Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No igen, nem kell h mindenben egyetértsünk.menczel írta:
Nem értek egyet, szerintem passzolást tekintve hosszúpasszokban egyértelműen Yaya jobb, bal lábbal is sokkal biztosabban passzol, és ő mer 'extrapasszokat' is adni, tehát mélységbe üres területre 'Xavisan'.
Amiben Sergio jobb, az a cselezés és ezzel kapcsolatban a sárgák kiharcolása.
Összességében Sergio pontosabban passzol, de ő képes hátul is rontani ezzel konkrétan gólhelyzetbe hozni az ellenfelet, míg Yayára nem jellemző a védővonal elött eladott labda.
De ez honnan jött, mégis? Senki nem szólalt meg ez ügyben, csak szeldzsuk, ő viszont már tavaly is eladta a Serie A-ba. Azért itt többről van szó, mint rotációs kérdésről, kissé naivnak érzem ezeket a dolgokat...Mikaos írta: Emlékeztetnék mindenkit arra, hogy Touré helye garantált jövőre is a csapatban. De ő el szeretne elmenni.
Nem értek egyet, szerintem passzolást tekintve hosszúpasszokban egyértelműen Yaya jobb, bal lábbal is sokkal biztosabban passzol, és ő mer 'extrapasszokat' is adni, tehát mélységbe üres területre 'Xavisan'.Andris írta:
Példának okáért, hogy igenis akad amiben jobb Busquets. Például lényegesen jobban passzol Xaviékhoz a pályán, ugyanis többet passzol, és főleg többet passzol előre, kreatívabb a játéka, és megkockáztatom hogy jobb labdákat is ad nagy átlagban.
Azt sem értem, hogy a jellemábrázolás hogy jön a képbe, Busi egy józan és szerény srác, amennyire látjuk, amennyire a csapatból bárkit is láthatunk. Épp csak a színészkedések. És itt jön a lényeg, Alvesnek senki sem fröcsög, pedig ő aztán a klasszikus hattyú halálát tolja a pályán ötpercenként, vagy akár Messit is említhetnénk, az aktuális legjobbunkat, aki szintúgy szokott hemperegni rendesen, nem is beszélve a kezezésekről.
Ezeket a srácokat erre tanítják, és meccs közben nem mérlegelnek.
Az oké, de én nem mondtam, hogy te ellentmondásban lennél.Mihu írta: Druszám tökéletesen leírta a lényeget. És most én mondom hogy ellentmondásban vagy önmagaddal. Leírod hogy a világ legjobb vkp-ja. Szerinted a világ legjobb vkp-sának ennyi percet kellene játszani egy szezonban? A világ legjobb játékosa se viselné szerintem ilyen könnyen, hogy helyette egy nála jóval de nagyon nagyon jóval gyengébb képességű, játékban negyedannyit sem mutató, illetve egy tőle sokkal szeleburdibb, könnyelműbb, és korántsem olyan stabil játékos jelentősen többet játszik. Itt nem azzal van a baj, hogy van amikor nem játszik illetve lecserélik. Hanem az, hogy ahányszor...
Már megbocsáss, de mi köze van a színészkedésnek az alázathoz/tisztelethez? Teljesen különböző tulajdonságokat hasonlítasz össze, és teszed függővé az egyiket a másiktól, miközben semmi köze nincs hozzá.westerngom írta: - Alvesen kívül más nem jut az eszembe aki hasonlóan, "feltűnően" színészkedne a pályán!
Az alázat és tisztelet hiányzik belőle, ami pl. Xavit vagy Ini-t naggyá tette!
Ezt pedig nem lehet tanulni......
Druszám tökéletesen leírta a lényeget. És most én mondom hogy ellentmondásban vagy önmagaddal. Leírod hogy a világ legjobb vkp-ja. Szerinted a világ legjobb vkp-sának ennyi percet kellene játszani egy szezonban? A világ legjobb játékosa se viselné szerintem ilyen könnyen, hogy helyette egy nála jóval de nagyon nagyon jóval gyengébb képességű, játékban negyedannyit sem mutató, illetve egy tőle sokkal szeleburdibb, könnyelműbb, és korántsem olyan stabil játékos jelentősen többet játszik. Itt nem azzal van a baj, hogy van amikor nem játszik illetve lecserélik. Hanem az, hogy ahányszor...Andris írta:Tőlem aztán menjen Touré, ha nem bírja elfogadni a helyzetet. Nála nagyobb sztárok is tudják jól ebben a keretben, hogy padozni fognak jövőre, plánepláne ha Villa és Cesc is ittvan.
