Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.26. 08:52:26

Zsolti írta:
Zsando írta:erre csak annyit tudok mondani Yaya szintü játékost bármikor lehetb potolni
én esküszöm bokán h*gyozom magam ettől a nőtől....ekkora ökörségeket hogy lehet írni???? :evil:
Biztos irónikusan írta :D remélem hogy tényleg marad...jövőre a fontosabb meccseken ő játszik és gond megoldva:)
Tiziano Crudeli fan :!:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2010.05.26. 08:33:47

Zsando írta:erre csak annyit tudok mondani Yaya szintü játékost bármikor lehetb potolni
én esküszöm bokán h*gyozom magam ettől a nőtől....ekkora ökörségeket hogy lehet írni???? :evil:
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.26. 01:44:30

Pep szavai üres szavak!
hiányolom a gerincet a Mesterünkből... annál rosszabb nincs, mikor csak hülyítik az embert, ebben gondolom mindenki egyetért... az igazság fáj, viszont a képmutatás...szemét megoldás !
Egyetértek....porhintés az egész...
nem értem, hogy miért kell mindig valamit belemagyarázni a dolgok mögé, amiről fogalmunk se lehet. először az összeesküvés elméletek, most meg hogy elakarja küldeni, nem szereti stb.

egy játékos nem csak akkor fontos tagja a csapatnak, ha folyamatosan kezdő és végigjátssza az összes meccset. Touré 2500 percet játszott idén, az másnak rengeteg, mégis ki tette volna meg ezt helyette? Thiago, Dos Santos? gyanítom gyengébb lett volna a csapatunk, és nem érünk el ilyen jó eredményeket.

pont ezért Pepnek szüksége van a játékára, de nem áltatják, elmondták neki, hogy valószínűleg a következő évben is csak ennyi játéklehetőséget fog kapni, szóval ha ez nem elég neki, akkor erőszakkal nem tartják itt. mehet. ennél korrektebben hogy lehetett volna?

azon lehet vitatkozni, hogy kevés ez a játéklehetőség, de azt belemagyarázni, hogy igazából nem is kell neki, csak nem akarja rossz fényben feltüntetni magát. hát.. ehhez hasonlót utoljára igencsak vérszomjas ellendrukkertől hallottam.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.05.26. 01:23:07

Adjunk hálát a jó Istennek !
Úgy látom kezd megosztott lenni a fórum a a Yaya - Sergi dologban...
Yaya valóban az egyik legjobb vkp , de Busi is több mint meggyőző teljeístményt tud lerakni az asztalra, ami a jövőt tekintve igazán előremutató....
A Barcaba jelenleg egy hely van vkp posztra , és ezen két kiváló játékosnak kell , ill. kellett osztoznia, és nagyjából fele-fele arányban osztoztak ha figyelembe vesszük , hogy Yaya-nak több apró sérülése is volt , és hogy oda volt anno az Afrika Kupán...
Selluk szeint ez nem elég a Sziklának, amit meg lehet érteni a világ egyik legjobb vkp-tól, de ezt a helyzetet vagy el kell fogadni vagy akkor tényleg távozni kell...(mondom ezt úgy ,h Yaya a kedvenc játékosom Messi mellett)
A Superman mindenképp a jövő tekintetbe véve , hogy Yaya mindenképp kiakarja próbálni magát a PL -ben előbb-utóbb, de amúgy is...
És a legfontosabb , hogy Busival imád együtt játszani a "csapat gerince" (mint az pl Messi nyilatkozatából kiderült)...
Ha el tudja fogadni Yaya ezt a szerepkört ( azért itt nem egyértelműen csak csere, sőt)akkor mindenki boldog , de ha nem akkor elveszítettünk egy kiváló labdarúgót, de a csapat szárnyalni fog nélküle is tovább...

