Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
barca2010
Jugador d'estrella

2010.05.26. 13:04:02

Mikaos írta:Ha őszinte volt Mou, ha nem:
mindenesetre ez a sírás-jelenet arra biztosan jó volt, hogy Milánó kék-fekete részén ne emlegessék majd őt egy utolsó szemétládának, aki a nagyobb pénz és a nagyobb hírnév reményében rögtön elhagyta a győztes csapatukat.

Jobban nem is lehetett volna megkomponálni. Így most ő az érzelmes hős, aki nagyon nem akar elmenni onnan, de a körülmények úgy kényszerítik, hogy meg kell tennie ezt a fontos lépést életében, stb-stb-stb.
Neki már nem kell hírnév!!!Senki nem fogja szemétládának nevezni!Ez az élet rendje!Becsületesen elvégezte a munkáját és most tovább megy!Egyébként meg, ki mondana nemet egy Real Madridnak?
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
d
Entrenador del Barça

2010.05.26. 13:01:10

Mourinho egy nárcisztikus-exhibicionista személy, ő ilyen, és ezért nyugodtan lehet nem szeretni. Viszont sikeréhes és sikeres, ezért meg lehet szeretni, pláne egy olyan csapatnál ami időtlen-idők óta nem nyert BL-t. Vagy egy olyannál, ahol már csak őt várják, mint a messiást.
Valószínűleg nem rossz ember ő, csak kinyílik a bicsak az átlagember zsebében néhany megnyilatkozása után. Ettől még lehet, hogy helyén tudja kezelni a munkatársait és jó szakemberként tisztelik és szeretik a játékosai. Kicsit túllihegjük az ő személyiségét, valaki szereti, valaki utálja, ez van. Szerencsére nem hozzánk érkezik.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.26. 12:51:32

Ha őszinte volt Mou, ha nem:
mindenesetre ez a sírás-jelenet arra biztosan jó volt, hogy Milánó kék-fekete részén ne emlegessék majd őt egy utolsó szemétládának, aki a nagyobb pénz és a nagyobb hírnév reményében rögtön elhagyta a győztes csapatukat.

Jobban nem is lehetett volna megkomponálni. Így most ő az érzelmes hős, aki nagyon nem akar elmenni onnan, de a körülmények úgy kényszerítik, hogy meg kell tennie ezt a fontos lépést életében, stb-stb-stb.
daffy
Madridista

2010.05.26. 12:42:44

Bányász írta:
daffy írta: egyébként h jön ide az,amit a másik forumon művelnek? nehogymár az legyen a követendő példa,mert nagyon úgy tűnik h ha ők,akkor ti is...
Ha ez nekem szólt akkor reagálnék(ha nem akkor is). :)

Én egy szóval se mondtam,h ki mit kövessen vagy,h mi megtehetjük azért mert Ti is megteszitek.Csak szerintem nem helytálló dolog egy olyan miatt leszúrni valakiket amit a saját közösséged szinte ugyan úgy elkövetett.

Egyébként az emberek maguktól is kb ugyan azt csinálják mind2 oldalon. :) Persze tisztelete a kivételnek.
ezért is írtam h közöm nincs szerencsére a másik oldalhoz(nem véletlenül írok ide). nagyon tud zavarni h jönnek folyton az új divatdrukkerek és odacsöpögtetik a nyálukat és még az állítólagos kedvenceik nevét sem tudják leírni. no ezért tértem át anno
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.26. 12:40:39

daffy írta: egyébként h jön ide az,amit a másik forumon művelnek? nehogymár az legyen a követendő példa,mert nagyon úgy tűnik h ha ők,akkor ti is...
Ha ez nekem szólt akkor reagálnék(ha nem akkor is). :)

Én egy szóval se mondtam,h ki mit kövessen vagy,h mi megtehetjük azért mert Ti is megteszitek.Csak szerintem nem helytálló dolog egy olyan miatt leszúrni valakiket amit a saját közösséged szinte ugyan úgy elkövetett.