Bizony van amiben Busquets jobb, talán olyan is amiben Keita, ráadásul ilyen mennyiségű meccsnél nem is lehet állandóan kezdeni, lásd Alves, aki sokszor egy jó megmozdulást nem tudott már a végefelé bemutatni, csak futni felalá, vagy Messi (aki a meccsek felén nem csinál semmit, így bírhatja csak ezt a dolgot). Vagy Xavi aki ugyan nem romlott, de folyton kisebb sérüléseket szedett össze, vagy azokkal együtt játszott, és csak a jószerencséje tartotta már vagy két hónapja.
Én sajnálom nagyon, de a csapat érdeke hogy padon is üljön, még ha az ideinél valamivel kevesebbet is, és ha neki nem ez az első, hanem hogy ő személy szerint mennyit játszik, akkor sok szerencsét másutt.
A legjobb vkp a világon, imádom azt amire képes és amilyen stílusban.
Remélem megszólal ő is végre, nem csak a pihent agyú ügynöket tolmácsolgatja hogy mi áll a kliens koponyájába vésve belülről.
- Alvesen kívül más nem jut az eszembe aki hasonlóan, "feltűnően" színészkedne a pályán! Boján, Pedro, Jeffren is fiatal, DE nem, így próbálnak érvényesülni a pályán!Charlie írta:De sok embert lehetne csak emiatt rühellni. Keretből mindenkit szinte, mert mindenki színészkedett már feltünően. Busquetsre jobban jellemző, mondjuk az Inter elleni eset után az összes meccset láttam és egyszer nem fetrengett mint azelőtt. 21éves könyörgöm, sokat kell még fejlődnie, és nem csak a pályán.
Ilyen ütemű fejlődéssel nagy magasságokba fog emelkedni. Touré korban megnézném már milyen szinten lesz.
C.
Lol. Ha én meg leveszem Messi mákos 4 gólos meccsét akkor nem aranycipős, és Ronaldo-utód. Ezt hogy gondoltad? Nyilván lehet úgy egyéni attribútumokat választani hogy az igazolja a mondanivalód, csak az már egyáltalán nem objektiv, és nem azonos akkor a szempontrendszer amiben vizsgálod őket.Cumbee írta:Szépe ezek a számok, csak annyi a gond velük, hogy Keitának volt az idényben 1, azaz 1 darab jó meccse, ahol lőtt 1 mesterhármast. Ha azt a 3 gólt leveszed, akkor mindjárt nem olyan fölényesek a mutatói Yaya-hoz képest és azt sem szabad elfelejteni, hogy Yaya a mérkőzései nagy részén vkp-ként vagy akár egyes esetekben védőként is játszott és max 3-4 olyan meccse volt, ahol támadó feladatai voltak. Ezzel ha összehasonlítod azt a Keitát akinek elvileg a támadás építés lenne a feladata minden alkalommal amikor pályára lép és jól láthatóan ehhez nem sokat tesz hozzá, akkor ne akard nekem vagy másnak bemesélni, hogy a 2000 perc alatt elért 5 pont(3+2 a mesterhármast most nem számolom sem gólokban, sem percben, az 1 [auto_cenzúra]ákos meccs volt tőle) üti az 1500 perc alatt elért 4 pontot !védekező! játékosként.Keita támadójátéka -1? Nagyon szerethetsz hangzatos mondatokat bemondani, kár hogy teljes ferdítése az igazságnak.
Keita 2100 perc 6 gól, 2 gólpassz (262 percenként)
Yaya 1500 perc 1 gól, 3 gólpassz (375 percenként).
Szépe ezek a számok, csak annyi a gond velük, hogy Keitának volt az idényben 1, azaz 1 darab jó meccse, ahol lőtt 1 mesterhármast. Ha azt a 3 gólt leveszed, akkor mindjárt nem olyan fölényesek a mutatói Yaya-hoz képest és azt sem szabad elfelejteni, hogy Yaya a mérkőzései nagy részén vkp-ként vagy akár egyes esetekben védőként is játszott és max 3-4 olyan meccse volt, ahol támadó feladatai voltak. Ezzel ha összehasonlítod azt a Keitát akinek elvileg a támadás építés lenne a feladata minden alkalommal amikor pályára lép és jól láthatóan ehhez nem sokat tesz hozzá, akkor ne akard nekem vagy másnak bemesélni, hogy a 2000 perc alatt elért 5 pont(3+2 a mesterhármast most nem számolom sem gólokban, sem percben, az 1 [auto_cenzúra] meccs volt tőle) üti az 1500 perc alatt elért 4 pontot !védekező! játékosként.Keita támadójátéka -1? Nagyon szerethetsz hangzatos mondatokat bemondani, kár hogy teljes ferdítése az igazságnak.