Ui: Fabregas valami hasonló "mostoha " szerepkört szeretne betölteni ebben acsapatban, mint ami volt idén Yayanak :D
(de ő mondjuk családtag)
Zsando
Barça B

2010.05.26. 00:47:46

Jól mondod ha ez igy menne tovább bár remélem nem fog félek hogy Real szintre sülyednénk. Csak hát ezel a pep féle viselked számomra olyan mintha lenézné Yayat időnként . amolyan legjobb vagy de várj a sorodra segio után majd játszhatsz . Tudom milyen érzés engem naponta néznek le , sajnálnak de láttom biznyos emberekbe az amolyan lenéző sajnálatot
Zsandarova Olga
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.26. 00:44:00

Kedves barátaim!
Ez az ügy túl van lihegve. Mindenki sajnálná ha elmenne Toure, mégis hónapok óta tart a meddő vita. Én már nem is foglalok álláspontot, megtettem korábban, ahogy a nagytöbbség már megtette többször is. Toure egy kiváló játékos, de innen nem befolyásolhatjuk az ügy kimenetelét. Ugyanannak a csapatnak a szurkolói vagyunk, ne viselkedjünk vérebként egymás torkának szökve, inkább tiszteljük a másik véleményét, barátságosabb lesz a fórum tőle.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.26. 00:42:42

így van zsulter, köszönöm a kiegészítést!
a lényeg: (bocsánat a fogalmazásmódért előre is!)

hiányolom a gerincet a Mesterünkből... annál rosszabb nincs, mikor csak hülyítik az embert, ebben gondolom mindenki egyetért... az igazság fáj, viszont a képmutatás...szemét megoldás !

ha ennyire nem szimpatikus neki XY , akkor álljon ki a nyilvánosság elé !(vagy legalább mondja meg az érintettnek, ne üzengessen, hogy nem kell megjelennie az első összetartáson, ahogy Samuval csinálta. az aljas megoldás volt szintén...)
ez a viselkedés a gyávaság egyik jellemzője...
ha ebből trendet csinál Pep, azt egy idő után sokan meg fogják unni...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.26. 00:49:45-kor.
Zsando
Barça B

2010.05.26. 00:42:18

Na ha belegondolsz ezt akartam én is sugalni pár kommentkje ha yaya megy de nem kéne akkkor sergio legyen helyete
De sztem inkább menjen Chygi és Keita
Zsandarova Olga
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.26. 00:37:10

Zsando írta:ozsimiki pedig mindenki potolható csak pénz és akarás kérdése az egész és valljuk be a barcának van pénze
ez igaz, de azért az nevetséges lenne, ha úgy kellene pótolni egy hasonló kaliberrel, hogy közben még rá is fizetünk, akkor már miért nem kezeljük a helyén? és miért nem kezd nálunk? mintsem hogy majd az kezdjen akit veszünk a helyére...

de ilyesmiről szó sincs, mert van Busquets, aki tuti kezdő lesz ha Yaya megy. hiszen utóbbi szezonban is az volt többnyire.

de azt hiszem abban egyetértünk, hogy a legjobb az lenne ha egy ilyen klasszis maradna a Barcában, nem? és ha már megy, akkor én nem hiszem,h tudnánk hasonló kalibert igazolni. +szerintem nem is akarunk. (de HA mégis, akkor meg semmi logika nem lenne hasonlóan nagy összeget kidobni egy másik vkpra, amikor Ő már bizonyított itt.)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zsando
Barça B

2010.05.26. 00:31:20

ozsimiki pedig mindenki potolható csak pénz és akarás kérdése az egész és valljuk be a barcának van pénze
Zsandarova Olga
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.26. 00:22:57

Fecooo írta:nagyon belefáradtam a témába, de ez csak nekem tűnik képmutatásnak?