Egyébként az emberek maguktól is kb ugyan azt csinálják mind2 oldalon. :) Persze tisztelete a kivételnek.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Boixos
Llegenda del Barça

2010.05.26. 12:25:32

jó fej murinnyó.
materazzi is jó fej.

két összeillő ember.
PUYOL-XAVI-INIESTA
daffy
Madridista

2010.05.26. 12:20:37

Andris,legyen. nyilván jobban ismered mourinhot,mint itt a forumon akárki más.
Charlie,nem kezelendő problémaként említettem,csak batta a szemem. tisztában vagyok vele h ez barca forum,ezért nem is várom h josé poszterre fényezzétek a fütyiteket,azt megteszik a másik oldalon helyettetek. én mind2 forum ÁLTALÁNOS véleményétől elhatárolódom és a saját kis világomban élek. én nem rajongok joséért,csak belátom h kell ő madridba,mert sose lesz rend. nem érdekel h megrendezett a sírás vagy sem,csak az,amit a csapatai nyilatkoznak róla. :wink:
kéne egy új téma azt hiszem

egyébként h jön ide az,amit a másik forumon művelnek? nehogymár az legyen a követendő példa,mert nagyon úgy tűnik h ha ők,akkor ti is...
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.26. 12:12:32

daffy írta:
Charlie írta:Mindenhol Busquets jelenik meg. Betegek vagytok.

Kiderül, hogy José is emberből van haha. Jó fej Ő, csak levetkőzhetne pár dolgát.
C.
szerintem az a beteges h BÁRMIBE belekötnek egyesek,csak h tovább rontsák az emberekről kialakult képet. mindenkit a média rángat madzagon,ahogy látom.(meg az utálat és a rosszindulat)
Én tisztába vagyok vele Daffy, mindenki olyan innen amilyennek mi látjuk, azon a rövidke 90percen át meg amit olvasunk az újságokban, hírekben. Ezek alapján formálunk véleményt. Például Beckham esete aki az egyik legfogalkoztatottabb futballista volt a médiában, mindenki elkönyvelte magában, hogy milyen ember, össze vissza csalja a feleségét blabla. Közbe meg vagy 10éve házasok van X gyermekük és lám még is megvannak. Mi is az igazság? Az amit mi úgy gondolunk és összefröccsögünk itt a fórumon vagy amiről fogalmunk sincs?

Sokunk nagyon primitíven áll az emberek megítéléséhez. Hosszasan részletezhetném mire is gondolok, de nem fogom. Gyűlölet beszél az emberekből és képtelenek emberi módon leírni megfogalmazni a gondolataikat. Ez van, Magyarország2010

Senki nem tökéletes, nem prédikálni akarok mert számomra is van sok olyan ember akit emberszámba se nézek valami oknál fogva.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Andris
Adminisztrátor

2010.05.26. 12:09:40

Ennek tényleg semmi köze a két csapat focijához, de ne mondjátok már hogy tényleg nem látjátok, ez mennyire teátrális és mű. :D
Vagy írtózatosan naivak vagytok, vagy borzalmasan rossz megfigyelők. És bármelyik is, sose hallottatok Mourinhoról.

Bányász, miért tenné... neki sem hiányzik hogy még egy teljes nagyváros utálja őt európában, és most jól otthagyja az Intert... Nem mellesleg egy külön kamera van az arcába állítva végig....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2010.05.26. 12:11:08-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.26. 12:00:33

herr.toth írta:
bezzeg ha Pep csinálná vkivel máris más lenne a véleményed. :roll:
Én nem mondom,h színész meg megjátsza mert miért tenné...

De azért ne tegyük itt az ártatlant...emlékszem én még arra amikor Pep elsírta magát és emlékszem az akkori véleményekre a másik oldalról.Érdekes,h azok már el vannak felejtve. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
daffy
Madridista

2010.05.26. 11:59:00

Charlie írta:Mindenhol Busquets jelenik meg. Betegek vagytok.

