Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lefordíttattam angolra a guglival, de lényegi dolgokat nem sikerült kivenni a cikkből, inkább a cikkíró 5letelésének tűnik:Colos írta:Ibra a Milanba tart?
Egy spanyolul tudó kolléga nem segítene ki, legyen szíves? Nem működik az oldal angol verziója...
Szerk.: Csak bejött. Így már inkább fantazmagóriának tűnik: "Pont ilyen játékosra lehet szüksége Berusconinak." Aztán emellett felsorolva az érvek, de semmi konkrétum- nyilatkozat, megkeresés, ajánlattétel, semmi. Jól látom? Javítsatok ki, ha tévedek!
Az én ötletem Reizeger visszaigazolása lenne.Vagy esetleg Bodnár Laci.Joee777 írta:Dani Alves lehetséges cseréjén gondolkodtam, és eszembe jutott egy név. Nyilván a sokak által emlegetett Azpilicueta jó választás lenne, de az ilyen fiatal tehetségekkel az a baj, hogy játszani akarnak, és ha nem kapják meg a kellő percet, akkor csak feszültséget generálnak. Szerintem ha cserét akarunk igazolni Dani mögé, akkor én idősebb játékost választanék, mint amilyen Sylvinho is volt a bal oldalunkon. Tavaly felmerült Cicinho vagy Eboué neve, akik nem lettek volna rossz jelöltek szerintem. Az én ötletem azonban Juliano Belletti visszaigazolása lenne. Rutinos, tapasztalt védő, aki ismeri a Barca játékát. Kötődik is valamennyire a klubhoz, tehát a közönség biztos jobban elfogadná. 33 éves tehát simán elviselné, hogy csak második alternatíva lenne, mégis ha pályára kerül tud hozzátenni a játékhoz. A Chelsea-ben játszott középpályán is, de szerintem ott annyira nem hatékony. És a legnagyobb előnye, hogy lejár a szerződése, és a VB után szabad ügynökké válik, mert Anchelotti nem akar hosszabbítani vele, tehát egy fillért nem kellene érte fizetni.
Vélemények?
Én mindig is bírtam Bellettit, nekem tetszene az ötlet. Csak az a baj, hogy ez nem fog eszébe jutni a vezetőségnek. Amúgy a legjobb megoldás még mindig Cáceres lenne, aki egy személyben lehetne Alves cseréje, és Marquez távozása esetén az 5. számú középső védő.Joee777 írta:Dani Alves lehetséges cseréjén gondolkodtam, és eszembe jutott egy név. Nyilván a sokak által emlegetett Azpilicueta jó választás lenne, de az ilyen fiatal tehetségekkel az a baj, hogy játszani akarnak, és ha nem kapják meg a kellő percet, akkor csak feszültséget generálnak. Szerintem ha cserét akarunk igazolni Dani mögé, akkor én idősebb játékost választanék, mint amilyen Sylvinho is volt a bal oldalunkon. Tavaly felmerült Cicinho vagy Eboué neve, akik nem lettek volna rossz jelöltek szerintem. Az én ötletem azonban Juliano Belletti visszaigazolása lenne. Rutinos, tapasztalt védő, aki ismeri a Barca játékát. Kötődik is valamennyire a klubhoz, tehát a közönség biztos jobban elfogadná. 33 éves tehát simán elviselné, hogy csak második alternatíva lenne, mégis ha pályára kerül tud hozzátenni a játékhoz. A Chelsea-ben játszott középpályán is, de szerintem ott annyira nem hatékony. És a legnagyobb előnye, hogy lejár a szerződése, és a VB után szabad ügynökké válik, mert Anchelotti nem akar hosszabbítani vele, tehát egy fillért nem kellene érte fizetni.
Vélemények?
Tudtommal azért küldenek faxot, mert ez egy teljesen hivatalos jogi irat és el van látva pár aláirással, oké, hogy ez ma már emailben is megoldható, de azért igy mégis emberközelibb, hogy annak a papirnak a mását tényleg alá is irta valaki, nem csak efy photodhop guru alakitotta ilyenre. De lehet, hogy csak buta vagyok...kurdt írta:Ez kacsa: ki küld ma már faxot?Gali írta:A goal.com szerint a Barca ma elküldött egy faxot Londonba az Arsenalnak, amelyben 30 millió fontos ajánlat szerepel Fabregasért.
Nagyon rég láttam játszani úgyh nem tudom h mennyit gyengült távozása óta, de ha nem sokat akkor én nagyon szívesen látnám és szvsz ő is szívesen jönneJoee777 írta:Juliano Belletti
alap, arsenal kukac hotmél pont com-on felveszed őket msn-en oszt ledumáljátok a szitut, ha nem akarnak közeledni az álláspontok még egy amőba/pasziánsz meccset lejátszanak és aki veszít annak kell engednikurdt írta:Ez kacsa: ki küld ma már faxot?Gali írta:A goal.com szerint a Barca ma elküldött egy faxot Londonba az Arsenalnak, amelyben 30 millió fontos ajánlat szerepel Fabregasért.
Mivel eredetileg vkp.barca99 írta:Nekem viszont úgy rémlik tavaly (idén?) volt egy meccs, ahol Touré hamar megsérült, le kellett cserélni, és Keita jött be helyette. Legjobb teljesítményének egyiket nyújtotta védekezőbb szerepkörben.
Ez az, ott a postagalamb...kurdt írta:Ez kacsa: ki küld ma már faxot?Gali írta:A goal.com szerint a Barca ma elküldött egy faxot Londonba az Arsenalnak, amelyben 30 millió fontos ajánlat szerepel Fabregasért.
Ez kacsa: ki küld ma már faxot?Gali írta:A goal.com szerint a Barca ma elküldött egy faxot Londonba az Arsenalnak, amelyben 30 millió fontos ajánlat szerepel Fabregasért.
Ez csak 34millió euró.Gali írta:A goal.com szerint a Barca ma elküldött egy faxot Londonba az Arsenalnak, amelyben 30 millió fontos ajánlat szerepel Fabregasért.
A Rubin Kazan-os Ansaldi? Nem lenne rossz igazolás, mármint ha betudna illeszkedni. Azpilicueta-nak örülnék a legjobban, de mivel még fiatal és játszani akar, nem hiszem, hogy eljönne padozni (rotálni), de hátha pénzéhes és nagyobb sztár akarna lenni, mert akkor jönneBarcaforever írta:4 játékost említ az elmundo Dani mögé.Azpilicueta, Ansaldi, Rafinha, Eboué.Az első kettő lehet reális az utolsó 2 játékos valóság tartalmában nem nagyon bízok.
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... alves.html
hát csak mondtátok h ilyen jobbhátvéd,olyan jobbhátvéd kéne,aztán gondoltam rá,mert tehetséges meg jó játékos is meg minden.palesz77 írta: de akkorse értem hogy került szóba a neve.
Csak én nem értem, hogy miért akarná eladni az Inter? Meg ő miért jönne? Ott otthon van, itt tuti padozna, aztán az Internek se lenne logikus eladni stbstb... Max nagy pénzekért, de az meg nekünk nem érné meg. Szóval ezt nem egészen értem...Messithebest írta:Figyelj azért azt is vedd hozzá h csak 18 éves.Hidd el pár év múlva benő a feje lágya és akkor jó játékos lesz belőle.