"A Barcelona nem szeretné eladni Touré Yayát, sőt Josep Guardiola terveiben nagyon is fontos szerepet játszik az elefántcsontparti, ám a katalán mester úgy gondolja, ha Touré nem boldog, úgy inkább távozzon, nehogy ez a boldogtalanság az öltözői jó hangulat rovására menjen. "

ez olyan, mintha a legjobb barátodnak azt mondod, h fontos vagy számára, de le se s@rod, és mikor elégedetlen lesz azt mondod neki ismét, h fontos vagy, de megérted, ha új barátot keres magának... (idióta példa, de a lényeg az, h Pep csak hülyíti őt, le merem fogadni... akármilyen szentségtörésnek tűnik)

Pep szavai üres szavak! ha annyira fontos, akkor miért nem játszott se a Klasszikuson, se a Meazzában? miért volt az, h Keita szinte minden poszton be lett vetve, már az volt az érzésem, h mind1 hol, csak pályán legyen... Touré szintén sok poszton lehetne hasznos, de őt Pep max khv-nak próbálta ki, meg az utsó meccsen irányítónak... ez megalázó számára!
Egyetértek....porhintés az egész... Nekünk szurkolóknak szól, hogy "én akartam, csak ő nem c. történet: ugyanaz a "játék" mint ami Eto'o-val ment tavaly... "én kínáltam neki egy 2 éves szerződést csak ő nem fogadta el....most meg én "számítanék" rá, de ő menni akar....Teljes mértékben képmutatásak tűnik....Már rég eldöntötte Guardiola, hogy nem kell neki, csak ezt valahogy le kell nyomni a torkunkon, ahogy Eto'o távozását is lekellett...a forgatókönyv idáig teljesen ugyanaz...

Most már csak valami csapatot kell találnia Txikinek, ahová benyomhatja, vagy beszámíthatja valamilyen transzferbe....De nem lennék meglepve, ha a végén áron alul adnánk őt el, csak ne jelenjen meg az első összetartáson, mert az igen kellemetlen lenne a drága "Mesterünk" számára...Sajnálom őt, nagybetűs CSAPATEMBER!
Sztem nagyjából erről van szó....

(Azért várjuk ki a végét, szívesen látnék továbbra is egy Touré v. egy Pep nyilatkozatot az ügyben...bár valószínű Pep-ét csak az első összetartás utáni sajtótájékoztatón fogom, ahol elmondja, hogy Touré nagyszerű, brilliáns, az ő döntése volt én akartam stb...úgyhogy inkább Touré-tól lehet talán várni, feltéve, ha a klub engedi neki)

Kívánom, hogy valami csoda fojtán maradjon!!!
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.26. 00:22:14

üdv a fórumon!

a bármikor kifejezést azért erősnek érzem.

viszont Busquets felfejlődhet olyan szintre mint amin van Yaya. de még nincs ott. bár 21éves korában nem sok játékos játszott így ilyen fontos poszton. ez bíztató.

Viszont Keita a kulcsa az egésznek, ebben igaza van Fecoéknak. nem Busquets játékperceivel van gondjuk (ill az kisebb gond),hanem hogy Toure még Keita helyére se fér be a legtöbbször Seydou kárára.

VISZONT.

legújabb cikket úgy is lehet értelmezni, hogy Pep számít Yaya-ra,úgy ahogy pl idén tette (nem atom biztos kezdőként sajnos), de ha ezzel az opcióval (azaz,h ez így marad) nem változik Yaya boldogtalansága (hogy hülyén fogalmazzak) akkor nem áll a transzfer útjába, hiszen az konfliktusokhoz vezetne.

ez is egy nézőpont lehet, viszont az is amit Ti írtok, csupán igyekeztem a másik oldal nézőpontjából is leírni. legalábbis szerintem.

amiben egyetért az egész fórum: Yaya legyen boldog, és ITT. na mármost úgy néz ki, ez csak akkor fordulhatna elő, ha fixebb helye lenne a kezdőben...ezen van a hangsúly. Pep viszont ezt nem garantálja.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zsando
Barça B

2010.05.26. 00:19:58

Sztem meg mindenki játsza le azt a percet amit kap alázatal játékélvezettel és akkor rossz szó már nem eshet rá hisz ha élvezé játsza a focit egy játékos és követi a többi is akkor gördülékyennyé válhat a csapat

Másrészt elismerhetitek egy sajátnevelésű játékost minden csapat jobban megbecsül mint mondjuk úgy egy idegent
Zsandarova Olga
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.26. 00:15:28