Kiderül, hogy José is emberből van haha. Jó fej Ő, csak levetkőzhetne pár dolgát.
C.
szerintem az a beteges h BÁRMIBE belekötnek egyesek,csak h tovább rontsák az emberekről kialakult képet. mindenkit a média rángat madzagon,ahogy látom.(meg az utálat és a rosszindulat)
Andris
Adminisztrátor

2010.05.26. 11:58:25

herr.toth írta: bezzeg ha Pep csinálná vkivel máris más lenne a véleményed. :roll:
És vajon azért, mert Pep Barcás, Mou meg nem, vagy azért mert Pep egy rendes, szerény, kissé szentimentális srác, Mou meg egy mocskos szájú manipulatív gyökér ?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.26. 11:56:06

Mindenhol Busquets jelenik meg. Betegek vagytok.

C.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2010.05.26. 11:54:36

cyrax írta:
Hát pedig eléggé izzadtságszagú ez a nagyjelenet...Materazzi már bontaná a romantikus ölelést, de Zsozé érzi, hogy több kell a kamerának és visszahúzza Marco fejét még egy kicsit....szánalmas
ugyan már...nem birom az ilyesmit...először nézzünk körül a saját házunk táján (buszkecc) majd utána szánalmasozzunk....
chonggy
Capitá del Barça

2010.05.26. 11:51:28

cyrax írta:
ferninho írta:[
véletlenül nem az van, hogy elméletileg csökkentik a fizetését??
és csak a prémiumok lesznek nagyobbak??
amúgy meg tényleg nagyon jó színész. elindulnak kocsival, megbeszélték, hogy Materazzi ott álljon és miután úgy tűnik, hogy elmegy, megáll a kocsi és Mourinho odamegy Materazzihoz és sír... mint ha a Rómeó és Júlia lenne....
ne vicceljünk már...
inkább ti vagytok a színészek mert tettetitek a hülyét, pedig ti is tudjátok, hogy amit mondtok nem igaz, csak hát a kákán is a csomót....
Hát pedig eléggé izzadtságszagú ez a nagyjelenet...Materazzi már bontaná a romantikus ölelést, de Zsozé érzi, hogy több kell a kamerának és visszahúzza Marco fejét még egy kicsit....szánalmas
én is ezt mondtam,csak más szavakkal... :lol:
a fizetéssel kapcs. lehet tévedtem,de a többit állom.
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
cyrax
Jugador del Barça

2010.05.26. 11:49:11

ferninho írta:
ha annyira sokat jelentettek neki a játékosai és a csapat,miért hagyta ott őket??lehet beszélni kihívásról meg minden,de sztem Őt csak a pénz vezényelte...
amúgy meg tényleg nagyon jó színész. elindulnak kocsival, megbeszélték, hogy Materazzi ott álljon és miután úgy tűnik, hogy elmegy, megáll a kocsi és Mourinho odamegy Materazzihoz és sír... mint ha a Rómeó és Júlia lenne....
ne vicceljünk már...
inkább ti vagytok a színészek mert tettetitek a hülyét, pedig ti is tudjátok, hogy amit mondtok nem igaz, csak hát a kákán is a csomót....
ferninho
Madridista

2010.05.26. 11:44:18

ha annyira sokat jelentettek neki a játékosai és a csapat,miért hagyta ott őket??lehet beszélni kihívásról meg minden,de sztem Őt csak a pénz vezényelte...
ne vicceljünk már...
madridista
daffy
Madridista