Keita 2100 perc 6 gól, 2 gólpassz (262 percenként)
Yaya 1500 perc 1 gól, 3 gólpassz (375 percenként).
Apróságokat. Fiatalos hév, hazai klasszikus, egyébként is sok lap, színészkedések, s a korábbi hosszabbítási/fizetésemelési kálvária.Charlie írta:Személyiségben elmarad Busquets Tourétól, ez mit jelent Nálad?
C.
Keita támadójátéka 0, igen. Emlékszem a fejesgólokra, de egy Blaugranában ne legyen már jó támadójátékosnak kikiáltva egy meccsenként 95%-ban hátrapasszoló, egy az egyben esélytelenül meginduló játékos, aki ha idén két értelmes összjátékban segédkezett, akkor sokat mondtam.menczel írta:...
Szeritem azt jelenti nála,hogy Toure személyiségére nem jellemzőek a színházi szerepek..ami gondolom nem vagyok egyedül a labdarúgást kedvelők táborából, de nagyon antipatikussá tud tenni 1 játékost!Charlie írta:Személyiségben elmarad Busquets Tourétól, ez mit jelent Nálad?
C.
Én írtam, de kérlek értsd meg a leírott szöveget. Yaya nekem!! tűnt jobbnak a jobboldali középpályás poszton Xavi helyén. Ami emlékezetes momentumra emlékszem tőle az mind a pálya jobb oldalán történt. Aztán lehet h Pep is így látta,lehet hogy nem, mindenesetre ez is egy opció.torrestoni írta: Valaki írta, hogy Keita jobb teljesítményt nyújtott a bal szélen.![]()
Vicces dolog ez. Keita támadójátékban nulla, tehát Touré -1? Egyébként is elég szomorú, hogy Keita féle játékosnak kell Iniestát helyettesíteni. Akárhogy is brusztol, ez mindössze szimpatikus, mivel Xavi is, Touré is, Piqué is megteszi ezt, csakhogy ők világklasszisok. Nehogy már Keitát a küzdőszellem mintaképének, Tourét pedig Deco, vagy Ibrahimovics szintű link alaknak vegyük.
DelaBarca írta:...
Egyáltalán nem [auto_cenzúra] játékos. Csak egyszerűen van nála egy jobb játékos a csapaton belül. Az ok hogy kell neki a lehetőség ahoz hogy beépüljön a csapatban. De könyörgöm miért pont a legfontosabb meccseken kell játszania az ég szerelmére? Igaza van Toure menedzserének. Bent lehettünk volna a BL döntőben ha Toure játszik. Tulajdonképpen nem is Busira vagyok dühös hanem Pep-re és az olykor megmagyarázhatatlan döntéseire...Yaya jobb mint Busi. Ez oké. De azt én sem értem hogy ezért miért kell Busit megtalálni, hogy milyen sz*r játékos?
Yaya jobb mint Busi. Ez oké. De azt én sem értem hogy ezért miért kell Busit megtalálni, hogy milyen sz*r játékos?bali 15 írta:Várjunk csak, miben is? Csak azért mert saját nevelés?Bizony van amiben Busquets jobb
Csak azért mert FC Barcelona szerepel a vonalkódján nem biztos hogy jobb mint Yaya. Kicsit túlbecsüljük a saját neveléseket szerintem. Be kell látni hogy sajnos kell egy csapatba footballkultúrális sokszínűség.
Várjunk csak, miben is? Csak azért mert saját nevelés?Bizony van amiben Busquets jobb
Szerintem nem is az a baja,h pihentetve van,mert ez evidens.Hanem az,h ennek a mértéke már atesett a ló túloldalára.Tavalyelőtt az idény első harmadában méltatlanul keveset játszott,de később jobban élt vele Pep és hozta is a tőle vártat.Idén nagyjából már a szezon 60%ában epizodista volt.Ritkán játszhatott,akkor is szinte garantált volt a cseréje,játékától függetlenül.Andris írta:...
Miért nem írod ki, h KrkicsDelaBarca írta:...és többet játszatnám a szívében és nevében is katalán Bojan K. Perezt.