Fecooo, teljesen egyet értek veled. Ez már nem csak vakítás és képmutatás.. Komolyan, nagy kedvencem az elefánt, de lehet jobb ha elmegy, mert itt nem becsülik meg azt a tudást amit ő birtokol. Hülyének nézik keményen és lehet ebből lett elege neki és az ígéretekből.. Kíváncsi vagyok mi lesz a vég kifejlett, remélem marad, de akkor kapja meg a játékperceket, mert megérdemli és hivatott rá. Ugyan olyan fontos része van neki a jövő évi csapatban, mint Villának, Xavinak vagy Iniestának..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.26. 00:15:11

torrestoni írta:
Mikaos írta: Emlékeztetnék mindenkit arra, hogy Touré helye garantált jövőre is a csapatban. De ő el szeretne elmenni.
De ez honnan jött, mégis? Senki nem szólalt meg ez ügyben, csak szeldzsuk, ő viszont már tavaly is eladta a Serie A-ba.
Én nem hiszek abban (ha már naivságot felhoztad), hogy egy játékosügynök szabadon garázdálkodik napok óta. Úgy értem: ha nem értene egyet ezzel Touré, akkor vagy rászólt volna már, vagy kirúgta volna. De egyik sem történt meg.
Fecooo írta:Pep szavai üres szavak! ha annyira fontos, akkor miért nem játszott se a Klasszikuson, se a Meazzában?
Attól függ, hogy kinek mi a "fontos". Guardiolának lehet, hogy azért fontos Touré, hogy legyen egy elég erős játékosa, akit megfelelően tud rotálni a nagy ígérettel.
(Keitát azért nem hozom fel, mert nem egy poszton játszanak Touré-val..., tehát Keita játszatása más tészta. Én csak azt nem értem, hogy Touré-t miért nem próbálta többször a középpályán előrébb, mint ahogy az utolsó meccsen is?!)
Zsando
Barça B

2010.05.26. 00:11:27

erre csak annyit tudok mondani Yaya szintü játékost bármikor lehetb potolni
Zsandarova Olga
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.26. 00:08:37

nagyon belefáradtam a témába, de ez csak nekem tűnik képmutatásnak?

"A Barcelona nem szeretné eladni Touré Yayát, sőt Josep Guardiola terveiben nagyon is fontos szerepet játszik az elefántcsontparti, ám a katalán mester úgy gondolja, ha Touré nem boldog, úgy inkább távozzon, nehogy ez a boldogtalanság az öltözői jó hangulat rovására menjen. "

ez olyan, mintha a legjobb barátodnak azt mondod, h fontos vagy számára, de le se s@rod, és mikor elégedetlen lesz azt mondod neki ismét, h fontos vagy, de megérted, ha új barátot keres magának... (idióta példa, de a lényeg az, h Pep csak hülyíti őt, le merem fogadni... akármilyen szentségtörésnek tűnik)

Pep szavai üres szavak! ha annyira fontos, akkor miért nem játszott se a Klasszikuson, se a Meazzában? miért volt az, h Keita szinte minden poszton be lett vetve, már az volt az érzésem, h mind1 hol, csak pályán legyen... Touré szintén sok poszton lehetne hasznos, de őt Pep max khv-nak próbálta ki, meg az utsó meccsen irányítónak... ez megalázó számára!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.26. 00:31:39-kor.
Zsando
Barça B

2010.05.26. 00:06:34

Na ez is igaz még a végén az sül ki az ügyből némi pénzt ad a a Barca és yayat adja cesc-ért
Zsandarova Olga
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.26. 00:05:15

Andris írta: torrestoni: ...
Én egyébként úgy írtam, hogy mindent figyelembe véve - közte ezek a személyiségbeli dolgok, melyekben muszáj előrébb lépnie, s Touré jobb, szimpatikusabb - nem szabadna ilyen különbségnek mutatkoznia a játékpercekben, akkor sem, ha amiket leírtál, azok is szerepet játszottak ebben.

