Biztos irónikusan írtaZsolti írta:én esküszöm bokán h*gyozom magam ettől a nőtől....ekkora ökörségeket hogy lehet írni????Zsando írta:erre csak annyit tudok mondani Yaya szintü játékost bármikor lehetb potolni

Biztos irónikusan írtaZsolti írta:én esküszöm bokán h*gyozom magam ettől a nőtől....ekkora ökörségeket hogy lehet írni????Zsando írta:erre csak annyit tudok mondani Yaya szintü játékost bármikor lehetb potolni
Pep szavai üres szavak!
hiányolom a gerincet a Mesterünkből... annál rosszabb nincs, mikor csak hülyítik az embert, ebben gondolom mindenki egyetért... az igazság fáj, viszont a képmutatás...szemét megoldás !
nem értem, hogy miért kell mindig valamit belemagyarázni a dolgok mögé, amiről fogalmunk se lehet. először az összeesküvés elméletek, most meg hogy elakarja küldeni, nem szereti stb.Egyetértek....porhintés az egész...
ez igaz, de azért az nevetséges lenne, ha úgy kellene pótolni egy hasonló kaliberrel, hogy közben még rá is fizetünk, akkor már miért nem kezeljük a helyén? és miért nem kezd nálunk? mintsem hogy majd az kezdjen akit veszünk a helyére...Zsando írta:ozsimiki pedig mindenki potolható csak pénz és akarás kérdése az egész és valljuk be a barcának van pénze
Egyetértek....porhintés az egész... Nekünk szurkolóknak szól, hogy "én akartam, csak ő nem c. történet: ugyanaz a "játék" mint ami Eto'o-val ment tavaly... "én kínáltam neki egy 2 éves szerződést csak ő nem fogadta el....most meg én "számítanék" rá, de ő menni akar....Teljes mértékben képmutatásak tűnik....Már rég eldöntötte Guardiola, hogy nem kell neki, csak ezt valahogy le kell nyomni a torkunkon, ahogy Eto'o távozását is lekellett...a forgatókönyv idáig teljesen ugyanaz...Fecooo írta:nagyon belefáradtam a témába, de ez csak nekem tűnik képmutatásnak?
"A Barcelona nem szeretné eladni Touré Yayát, sőt Josep Guardiola terveiben nagyon is fontos szerepet játszik az elefántcsontparti, ám a katalán mester úgy gondolja, ha Touré nem boldog, úgy inkább távozzon, nehogy ez a boldogtalanság az öltözői jó hangulat rovására menjen. "
ez olyan, mintha a legjobb barátodnak azt mondod, h fontos vagy számára, de le se s@rod, és mikor elégedetlen lesz azt mondod neki ismét, h fontos vagy, de megérted, ha új barátot keres magának... (idióta példa, de a lényeg az, h Pep csak hülyíti őt, le merem fogadni... akármilyen szentségtörésnek tűnik)
Pep szavai üres szavak! ha annyira fontos, akkor miért nem játszott se a Klasszikuson, se a Meazzában? miért volt az, h Keita szinte minden poszton be lett vetve, már az volt az érzésem, h mind1 hol, csak pályán legyen... Touré szintén sok poszton lehetne hasznos, de őt Pep max khv-nak próbálta ki, meg az utsó meccsen irányítónak... ez megalázó számára!
üdv a fórumon!Zsando írta:erre csak annyit tudok mondani Yaya szintü játékost bármikor lehetb potolni
Én nem hiszek abban (ha már naivságot felhoztad), hogy egy játékosügynök szabadon garázdálkodik napok óta. Úgy értem: ha nem értene egyet ezzel Touré, akkor vagy rászólt volna már, vagy kirúgta volna. De egyik sem történt meg.torrestoni írta:De ez honnan jött, mégis? Senki nem szólalt meg ez ügyben, csak szeldzsuk, ő viszont már tavaly is eladta a Serie A-ba.Mikaos írta: Emlékeztetnék mindenkit arra, hogy Touré helye garantált jövőre is a csapatban. De ő el szeretne elmenni.
Attól függ, hogy kinek mi a "fontos". Guardiolának lehet, hogy azért fontos Touré, hogy legyen egy elég erős játékosa, akit megfelelően tud rotálni a nagy ígérettel.Fecooo írta:Pep szavai üres szavak! ha annyira fontos, akkor miért nem játszott se a Klasszikuson, se a Meazzában?
Én egyébként úgy írtam, hogy mindent figyelembe véve - közte ezek a személyiségbeli dolgok, melyekben muszáj előrébb lépnie, s Touré jobb, szimpatikusabb - nem szabadna ilyen különbségnek mutatkoznia a játékpercekben, akkor sem, ha amiket leírtál, azok is szerepet játszottak ebben.Andris írta: torrestoni: ...
Mondj nekem egyetlen egy meccset, amikor Keita jól játszott, sokat tett hozzá a csapat játékához mind védekezésben, mind támadásban. Annyit kérek hogy ne azt a meccset hozd fel, amikor mesterhármast rúgott. Azon kívül ha lehet. Yaya ehhez képest az idény végén egyértelműen óriásiakat játszott, sokszor csak az fosztotta meg a meccs legjobbja címtől hogy pályán volt egy bizonyos Messi nevezetű fazon is. Illetve idény közben is sok jó teljesítményre emlékszem tőle, és nem egy meccsre, amikor ha lecserélte Pep, akkor a Nou Camp vastapssal búcsúzott tőle, a Touré, Touré skandálásokról már nem is beszélve.kristop írta:ennek tényleg mi értelme? minél nagyobb túlzásokba esünk, annál hiteltelenebb lesz a véleményünk.A világ legjobb játékosa se viselné szerintem ilyen könnyen, hogy helyette egy nála jóval de nagyon nagyon jóval gyengébb képességű, játékban negyedannyit sem mutató, illetve egy tőle sokkal szeleburdibb, könnyelműbb, és korántsem olyan stabil játékos jelentősen többet játszik.
Tudom hogy nem Te írtad, csak nekem írták hogy ellentmondásban vagyok magammalAndris írta: Az oké, de én nem mondtam, hogy te ellentmondásban lennél.![]()
Szerintem olvasd el a hszt amit itt alattunk írtam, plusz értelmeznék egy sort neked :
Lehet valaki összességében a világ legjobbja, van amit más esetleg jobban csinál, illetve ha hozzá hasonlóan jó összességében, ha nem is éri el azt a szintet. Tisztázzuk, én Yaya mellett hatalmasra tartom Busquetset is. Keita játékát kevésbé indokoltnak találtam. És ahogy írtam is abban amit idéztél, nem ennyit érdemel, de ennél nem nagyon sokkal többet, ha van egy Busquetsünk is. Ha itt vannak mindketten, figyelembe véve a képességeiket, a csapat érdekeit a jelenre és jövőre is gondolva, mindketten úgy a játékpercek 60-70%át játszhatnák, és ez a meccseken való játék 80-85 %ára is kijöhet akár. És igen, tudom mennyi a 100%, de az ugyanúgy a pakliban, hogy ketten egyszerre is tolják néha.
ennek tényleg mi értelme? minél nagyobb túlzásokba esünk, annál hiteltelenebb lesz a véleményünk.A világ legjobb játékosa se viselné szerintem ilyen könnyen, hogy helyette egy nála jóval de nagyon nagyon jóval gyengébb képességű, játékban negyedannyit sem mutató, illetve egy tőle sokkal szeleburdibb, könnyelműbb, és korántsem olyan stabil játékos jelentősen többet játszik.