogy a kis Dos Santos több játéklehetőséget kap majd, és sikerül majd berobbannia.
Én is ebben reménykedem, meg abban hogy a kis Dos Santos több játéklehetőséget kap majd, és sikerül majd berobbannia.madmushroom írta:Touré és Cesc is maradjon ahol van, nem győzök imádkozni ezért.
Hohóó, ez nem rabszolgakereskedelem. Wenger pár éve ígérgeti Fabregasnak, hogy csapat lesz körülötte, és évről évre ugyanaz van. Emellé jön, hogy sosem tagadta, hogy egyszer vissza fog térni. A kettő együtt itt találkozott, beleunt az állandó "majd jövőre" szövegekbe, és eligazolna az egyetlen helyre, amiért elhagyná az Arsenalt. Még a 40 millióval is jobban jár Wenger, mintha a csapat legjobbja kapitányként alig motiváltan futna neki az új szezonnak.BlauGranaGroc írta:Itt most mi vagyunk a hunyók.
Most már totál nevetségesen azt csináljuk amit a rmadrid:
-hülye, makacs és érthetetlen döntések miatt elveszítünk világklasszis játékosokat,
-iszonyat pénzeken veszünk játékosokat,
-nem posztra igazolunk, csak a nevekre megyünk,
-durván nyomolunk olyan játékosokra akiket klubjuk nem akar eladni.
Nem posztra? Villa zért jön mert kell egy elfogadható klasszis emberke bal oldalra. Cesc azért jön mert az nem állapot hogy 5 középpályásunk van az egész keretben, akik közül az egyik állandóan sérült, a másik végigjátsza az egész szezont még sérülten is, a többi 3 középpályás pedig inkább védekezőbb felfogású.BlauGranaGroc írta:Itt most mi vagyunk a hunyók.Zsolti írta:Nyúzzák csak.....Venger meg jó lenne már,ha a fejéhez kapna.Nem tarthatja erőszakkal Londonban,örüljön,hogy eddig is kőcsönattuk' neki..
-hülye, makacs és érthetetlen döntések miatt elveszítünk világklasszis játékosokat,
Az első részével absz. egyet kell,hogy értsek.BlauGranaGroc írta: Itt most mi vagyunk a hunyók.