Mondj már egy olyan esetet amikor Pep bárkit nyíltan bírált. Még bírókat is alig, nemhogy a saját játékosát. És ez így van jól, mert ez több mint egy klub.Mihu írta:Szerintem az elég nagy lejáratás hogy egy Keita többet játszik mint Yaya...Ha összehasonlítjuk a két játékost (bár ugye az előző hsz-emben azt írtam hogy Keita az összehasonlíthatatlan kategória) akkor már már megalázó Yaya számára hogy a rangsorban Keita mögött van...
A nem mondja ki rész a Capello-s eszmefuttatásomhoz tartozik. És nem én vagyok ellentmondásban magammal, hanem Pep. Folyamatosan azt hangoztatta hogy fontos a csapatnak az elefántcsontparti, meg nagyon jó képességei vannak meg így úgy amúgy, aztán valahogy alig játszott. És valamilyen szinten ez is lejáratás. Azt hangsúlyozza hogy nagyon nagyon jó játékos, nagyon hasznos tagja a csapatnak, nagyon jó munkát végez, és ezen szavak ellenére nem játszik.
Keitára visszatérve, én úgy emlékszem hogy Yaya mikor baloldali középpályást játszott, tehát Ini helyén, akkor korántsem volt olyan jó mint mikor Xavi helyén játszott. Lehet hogy Pep is így látta.
És egy csapatba igenis kellenek vízhordók, ezt mindenki tudja (pont ezért félek a jövő évi szerepléstől), márpedig ha valamit akkor Keita munkabírását nem lehet kétségbe vonni.
Vagy bármennyire nehéz, de nyeld le hogy ezt Pep dönti el kénye-kedve szerint hogy kit igazol milyen posztra. A vezetőség bármit megenged neki, de meg lehet nézni a másik oldalt, hogy a margitnál éppen az minden edző baja, hogy nem hagyják dolgozni és a feje felett döntenek. És akkor döntsd el melyik a jobb.
Az újonc kollega összeesküvés-elmélete meg mehet a humor topikba. Hogy a Barcelona pénzeli a katalán függgetlenséget??? A mai világban ahol a csóró Seat-gyári munkást is úgy átvilágítják, mint a röntgenkép, pont egy 300 milliós vállalkozás tudna több tízmilliót elikkasztani. Nyílván