2010.05.26. 11:03:32

chonggy írta:
daffy írta:a kamerákról nem tehet. az emberek más elvek szerint élnek. ott van saf. halomra nyerte magát a mu-val,mégis van motivációja és marad a csapatnál,de ez a ritkább. alig van ilyen edző,így nem értem h miért akadsz fenn rajta,sztem ez csak simán rosszindulat már h mindenképp bele kell kötni
az öltözőben is volt kamera??hidd el,ha akart volna,elbúcsúzhatott volna tőlük kamerák nélkül is,de Ő egy színész,ez az Ő stílusa,és ez nekem nem tetszik..ha SAF-ot látom így,Őt is bíráltam volna...de fejemet adom rá,hogy ha Ferguson elhagyja a MU-t,nem fogunk könnyes búcsúkat látni,habár lesznek..
ja,és nekem Mourinhoval semmi bajom,tisztelem-becsülöm,kicsit talán szeretem is,de attól még megmondhatom a szubjektív véleményeem,nem?
de,csak úgy látszott h mindenképp bele akarsz kötni valamibe. attól színész h sír? sztem messze nem. ha a csapattársai és mindenki aki ismeri egy véleménnyel van róla,akkor lehet h te ismered rosszul.(lásd:színész)
chonggy
Capitá del Barça

2010.05.26. 10:38:11

daffy írta:a kamerákról nem tehet. az emberek más elvek szerint élnek. ott van saf. halomra nyerte magát a mu-val,mégis van motivációja és marad a csapatnál,de ez a ritkább. alig van ilyen edző,így nem értem h miért akadsz fenn rajta,sztem ez csak simán rosszindulat már h mindenképp bele kell kötni
az öltözőben is volt kamera??hidd el,ha akart volna,elbúcsúzhatott volna tőlük kamerák nélkül is,de Ő egy színész,ez az Ő stílusa,és ez nekem nem tetszik..ha SAF-ot látom így,Őt is bíráltam volna...de fejemet adom rá,hogy ha Ferguson elhagyja a MU-t,nem fogunk könnyes búcsúkat látni,habár lesznek..
ja,és nekem Mourinhoval semmi bajom,tisztelem-becsülöm,kicsit talán szeretem is,de attól még megmondhatom a szubjektív véleményeem,nem?
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Alonso
Barça C

2010.05.26. 10:32:28

igaz maicon biztos sztem is.meg a középályára szeretne vkit.meg szerintem igy hogy diarra kieset ki tudja mennyi időre sztem helyete si akar valakit.és valaki nem tud valami barcás igazolás mi van fabregasal vagy vki más érkező távozó esetleg?
daffy
Madridista

2010.05.26. 10:26:12

Alonso írta:igaz a média ebben az idöszakban tele van rengeteg érdekes hirel.de biztos lesz egy két ember aki jön vagy megy reálnál is.
nem is egy-kettő,távozók közt sztem 4-5 lesz és érkezők közt is lehet,de csak 2-3 "nagyobb" név. maicon borítékolható és josé akar egy dúúúrva középpályát.
Alonso
Barça C

2010.05.26. 10:24:27

igaz a média ebben az idöszakban tele van rengeteg érdekes hirel.de biztos lesz egy két ember aki jön vagy megy reálnál is.
daffy
Madridista

2010.05.26. 10:20:14

Alonso írta:hihetetlen hogy egy ujabb real játékos ilyen súlyos sérülése van.nem szeretem a reált de ez elég szörnyű.remélem jobban lesz.de ténylwg mióta tudni hogy jön mourinho azóta hány játékos neve merült fel.maicon millito sneijder de rossi gerrard quaresma.tevéz,di maria.kiváncsi leszek kiket hoz majd ide :D meg remélem a barcába lesz fabregas.de sztem igy is jobbak lehetünk majd.
perez megmondta h 80 millió van igazolni,josé megmondta h nem lesz nagy jövés-menés,mert nem ismeri a keretet. a többi a médiáé
Alonso
Barça C

2010.05.26. 10:09:14

hihetetlen hogy egy ujabb real játékos ilyen súlyos sérülése van.nem szeretem a reált de ez elég szörnyű.remélem jobban lesz.de ténylwg mióta tudni hogy jön mourinho azóta hány játékos neve merült fel.maicon millito sneijder de rossi gerrard quaresma.tevéz,di maria.kiváncsi leszek kiket hoz majd ide :D meg remélem a barcába lesz fabregas.de sztem igy is jobbak lehetünk majd.
Lezárt