Igen, ott is hasonló volt a helyzet, az ügynöke fenyegetőzött, persze szeldzsuk már egy másik szint, az ügynökök legalja. Valdésnel is elég szégyenletes volt, főként, hogy az apja...

Az a gond, hogy most is megírta a sport ezt a cikket, ami feltételezéseken alapul. S többféleképpen értelmezhető. Ezek szerint ahogy mondtam, Touré sértett - de ez is csak egy lehetőség -, viszont jól érzi magát, s maradna. Egyeztetés is volt, tehát Guardiola elmondta neki, hogy a jövőben is csak a második sorban, hasonló feltételek mellett számítana rá...

Így tehát semmiképp sem találnám meg Tourét először, ahogy tették sokan. Minden esetre én erőteljes fenntartásokkal kezelem ezt a dolgot, mert sejtelmes módon Txiki nem is szólt ez ügyben mostanság, Pep szokásához híven cselekszik, a kókler pedig csak azt csinálja, amit az elmúlt három évben... Egyébként Touré eddigi gránátvörös-kék karrierjét illetően csak nekem ellentmondás, hogy ahogy a cikk is írja, s abszolúte tapasztalható is volt: remekül van itt, igazi csapatember, barátai vannak, s csak néhány meccs miatt váltana? Ezt csak úgy tudom elképzelni, ha a játékpercek mellett másképp is éreztették, hogy visszacsúszott a rangsorban.

Én még mindig azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy ez egy újabb "vérfrissítés" címszó alatt, némi unszimpátiával megbolondított ügy, melyben Fabregas árának előteremtése, vagyis jobban mondva a transzfer létrejötte is szerepet játszik.

Olga: üdv errefelé!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2010.05.26. 00:08:24-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Zsando
Barça B

2010.05.26. 00:03:17

na csak ebbe a ki a jobb vitába gondoltam beleszólok tudom úgy is maximum leszökenőztők :D

De valljuk be hasonlitsuik ősze a két játékos igazi posztját Busi az inkáb Kp mig Yaya inkámm hátratóltva védekező kp ezért tudja időként védekezésként is tennin a jól a dolgát hisz volt hogy védőt játszot Busi igazán erre nem jó de nem is ez a posztja
Labdaszerzésben valjuk be yaya a jobb de a támadásokat úgy láttom , láttam Busi jobb volt előrébb lépet sokszor jobban mint Yaya
Szóval bevallhatjuk összehasonlitani nem tudjuk igazán őket mivel más a futballstilusuk
Zsandarova Olga
Mihu
Director del Fútbol

2010.05.25. 23:57:14

kristop írta:
A világ legjobb játékosa se viselné szerintem ilyen könnyen, hogy helyette egy nála jóval de nagyon nagyon jóval gyengébb képességű, játékban negyedannyit sem mutató, illetve egy tőle sokkal szeleburdibb, könnyelműbb, és korántsem olyan stabil játékos jelentősen többet játszik.
ennek tényleg mi értelme? minél nagyobb túlzásokba esünk, annál hiteltelenebb lesz a véleményünk.
Mondj nekem egyetlen egy meccset, amikor Keita jól játszott, sokat tett hozzá a csapat játékához mind védekezésben, mind támadásban. Annyit kérek hogy ne azt a meccset hozd fel, amikor mesterhármast rúgott. Azon kívül ha lehet. Yaya ehhez képest az idény végén egyértelműen óriásiakat játszott, sokszor csak az fosztotta meg a meccs legjobbja címtől hogy pályán volt egy bizonyos Messi nevezetű fazon is. Illetve idény közben is sok jó teljesítményre emlékszem tőle, és nem egy meccsre, amikor ha lecserélte Pep, akkor a Nou Camp vastapssal búcsúzott tőle, a Touré, Touré skandálásokról már nem is beszélve.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2010.05.25. 23:53:26

Andris írta: Az oké, de én nem mondtam, hogy te ellentmondásban lennél. :)

Szerintem olvasd el a hszt amit itt alattunk írtam, plusz értelmeznék egy sort neked :
Lehet valaki összességében a világ legjobbja, van amit más esetleg jobban csinál, illetve ha hozzá hasonlóan jó összességében, ha nem is éri el azt a szintet. Tisztázzuk, én Yaya mellett hatalmasra tartom Busquetset is. Keita játékát kevésbé indokoltnak találtam. És ahogy írtam is abban amit idéztél, nem ennyit érdemel, de ennél nem nagyon sokkal többet, ha van egy Busquetsünk is. Ha itt vannak mindketten, figyelembe véve a képességeiket, a csapat érdekeit a jelenre és jövőre is gondolva, mindketten úgy a játékpercek 60-70%át játszhatnák, és ez a meccseken való játék 80-85 %ára is kijöhet akár. És igen, tudom mennyi a 100%, de az ugyanúgy a pakliban, hogy ketten egyszerre is tolják néha.
Tudom hogy nem Te írtad, csak nekem írták hogy ellentmondásban vagyok magammal :D Kicsit rosszul jött ez így ki, olyan mintha Rád akartam volna kenni, közben meg eszem ágában sem volt, bocsánat érte :wink:

Úgylátom, hogy a véleményeink közötti legnagyobb különbség az Busquets. Én valahogy úgy képzeltem volna el ezt az idényt, hogy Yaya kapja azt a játékpercet amit Busi kapott, a katalán gyerek meg a Touré-ét. Szerintem az lett volna a reális, de hát Pep így döntött, kész. Sergio aránytalanul több játékpercet kapott, mint Yaya. Szerintem ha az elefántcsontparti Busi mögött a 2. számú játékos lett volna, még az talán az elviselhető kategória, bár továbbra is tartom azt, hogy Yaya sokkal hasznosabb a csapat számára, mint Busi. De hogy Keita is előtte legyen a rangsorban....az abszurdum.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.25. 23:52:30

Egészben az a vicc, hogy Keitát szóba se hozzák. Pedig a legszürkébb játékos, van meccs ahol hasznosat tud adni, de többségébe csak +1 a pályán. És 30 éves, szóval nagy fantázia már nem igen van benne..

Serginek megvannak a maga pozitívumai, de jelenleg Yaya jobb. Buszkecc még nagyon fiatal, előtte az egész élet, sok tapasztalatra van szüksége.

Én várom, hogy Yaya megszólaljon és elmondja a véleményét, neki hiszek én. Viszont nagy luxus, hogy a világ legjobb vkp-t így képesek elszórakázni.. más csapat ilyen játékoshoz két kézzel ragaszkodik, mi meg b****nk rá.. :? Azaz Pep.. nagy öngól lenne.

Szerk.: Nah látom van új cikk. Nem lettünk sokkal okosabbak, kicsit úgy érzem Tourénél betelt a pohár, és egy kis vakítás ez a szöveg Pep részéről is.. lehet az utolsó meccsen rájött valamire?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2010.05.25. 23:58:57-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Zsando
Barça B

2010.05.25. 23:38:27

Sajnálom ha yaya elmegy n de Sergiot védelmembe veszem mert valljuk be ha negyedannyira jó játékos mint Yaya akkor hogy van a spanyol vállogatot keretben ? És akkor miért nem Senna-t vitték vagy Fran Meridát ennyi erővel . Tény ha egy játékosra akarunk a jővőben épiteni akkor játszatni kell , ez tény

Szép a képed csak túl nagy avatárnak, ezért kivettem...
Zsandarova Olga
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.25. 23:32:56

A világ legjobb játékosa se viselné szerintem ilyen könnyen, hogy helyette egy nála jóval de nagyon nagyon jóval gyengébb képességű, játékban negyedannyit sem mutató, illetve egy tőle sokkal szeleburdibb, könnyelműbb, és korántsem olyan stabil játékos jelentősen többet játszik.
ennek tényleg mi értelme? minél nagyobb túlzásokba esünk, annál hiteltelenebb lesz a véleményünk.
Lezárt